Miniräknare med tryck

En miniräknare är ett fantastiskt verktyg. Perfekt för användning på både kontoret och hemmet! Inte bara för att räkna ut svåra ekvationer, med ditt företagstryck hjälper den även till att sprida ditt varumärke.

Miniräknare med tryck: Ett effektivt verktyg för ditt företag

Vi erbjuder miniräknare med tryck, en produkt som inte bara är praktisk i vardagen utan också fungerar som ett utmärkt reklamverktyg. När du väljer att beställa miniräknare med eget tryck, får du möjlighet att skapa en produkt som speglar ditt företags identitet och budskap.

Skapa unika miniräknare med ditt företags logga

Att ha din företagslogga på en miniräknare är ett smart sätt att stärka ditt varumärke. Genom att använda logotypen på dina produkter kommer kunderna att bli mer bekanta med ditt företag och dess budskap. Vi kan hjälpa dig att designa miniräknare med logotyp som passar just ditt företag.

Miniräknare med eget tryck: En bra investering

När du köper miniräknare med eget tryck från oss, investerar du i en produkt som kommer att användas om och om igen. Varje gång någon använder din miniräknare kommer de att se ditt företagsnamn och logotyp, vilket gör det till ett effektivt sätt att sprida ditt budskap och öka företagets synlighet.

En kalkylator som reflekterar ditt företags identitet

Vår tjänst innebär mer än bara att sätta en logotyp på en kalkylator. Vi kan skapa miniräknare med eget tryck som inkluderar din företagslogga, men också annan text och bild som du önskar. Detta gör att du kan skapa en produkt som verkligen reflekterar ditt företags identitet och värderingar.

Beställa miniräknare med tryck

Att beställa miniräknare med tryck från oss är enkelt. Du behöver bara ge oss din design, och vi tar hand om resten. Oavsett om du vill ha din logotyp, en bild eller en specifik text på dina miniräknare, kan vi hjälpa dig att göra det möjligt.

Reklamtryck på miniräknare

Miniräknare med reklamtryck är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag. Genom att använda miniräknare som bär ditt företagsnamn och logotyp, kan du effektivt sprida ditt budskap till en bred publik. Oavsett om du ger bort miniräknarna som gåvor till kunder eller använder dem inom ditt företag, kommer de att fungera som ständiga påminnelser om ditt varumärke.

Företagstryck på miniräknare

För oss är det viktigt att våra kunder får produkter som speglar deras företag på bästa sätt. Därför erbjuder vi miniräknare med företagstryck, där du kan inkludera allt från din logga till en bild eller text som representerar ditt företag. På så sätt blir varje miniräknare ett unikt uttryck för ditt företag.

Köpa miniräknare med tryck

Om du är intresserad av att köpa miniräknare med tryck, är vi här för att hjälpa dig. Med vårt breda utbud och vår expertis inom trycksaker kan vi skapa produkter som uppfyller dina specifika behov och önskemål. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.

Miniräknare

Antal produkter: 5

Sortera på:
Miniräknare i trä - Eugene  Bullet
Snygg 8-siffrig miniräknare som tillverkas av bambu. Drivs med solenergi.
fr. 183,75 kr
exkl. moms
Miniräknare - Klassisk
Detta är en riktig klassiker! En miniräknare med tryck och en 8-siffrig skärm.
fr. 23,63 kr
exkl. moms
Miniräknare - Modern
Denna moderna miniräknare med tryck är en utmärkt reklamprodukt!
fr. 28,46 kr
exkl. moms
Miniräknare - Mobiltelefon
Den här miniräknaren med en unik design som efterliknar en mobiltelefon. Perfekt reklamprodukt som är perfekt för kontoret eller hemmet!
fr. 47,25 kr
exkl. moms
Miniräknare - Elegant
Denna stilrena miniräknare har en snygg design och en 8-siffrig skärm. Perfekt som giveaway!
fr. 67,52 kr
exkl. moms

Profilprodukter för kontoret

Vi på Printer har ett stort urval av olika produkter som passar utmärkt på kontoret. Inte bara det utan du kan även sätta ditt företags eller organisations tryck på.