Tablettaskar med tryck

Tablettaskar är perfekta reklamprodukter eftersom man får en stor yta att trycka på. De är uppskattade som giveaway på mässor och även på kontoret. Vill du trycka dina egna tablettaskar hittar du hela vårt sortiment nedan.

Välj rätt trycksak för ditt företag: Tablettaskar med tryck

Det finns ett oändligt antal sätt att marknadsföra ditt företag på. En metod som ofta glöms bort är användningen av tryckta tablettaskar. Detta är en unik och kreativ lösning som kan skapa stor uppmärksamhet kring ditt varumärke. Med eget tryck på tablettaskarna, kan du enkelt få ditt budskap ut till potentiella kunder.

Varför välja tablettaskar med tryck?

Tablettaskar med tryck ger ditt företag en möjlighet att skapa en bestående inverkan. Oavsett om det handlar om att ha ditt företags logga eller logotyp tryckt på asken, eller att inkludera en slogan eller annat budskap, så blir det en effektiv form av reklamtryck. Att beställa dessa askar är en enkel process och de kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål.

Skapa en stark företagsidentitet med tablettaskar med tryck

Att ha en stark företagsidentitet är viktigt för alla företag. Det hjälper dig att skilja dig från konkurrenterna och gör det lättare för kunderna att känna igen ditt varumärke. Genom att använda tablettaskar med tryck kan du stärka din företagsidentitet och samtidigt sprida ditt budskap på ett kreativt sätt.

Använd tablettaskar med tryck för att sprida ditt budskap

En av de stora fördelarna med tablettaskar med tryck är att de kan användas för att sprida ditt budskap på ett effektivt sätt. Oavsett om du vill informera om en ny produkt, en kampanj eller bara vill förmedla ditt företags värderingar, så är tablettaskar med tryck ett utmärkt val. Du kan välja att ha ditt budskap tryckt med text eller med bild, beroende på vad som passar bäst för ditt företag.

Tablettaskar med tryck - ett kostnadseffektivt val

Att köpa tablettaskar med tryck är inte bara ett kreativt och effektivt sätt att marknadsföra ditt företag, det är också ett kostnadseffektivt val. Det är ett sätt att få din företagslogga och ditt budskap ut till en stor publik utan att behöva investera i dyra reklamkampanjer. Dessutom ger det ditt företag en professionell image och visar att du lägger vikt vid detaljer.

Så här beställer du dina tablettaskar med tryck

Att beställa tablettaskar med tryck från oss är enkelt. Allt du behöver göra är att kontakta oss och berätta om dina önskemål. Vi kan hjälpa dig med allt från design till produktion och leverans. Oavsett om du vill ha ditt företags logo, logotyp eller ett specifikt budskap tryckt på askarna, kan vi hjälpa dig att skapa den perfekta lösningen för ditt företag.

Tablettaskar med tryck är en unik och effektiv metod för att marknadsföra ditt företag. De ger dig möjlighet att sprida ditt budskap, stärka din företagsidentitet och nå ut till en stor publik på ett kostnadseffektivt sätt. Med vårt expertteam vid din sida, kan du vara säker på att få en produkt som uppfyller dina behov och förväntningar. Kontakta oss idag för att börja planera ditt nästa steg inom företagsmarknadsföring.

Tablettaskar

Antal produkter: 7

Sortera på:
Tablettask - Standard
En snygg och uppskattad tablettask med tryck som är både god och billig. Stor tryckyta för ditt varumärke. Tryckt på FSC-märkt och klimatkompenserat papper.
fr. 6,55 kr
exkl. moms
Mintplatta
Fräscha upp varumärket med en klassisk mintplatta. Fylld med minttabletter.
fr. 17,00 kr
exkl. moms
Pastillask
Pastillask i plåt med din design på locket, välj ditt egna goda innehåll.
fr. 29,00 kr
exkl. moms
Blisterpack - Pastiller - 21-pack
21 st “Tinis” pastiller som levereras i ett så kallat blisterpack. Perfekt som giveaway!
fr. 5,73 kr
exkl. moms
Blisterpack - Pastiller - 18-pack
18 st “Minis” pastiller med smak av frukt eller mint. Perfekt att sätta önskat tryck!
fr. 5,88 kr
exkl. moms
Blisterpack - Pastiller - 24-pack
24 st goda pastiller med smak av frukt eller mint. Perfekt att sätta önskat tryck!
fr. 8,09 kr
exkl. moms
Blisterpack - Pastiller - 36-pack
36 st pastiller med smak av frukt eller mint. Perfekt att sätta önskat tryck!
fr. 9,98 kr
exkl. moms

Tablettaskar med stor tryckyta

Tablettaskar är en av de mest populära produkterna bland vårt profilgodis. Det är inte så konstigt med tanke på de stora tryckytorna som en tablettask erbjuder, mycket reklam för pengarna helt enkelt. Askarnas smidiga format gör dem perfekta att dela ut på mässor och event. Eller varför inte ha dem i en skål på receptionsdisken eller framme vid kassan. Oavsett hur och var de delas ut lovar vi att tablettaskarna kommer gå åt! Har du svårt att hitta vilka tablettaskar du ska välja eller vill du ha hjälp med hur du ska designa ditt tryck? Tveka inte på att höra av dig till oss så hjälper vi dig.