Jutepåsar med tryck

Jutepåsar är inte bara tillverkade av naturligt material, de känns även väldigt naturnära i sitt utseende och känsla av materialet. Därför har jutepåsen blivit väldigt populär bland våra kunder som jobbar med växter, ekologisk mat m.m.

Jutepåsar med tryck som företagsprofilering

För företag som vill uttrycka sitt varumärke på ett hållbart och praktiskt sätt är jutepåsar med tryck en utmärkt lösning. Dessa återanvändbara kassar är inte bara miljövänliga, utan fungerar även som effektiva reklambärare när de pryds med företagets logga eller budskap.

Fördelarna med att beställa jutepåsar med tryck

Att beställa jutepåsar med tryck ger flera fördelar. För det första är de mycket hållbara och tåliga, vilket gör dem perfekta för dagligt bruk. Dessutom erbjuder de en stor yta för företagstryck, vilket innebär att din företagslogga eller annat budskap kommer att synas tydligt. När dina kunder eller anställda bär runt på dessa kassar blir de gående reklampelare för ditt företag.

Anpassa jutekassar med tryck efter dina behov

När du väljer att köpa jutekassar med tryck kan du anpassa dem efter dina specifika behov. Du kan till exempel välja att trycka din logotyp, en bild eller en text som representerar ditt företag. Genom att göra detta kan du skapa en unik produkt som inte bara är användbar, men också hjälper till att sprida ditt företags budskap.

Reklamtryck på jutepåsar för att stärka ditt varumärke

Ett effektivt sätt att stärka ditt varumärke är genom att använda reklamtryck på jutepåsar. Dessa påsar kan bli en del av din marknadsföringsstrategi, där de fungerar som bärare av ditt företags identitet. Genom att ha din logotyp eller ett specifikt budskap tryckt på påsarna kan du öka medvetenheten om ditt företag och dess värderingar.

Så beställer du jutepåsar med eget tryck

Att beställa jutepåsar med eget tryck är enkelt. Du behöver bara välja vilken typ av påse du vill ha, bestämma vilket tryck du vill ha och sedan lägga din order. Vi tar hand om resten. Med vår expertis inom tryckteknik kommer vi att se till att ditt företags logo, text eller bild trycks på påsarna med högsta kvalitet.

Jutepåsar med tryck - ett hållbart val

Att välja jutepåsar med tryck är inte bara bra för ditt företag, utan också för miljön. Jute är en naturlig fiber som är biologiskt nedbrytbar och återanvändbar. Genom att välja dessa påsar bidrar du till en mer hållbar framtid, samtidigt som du marknadsför ditt företag på ett effektivt sätt.

Beställ jutepåsar

Jutepåsar med tryck och jutekassar med tryck är utmärkta alternativ för företag som vill stärka sitt varumärke och sprida sitt budskap på ett hållbart sätt. Med möjligheten att anpassa påsarna med eget tryck kan du skapa unika produkter som representerar ditt företag och dess värderingar. Oavsett om du väljer att ha din logotyp, en bild eller text tryckt på påsarna, kommer de att bli effektiva reklambärare för ditt företag.

Jutepåsar

Antal produkter: 8

Sortera på:
Express
Jutepåse - Elegant färg Neutral Bullet
Elegant jutepåse med ficka på framsidan med plats för ditt tryck. En påse som ger en härlig naturnära känsla.
fr. 47,25 kr
exkl. moms
Jutepåse - Mini  Westford Mill
En liten påse av jute som rymmer 6 liter. Smidig storlek med många användningsområden!
fr. 17,85 kr
exkl. moms
Jutepåse - Kompakt färg Neutral Westford Mill
En snygg naturfärgad påse av jute som rymmer 10 liter. Perfekt storlek för de flesta sammanhang!
fr. 24,15 kr
exkl. moms
Jutepåse - Stor  Westford Mill
En riktigt rejäl påse av jute som rymmer hela 21 liter. Klimatsmart påse som du kan sätta ditt tryck på!
fr. 30,45 kr
exkl. moms
Express
Jutepåse - Stadig  Bullet
Jutepåse i stadig modell med platt botten och olika färgalternativ. Tillverkas av jute.
fr. 49,04 kr
exkl. moms
Express
Jutepåse - Större  Bullet
En större jutepåse som rymmer en hel dags shopping. Dubbla handtag och platt botten. Tillverkas av jute.
fr. 63,00 kr
exkl. moms
Express
Jutepåse - Extra stor färg Neutral Bullet
En extra stor jutepåse i härlig design med stor huvudfack och ficka framtill. Påsen trycks på fickan på framsidan, vilket ger ett snyggt och skarpt tryck.
fr. 55,97 kr
exkl. moms
Jutepåse - Färgad  Kimood
Färgad jutepåse med plats för ditt tryck. Går att få i flera snygga färger! Ett bra val för miljön.
fr. 36,75 kr
exkl. moms

Jutepåse med tryck

Jute är ett ekologiskt naturmaterial som är nedbrytbart. Den utmärkande gyllenbruna färgen gör att en jutekasse ser väldigt naturlig ut. En jutepåse med tryck ser även väldigt naturlig ut. En sådan påse är ju som sagt väldigt populär bland våra kunder som jobbar med ekologiska och naturliga produkter. Med det sagt är en påse av jute med tryck den ultimata påsen att välja för att ta in naturen i företaget. Något som vi anser ger ett extra bra intryck av miljömedvetenhet är att välja en påse med grönt handtag.

Jute ett slitstarkt tyg

En kasse i jute är väldigt slitstark material. Det finns en anledning till varför många mattor tillverkas av jute och att det förr i tiden och även idag används i lantbruket för att frakta spannmål och andra lantbruksprodukter. Därför har vi valt att ha ett stort sortiment av jutepåsar med tryck. Det man ska tänka på om man väljer att beställa jutepåse med tryck är att inte låta sina påsar stå i solen. Då det är ett naturligt material som kan bli sprött om det utsätts för solljus.

Presentpåse av jute

Ska du ge dina anställda eller kunder en gåva? Då är en trendig kasse av jute med eget tryck perfekt. Speciellt om gåvan innehåller ekologiska produkter är en ekologisk kasse ett smart val. Jutepåsar kan dessutom återanvändas flera gånger om för att sprida ditt varumärke. Och vad är bättre än en trendig påse som visar att ditt varumärke tänker på miljön. Hos oss hittar du flera olika jutepåsar som du kan trycka din logga på. Vi jobbar dagligen med att utöka vårt utbud av produkter och därför kommer självklart även utbudet av jutekassar öka. Hittar du inte den påsen du söker så kan vi alltid hjälpa dig plocka fram just den modell du önskar. Kontakta oss så hjälper vi dig!