Mappar med tryck

Mappar är grymma reklambärare. Här hittar du alla mappar du behöver! En konferensmapp är en perfekt budskapsbärare och utmärkt profilprodukt för ditt varumärke. Beställ mappar med tryck från oss för att samla alla dina dokument på ett professionellt sätt.

En introduktion till mappar med tryck

För att skapa en professionell image och stärka ditt företags varumärke, är mappar med tryck ett utmärkt verktyg. Med din företagslogga eller ditt budskap tydligt synligt på framsidan av mappen, blir den inte bara ett praktiskt redskap för dokumenthantering, utan också en kraftfull reklamplattform. Vi erbjuder ett brett sortiment av mappar med tryck som kan anpassas efter dina specifika behov.

Vad innebär det att beställa mappar med tryck?

När du beställer mappar med tryck från oss, får du möjlighet att anpassa dem med eget tryck. Detta kan vara din företagslogga, en slogan, en bild eller någon annan typ av design som du tror skulle passa bra. Mapparna blir då en del av ditt företags reklamstrategi, eftersom de sprider ditt budskap varje gång de används.

Konferensmappar med tryck – en perfekt lösning för företag

Om ditt företag ofta deltar i konferenser, mässor eller andra affärsevenemang, kan konferensmappar med tryck vara en smart investering. Dessa mappar är speciellt designade för att rymma allt material som behövs under en konferens, samtidigt som de visar upp ditt företags logga eller budskap för alla deltagare. Att köpa konferensmappar med tryck är ett effektivt sätt att sprida ditt företags namn och skapa varaktiga intryck.

Fördelarna med att använda mappar med tryck

Det finns många fördelar med att använda mappar med tryck. För det första kan de hjälpa till att organisera dokument på ett effektivt sätt, vilket gör det lättare för dina anställda att hitta den information de behöver. För det andra fungerar mapparna som en ständig påminnelse om ditt företag, eftersom de ofta ligger framme på skrivbordet eller i mötesrummet. Slutligen kan mappar med tryck bidra till att stärka ditt företags image och öka dess synlighet, genom att sprida din företagslogga och budskap på ett subtilt men effektivt sätt.

Så beställer du mappar med tryck

Att beställa mappar med tryck från oss är enkelt. Du börjar med att välja vilken typ av mapp du vill ha, vare sig det är en vanlig mapp för kontorsbruk eller en specialdesignad konferensmapp. Sedan väljer du vilken typ av tryck du vill ha – kanske vill du ha din logotyp på framsidan, eller kanske vill du ha en mapp med text eller bild som förmedlar ett specifikt budskap. Oavsett vad du väljer, kan du vara säker på att du får en produkt av hög kvalitet som kommer att ge ditt företag den uppmärksamhet det förtjänar.

Beställer mappar med tryck idag

Oavsett om du är ute efter att köpa mappar med tryck för att sprida ditt företags budskap, organisera dina dokument effektivt eller bara för att visa upp din företagslogga på ett professionellt sätt, har vi lösningen för dig. Med vårt breda sortiment och vår expertis inom företagstryck, kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta produkten för dina behov. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Mappar

Antal produkter: 12

Sortera på:
Konferensmapp - Expanderbar
En läcker konferensmapp med expanderbara fickor. A4-format. Perfekt giveaway vid konferenser, föreläsningar eller liknande. Beställ med ditt tryck!
fr. 32,76 kr
exkl. moms
Konferensmapp - Lyxig
En större konferensmapp i A4-format med plats för ditt tryck. En riktigt lyxig giveaway vid t.ex. konferenser eller till företaget! Beställ hos oss.
fr. 296,94 kr
exkl. moms
Konferensmapp - Enkel
En enklare konferensmapp med tryck av PVC. A4-format. Stilren design med plats för ditt unika tryck. En utmärkt giveaway vid t.ex. föreläsningar eller konferenser.
fr. 237,30 kr
exkl. moms
Konferensmapp - Tuff
En riktigt tuff konferensmapp med tryck och massa smarta funktioner! A4-format. Den coola designen ger ett proffsigt intryck. Beställ med ditt tryck hos oss.
fr. 310,80 kr
exkl. moms
Konferensmapp - Robust
Robust och lyxig konferensmapp med tryck. Urhäftig att ta med sig till konferenser eller att ge ut vid event eller speciella tillfällen. Tillverkad av mikrofiber.
fr. 309,75 kr
exkl. moms
Mapp med blixtlås - Ebony  Bullet
Praktisk blixtlås i A4-format med blixtlås och pennögla. Tillverkas av konstläder.
fr. 96,29 kr
exkl. moms
Mapp med blixtlås - Berkeley  Bullet
En snygg mapp i A4-format med gott om plats och praktisk blixtlåsstängning.
fr. 175,04 kr
exkl. moms
Konferensmapp - Stilig
Den här konferensmappen är ett utmärkt val av mapp. Finns i A4-format. Den har bland annat inbyggda handdtag,
fr. 274,79 kr
exkl. moms
Konferensmapp - Briljant
Den här briljanta konferensmapp har en snygg design, en inbyggt anteckningsblock och flera smarta fickor. En utmärkt reklamprodukt att exempelvis ge ut vid konferenser eller föreläsningar!
fr. 258,41 kr
exkl. moms
Konferensmapp - Notislappar
En kombination av det bästa från våra konferensmappar och notisblock. En utmärkt reklamprodukt att sätta ditt unika tryck på!
fr. 40,01 kr
exkl. moms
Konferensmapp - Ekologisk
Mycket trevlig konferensmapp med inbyggt anteckningsblock. Klimatsmart produkt som är tillverkad med hänsyn till både dina och miljöns önskemål.
fr. 99,02 kr
exkl. moms
Konferensmapp - Konstläder
Klassisk konferensmapp i A4 och A5-format med plats för reklamtryck. Perfekt att ta med sig till konferenser eller att ge ut vid mässor eller föreläsningar. Tillverkas av konstläder.
fr. 76,55 kr
exkl. moms

Hittar du inte rätt profilprodukt för ditt ändamål?

Vi har ett brett sortiment av olika profilprodukter som med ett snyggt tryck och rätt sammanhang verkligen kan boosta ditt varumärke. Fundera därför lite extra på vad för produkt du söker och vad den ska användas till. Om du vill ha hjälp med detta så är vi proffs på just detta område och erbjuder gärna konsultation.