Förstoringsglas med tryck

Ett förstoringsglas med tryck är en uppskattad och smart liten giveaway. Med ditt företags logga, slogan eller budskap tryckt på får du en praktisk profilprodukt. I vårt sortiment hittar du förstoringsglas i olika modeller.

Förstoringsglas med tryck - en unik och effektiv reklamprodukt

Vi på Printer har länge förstått värdet av att skapa unika och minnesvärda reklamprodukter. Ett exempel på detta är våra förstoringsglas med tryck, som fungerar både som användbara verktyg och effektiva reklambärare. Med ditt företags logga eller budskap tryckt på förstoringsglaset, kan du säkerställa att ditt varumärke ständigt finns i åtanke hos mottagaren.

Värdet av luppar som reklamprodukter

Luppar är praktiska verktyg som ofta används i vardagen, vilket gör dem till perfekta reklamprodukter. Genom att beställa luppar med eget tryck kan du sprida ditt företags namn och logotyp på ett subtilt men effektivt sätt. Oavsett om de används i professionella sammanhang eller i hemmet, kommer ditt företags namn alltid att vara synligt.

Fördelarna med att köpa förstoringsglas med tryck

När du väljer att köpa förstoringsglas med tryck från oss får du inte bara en kvalitetsprodukt, utan också en effektiv reklamkanal. Med ditt företags logga eller text tydligt tryckt på förstoringsglaset, blir det en konstant påminnelse om ditt varumärke. Dessutom är förstoringsglas med tryck ett kostnadseffektivt sätt att sprida ditt företags budskap.

Skapa en stark företagsidentitet med förstoringsglas med tryck

Förstoringsglas med tryck kan hjälpa till att stärka din företagsidentitet. Genom att använda ditt företags logotyp eller slogan på förstoringsglaset, skapar du en stark koppling mellan produkten och ditt varumärke. Detta gör det lättare för kunderna att associera ditt företag med de värden och den image som du vill förmedla.

Reklamtryck som gör skillnad

Vi vet att effektiv reklam handlar om mer än bara att få ut ditt företags namn. Det handlar också om att skapa positiva associationer till ditt varumärke. Med våra förstoringsglas med tryck får du en produkt som inte bara sprider ditt företagsnamn, utan även förmedlar en bild av kvalitet och pålitlighet. Detta gör dem till ett kraftfullt verktyg för att bygga och stärka ditt varumärkes rykte.

Så här beställer du förstoringsglas med tryck från oss

Att beställa förstoringsglas med tryck från oss är enkelt och smidigt. Allt du behöver göra är att skicka in din logotyp eller den text du vill ha tryckt på förstoringsglaset, och vi tar hand om resten. Vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet, och vi är stolta över att kunna erbjuda denna unika reklamprodukt till företag.

Förstoringsglas

Antal produkter: 3

Sortera på:
Förstoringsglas - Påse
Detta förstoringsglas levereras i en påse av plast som du kan sätta ditt tryck på. Perfekt att sätta ditt företags logotype eller budskap på.
fr. 3,05 kr
exkl. moms
Förstoringsglas - Sventon
Ett klassiskt förstoringsglas med tryck som tillverkas av PVC-plast. Beställ med ditt unika tryck!
fr. 3,05 kr
exkl. moms
Förstoringsglas - Kreditkort
Förstoringsglaset är format som ett kreditkort vilket gör att den får plats i plånboken utan problem. En mycket användbar reklamprodukt!
fr. 167,27 kr
exkl. moms
Du behöver inte vara frimärkssamlare eller privatdetektiv för att ha användning för ett förstoringsglas. Ibland kan ögonen behöva lite hjälp på traven för att se det lilla och finstilta. Det är just vid de tillfällena som ett smidigt förstoringsglas med ditt företags logga på får agera räddande ängel.