Musmattor med tryck

Vi kan allt om marknadsprofilering och kan bistå er som vill göra en musmatta med tryck som både är snygg och användbar. Klassisk giveaway för både kontor och hem!
Musmattor

Antal produkter: 3

Sortera på:
Musmatta - Standard
Standard musmatta med gummerad undersida för ett bra fäste på skrivbordet.
fr. 11,50 kr
exkl. moms
Musmatta - Tunn
Tunn musmatta med gummerad undersida för ett bra fäste på skrivbordet.
fr. 16,50 kr
exkl. moms
Musmatta - Heli  Bullet
Mjuk och flexibel musmatta som enkelt rullas ihop. Tillverkas av PU-skum. Perfekt som giveaway!
fr. 18,30 kr
exkl. moms

Musmattor med tryck till kontoret

De flesta företag arbetar i någon mån framför datorer, oberoende av om man jobbar på kontor eller driver en mäklarfirma eller butik. Att göra en musmatta med eget tryck som kan placeras framför de olika arbetsstationerna gör att det blir trevligare att slå sig ner framför datorn, och även att känslan på arbetsplatsen blir mer enhetlig. På er musmatta med tryck kan ni exempelvis välja motiv som er logga eller företagets namn. Eftersom våra anslutna tryckerier använder de allra senaste teknikerna när de tar fram era produkter är det enkelt för er att välja vilken färg motivet ska ha.

Ge bort en musmatta med ert tryck till kunder

En lyckad marknadsföring ska bidra till att företaget får en ökad synlighet, och även att den allmänna uppfattningen om verksamheten blir positiv. Det här kan man uppnå på flertalet sätt, men ett av de allra enklaste är att låta göra profilprodukter som man kan dela ut. För att en sådan kampanj ska bli lyckad är det viktigt att produkten faktiskt kommer till användning, och det är där en musmatta med eget tryck kommer in i bilden. Musmattor kan behövas i alla hushåll, oberoende av om man främst använder sin dator till att kolla e-posten, spela eller jobba. Vi kan hjälpa er ta fram en egen musmatta som ni tycker framhäver era styrkor och verksamhet på ett adekvat sätt, och som skapar en positiv bild av er som företag!

En musmatta med eget tryck som ni själva får designa

Hos oss är det lätt att få en egen musmatta med tryck ni vill ha och behöver! Bland våra produkter finns modeller i olika storlekar så att ni enkelt kan välja den som passar er bäst. Vi har även modeller med gummerade undersidor som ligger stadigt mot underlaget. Vill ni profilera er själva som ett miljömedvetet företag kan ni med fördel välja en musmatta med tryck som är tillverkad i återvunnet material. Alla våra musmattor ger en enastående färgåtergivning, och vi har produkter som fungerar både till möss med optiska sensorer och möss med lasersensorer.