Gympapåsar med tryck

Gymnastikpåsar med tryck, perfekt till idrottsföreningen. Se till att din förening eller skola också har häftiga gympapåsar med en snygg logga på. Ge bort till elever eller sälj i er shop. Beställ dina gympapåsar idag!

Att Trycka Gympapåsar: En Guide till Skräddarsydda Lösningar

I den här guiden kommer vi att titta närmare på gympapåsar med tryck, en populär produkt för företag som vill skapa ett varaktigt intryck. Vi kommer att diskutera allt från designalternativ och logotyper till beställningsprocessen och leveransmöjligheter.

Varför välja gympapåsar med eget tryck?

Gympapåsar, även kända som gymnastikpåsar, är praktiska produkter som används flitigt i vardagen. De erbjuder en utmärkt yta för eget tryck vilket gör dem perfekta för reklamtryck. Genom att välja gympapåsar med eget tryck kan ditt företag nå ut till många människor samtidigt utan stora investeringar.

Vilka designalternativ finns det?

När det gäller design av egna gympapåsar finns det många möjligheter. Du kan välja att inkludera din företagslogga eller logo på påsen, eller kanske du vill ha text eller bild istället? Oavsett vad du väljer är vårt team redo att hjälpa dig att skapa den perfekta designen för dina behov.

För de flesta företag handlar det om mer än bara estetik - budskapet bakom din design spelar också roll. Är syftet med dina gympapåsar att sprida ett specifikt budskap? I så fall bör detta beaktas när man planerar sin design.

Hur beställer jag gympapåsar med eget tryck?

Beställningsprocessen är enkel och smidig hos oss. Först börjar du med att bestämma vilken typ av produkt du önskar – i detta fallet gympabagar med eget tryck – sedan går vi igenom detaljerna tillsammans såsom materialval, färgval och antal. När alla detaljer har fastställts går vi vidare till produktion där vi tar fram era unika gymnastikpåsar exakt efter era önskemål.

Är det möjligt att få leverans till Stockholm?

Vi levererar självklart inte bara inom Stockholm utan över hela Sverige! Självklart anpassas vår tjänst efter varje enskild kunds behov så oavsett var ni befinner er kan ni räkna med snabb och effektiv service från oss!

Reklamtrycket på era produkter

En annan aspekt som ska beaktas när man bestämmer sig för gymnastikpåsar är hur reklamtrycket ska se ut samt vad ert budskap är! Vill ni främja ert företags image genom er logo eller marknadsföra en specifik kampanj? Hur pass subtilt (eller tydligt) vill ni kommunicera ert budskap runt omkring er? Allt detta bidrar starkt till slutresultatet av era unika gympapåsar!

Oavsett om du letar efter billiga lösningar eller premiumprodukter står vi redo att hjälpa dig skapa skräddarsydda gympabagar som speglar ditt varumärke optimalt! Tveka inte längre - kontakta oss idag!

Gympapåsar

Antal produkter: 10

Sortera på:
Gympapåse - Non-Woven
Praktisk gympapåse tillverkad i Non-Woven material. Ett mer miljövänligt alternativ tillverkad av återvunnen PET. Perfekt att trycka din logga på och bära idrottskläderna i!
fr. 10,29 kr
exkl. moms
Gympapåse - Reflex
En snygg gympapåse med reflex och plats för ditt reklamtryck. Den här modellen finns i 4 olika färger och har måtten 36 x 41 cm.
fr. 17,75 kr
exkl. moms
Gympapåse - Klassisk
En exklusiv gympapåse med måtten 33 x 41,7 cm. Perfekt reklamprodukt för idrottsföreningar eller som giveaway vid event med inriktning på hälsa och välmående!
fr. 9,56 kr
exkl. moms
Gympapåse - Reflex
En snygg gympapåse med reflex. En bra giveaway för grundskolan!
fr. 19,95 kr
exkl. moms
Gympapåse - Bomull  Westford Mill
Gympapåse i bomull som finns i 14 olika färger. Perfekt att beställa med ditt tryck på!
fr. 23,10 kr
exkl. moms
Gympapåse - Oriole  Bullet
En finare gymnastikpåse i klassisk modell. Tillverkas av polyester.
fr. 9,45 kr
exkl. moms
Express
Gympapåse - Evergreen  Bullet
En klassisk gymnastikpåse som tillverkas i non-woven polypropylen. Utmärkt reklamprodukt!
fr. 12,08 kr
exkl. moms
Express
Gympapåse - Transparent färg Transparent Bullet
Transparent gymnastikpåse tillverkad i PVC. Trycks med 1-färg screentryck på framsidan. Perfekt påse för giveaways på eventet!
fr. 31,50 kr
exkl. moms
Express
Gympapåse - Oregon  Bullet
En gymnastikpåse med öppet huvudfack med dragsko. Utmärkt val av reklampåse.
fr. 17,75 kr
exkl. moms
Express
Gymnastikpåse - Peek  Bullet
Gymnastikpåse med blixtlåsfack på framsidan. Tillverkas av 210D polyester.
fr. 31,50 kr
exkl. moms
Gymnastikpåsen är en klassiker som alltid uppskattas, dessutom har den nu på senare tid blivit väldigt trendig. En gympapåse i bomull med ett snyggt tryck blir en allt vanligare syn på stan och trenden håller i sig. Det märks om inte annat hos oss, då våra gymnastikpåsar i bomull har blivit en av våra storsäljare! Så vad är en bättre reklampelare än en trendig och snygg gympapåse med tryck.

Välja gympapåse med tryck

En gympåse är ett utmärkt alternativ till en träningsväska. Den är billigare och mycket lättare att förvara när den inte används. För att det ska vara lätt för dig att hitta en gympapåse som passar ditt ändamål har vi ett brett sortiment av påsar. I vårt utbud finns en mängd olika gymnastikpåsar med varierande designer och färger. De flesta av våra gympapåsar är gjorda av polyester som är ett material som tål att slitas. Vill man ha en lite trendigare modell som ser mer exklusiv och modern ut kan man välja en påse i bomull eller ekologisk bomull. Det går även att välja gympapåsar gjorda av non-woven som är 100% återvinningsbara.

Olika funktioner på en gymnastikpåse

Vill man ha en gympapåse med mer funktioner finns varianter med utgång för hörlurar. Vi har även modeller med förslutbara fickor på utsidan. Är gympapåsen menad för en idrottsförening? Då har ni säkerligen många barn som går till och från träningarna i mörkret. I detta läge rekommenderar vi en gymnastikpåse med reflex. Gympapåsar med reflex är ett billigt och säkert sätt att minska olycksrisken.

Hjälp med att hitta rätt gympapåse?

Om du inte hittar rätt gympapåse att trycka på hjälper vi dig gärna. Vi är experter på tryck och vill att du ska känna att du väljer rätt gympapåse med tryck. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt gymnastikpåse med tryck