Mappar med tryck

Mappar är grymma reklambärare. Här hittar du alla mappar du behöver! En konferensmapp är en perfekt budskapsbärare och utmärkt profilprodukt för ditt varumärke.
Mappar

Antal produkter: 12

Sortera på:
Konferensmapp - Lyxig
En större konferensmapp i A4-format med plats för ditt tryck. En riktigt lyxig giveaway vid t.ex. konferenser eller till företaget! Beställ hos oss.
fr. 282,80 kr
exkl. moms
Mapp med blixtlås - Ebony  Bullet
Praktisk blixtlås i A4-format med blixtlås och pennögla. Tillverkas av konstläder.
fr. 91,70 kr
exkl. moms
Konferensmapp - Ekologisk
Mycket trevlig konferensmapp med inbyggt anteckningsblock. Klimatsmart produkt som är tillverkad med hänsyn till både dina och miljöns önskemål.
fr. 94,30 kr
exkl. moms
Konferensmapp - Enkel
En enklare konferensmapp med tryck av PVC. A4-format. Stilren design med plats för ditt unika tryck. En utmärkt giveaway vid t.ex. föreläsningar eller konferenser.
fr. 226,00 kr
exkl. moms
Konferensmapp - Tuff
En riktigt tuff konferensmapp med tryck och massa smarta funktioner! A4-format. Den coola designen ger ett proffsigt intryck. Beställ med ditt tryck hos oss.
fr. 296,00 kr
exkl. moms
Konferensmapp - Stilig
Den här konferensmappen är ett utmärkt val av mapp. Finns i A4-format. Den har bland annat inbyggda handdtag,
fr. 261,70 kr
exkl. moms
Konferensmapp - Notislappar
En kombination av det bästa från våra konferensmappar och notisblock. En utmärkt reklamprodukt att sätta ditt unika tryck på!
fr. 38,10 kr
exkl. moms
Konferensmapp - Expanderbar
En läcker konferensmapp med expanderbara fickor. A4-format. Perfekt giveaway vid konferenser, föreläsningar eller liknande. Beställ med ditt tryck!
fr. 31,20 kr
exkl. moms
Mapp med blixtlås - Berkeley  Bullet
En snygg mapp i A4-format med gott om plats och praktisk blixtlåsstängning.
fr. 166,70 kr
exkl. moms
Konferensmapp - Konstläder
Klassisk konferensmapp i A4 och A5-format med plats för reklamtryck. Perfekt att ta med sig till konferenser eller att ge ut vid mässor eller föreläsningar. Tillverkas av konstläder.
fr. 72,90 kr
exkl. moms
Konferensmapp - Robust
Robust och lyxig konferensmapp med tryck. Urhäftig att ta med sig till konferenser eller att ge ut vid event eller speciella tillfällen. Tillverkad av mikrofiber.
fr. 295,00 kr
exkl. moms
Konferensmapp - Briljant
Den här briljanta konferensmapp har en snygg design, en inbyggt anteckningsblock och flera smarta fickor. En utmärkt reklamprodukt att exempelvis ge ut vid konferenser eller föreläsningar!
fr. 246,10 kr
exkl. moms

Hittar du inte rätt profilprodukt för ditt ändamål?

Vi har ett brett sortiment av olika profilprodukter som med ett snyggt tryck och rätt sammanhang verkligen kan boosta ditt varumärke. Fundera därför lite extra på vad för produkt du söker och vad den ska användas till. Om du vill ha hjälp med detta så är vi proffs på just detta område och erbjuder gärna konsultation.