Anteckningsblock med tryck

En anteckningsbok med tryck som är speciellt framtagen för att marknadsföra er verksamhet är ett enkelt och effektivt sätt att öka verksamhetens synlighet.
Anteckningsblock

Antal produkter: 8

Sortera på:
Eko
Anteckningsblock m. penna - Ekologisk
Ett ekologiskt anteckningsblock som levereras med en biologiskt nedbrytbar bläckpenna. En klockren reklamprodukt som dessutom är klimatsmart!
fr. 17,00 kr
exkl. moms
Anteckningsbok - Mendel färg Neutral Bullet
Unikt anteckningsblock med naturkänsla. Omslag i återvunnet papper.
fr. 30,00 kr
exkl. moms
Anteckningsblock m. penna - Kartong
Detta anteckningsblock tillverkas av återvunnen kartong, paper och plast. Matchande bläckpenna medföljer!
fr. 12,00 kr
exkl. moms
Anteckningsbok - Classic  JournalBooks
Denna anteckningsbok i A5-format med mjukt omslag, resårbandsförslutning och 80 linjerade blad. En utmärkt reklamprodukt!
fr. 59,00 kr
exkl. moms
Anteckningsbok - Spectrum  Bullet
Denna anteckningsbok finns i flera olika färger. A5 eller A6-format, 96 linjerade sidor och PVC-täckt kartong.
fr. 15,00 kr
exkl. moms
Anteckningsblock - Doodle färg Vit Bullet
Varva ditt antecknande med färgläggningsterapi. A5-format med 40 vita ark. Utmärkt reklamprodukt!
fr. 45,00 kr
exkl. moms
Anteckningsbok - Färgkant  Bullet
Anteckningsblock med svart omslag och detaljer i olika färger. A5-format, elastiskt band och resår.
fr. 43,00 kr
exkl. moms
Eko
Anteckningsblock - Återvunnen
Ekologiskt anteckningsblock. Perfekt för skolor, utbildningar och liknande som letar efter ett miljövänligt alternativ.
fr. 22,00 kr
exkl. moms

Anteckningsblock med namn är en omtyckt profilprodukt

Oberoende av vilken bransch ni är verksamma inom behöver ni med all sannolikhet i något skede kunna göra anteckningar. Att ha ett lager med anteckningsblock på kontoret som de anställda kan använda för att utföra sitt arbete är därför en enkel sak som ger personalen den utrustning de behöver, samtidigt som ni som företag visar att ni tänker på helheten och värnar om hur företaget marknadsförs både internt och externt. Även under kundmöten kan ni ge ett proffsigt intryck genom att använda anteckningsblock med tryck som är specifikt framtagna för just ert företag.
Om ni vill nå ut till en ny kundgrupp, eller bibehålla er synlighet bland de som redan brukar anlita er, är det praktiskt att ha en uppsättning med giveaways som ni kan dela ut. Den här typen av gåvor är uppskattade på allt från mässor till företagsevenemang. Att ge bort anteckningsblock med tryck är att säkerställa att era gåvor faktiskt kommer att komma till användning. De som tar emot ett anteckningsblock med tryck kan använda den till att göra allt från inköpslistor till att teckna, och på det sättet kommer era profilprodukter fylla en viktig funktion och påminna era kunder om er varje gång de används.

Personliga anteckningsblock med eget tryck

I vårt sortiment finns det olika typer av anteckningsblock med tryck så att ni kan hitta en produkt som ni tycker framhäver det som är speciellt med just ert företag. Ett anteckningsblock med spiral gör att det är enkelt att riva ut sidor när det är nödvändigt, medan en inbunden anteckningsbok känns exklusiv och lite finare. Utöver det spelar pärmens utseende en stor roll för hur anteckningsblocket upplevs. Vi har anteckningsblock med tryck som har pärmar tillverkade i allt från konstläder till papp. För er som månar om att ha en miljömedveten profil kan istället våra modeller i återvunnet material komma väl till hands. Beroende på vilket material pärmen är tillverkad i väljer våra tryckerier den metod som passar bäst för att ni ska få en felfri färgåtergivning på motivet.

Vi gör skräddarsydda anteckningsblock med tryck

Att välja oss som printbroker är att ge er själva fördelen av ett företag som är experter på marknadsföring och profilprodukter. De anteckningsblock med eget tryck ni kan hitta hos oss finns i olika färger och storlekar, så att ni enkelt kan anpassa dem efter både ert önskade motiv och användningsområde. Våra reporterblock är behändiga att bära med sig i jackfickan, medan block med flikar gör det enkelt för er att hålla ordning på era anteckningar. Är ni osäkra på vilket motiv ni vill ha på era block, eller om ni behöver råd kring färgval, finns vi alltid tillgängliga för att hjälpa er hitta de alternativ som är bäst lämpade!