Klubbor med tryck

Vill du bygga varumärke med hjälp av godis, i så fall ska du kolla in vårt utbud av klubbor med logo tryck. Precis som med vårt andra godis erbjuder vi både ekologiska och veganska alternativ. Att ge bort en söt present ger både mottagaren glad samtidigt som det ökar synligheten av ditt varumärke.

Tryckta klubbor - en söt väg till framgång

För att stärka ditt företags varumärke kan du välja att beställa våra klubbor med tryck. Dessa söta godbitar är inte bara populära bland barn, utan även vuxna uppskattar dem. Klubborna kan fås med eget tryck, vilket innebär att du kan få din logga, logotyp eller logo på klubban. Dessutom kan du välja att ha ett budskap, reklam eller något annat som representerar ditt företag på klubban.

Godisklubbor med tryck - det perfekta reklamtrycket

Att köpa godisklubbor med tryck är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag. Du kan välja att ha din företagslogga eller någon annan bild som representerar ditt företag på klubborna. Dessa klubbor är perfekta att dela ut vid mässor, event eller andra tillställningar där du vill sprida ditt företags namn och budskap.

Eget tryck för unika klubbor

Vill du göra dina klubbor ännu mer unika? Varför inte beställa dem med eget tryck? Du kan få din logga, logotyp eller något annat som representerar ditt företag tryckt på klubborna. Detta ger dig möjlighet att skapa helt unika klubbor som verkligen speglar ditt företag och ditt varumärke.

Företagstryck för att stärka ditt varumärke

För att stärka ditt företags varumärke kan du välja att beställa klubbor med företagstryck. Detta innebär att du kan få din företagslogga eller något annat som representerar ditt företag tryckt på klubborna. Att ha ditt företagsnamn och logga på klubborna är ett utmärkt sätt att sprida ditt varumärke och göra det mer känt.

Klubbor med text och bild

Vill du göra dina klubbor ännu mer personliga? Varför inte beställa dem med text och bild? Du kan välja att ha ett budskap, en bild eller båda och tryckt på klubborna. Detta ger dig möjlighet att skapa helt unika klubbor som verkligen speglar ditt företag och ditt varumärke.

Budskap på klubbor

Att ha ett budskap på dina klubbor är ett effektivt sätt att sprida ditt företags budskap. Detta kan vara allt från ditt företags slogan till en uppmaning om att besöka din hemsida. Oavsett vad ditt budskap är, kan vi hjälpa dig att få det tryckt på dina klubbor.

Reklamtryck på klubbor

Att köpa klubbor med reklamtryck är ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Du kan välja att ha din logga, logotyp eller något annat som representerar ditt företag tryckt på klubborna. Dessutom kan du välja att ha ett budskap eller något annat som representerar ditt företag på klubban.

Företagslogga på klubbor

Att ha din företagslogga på dina klubbor är ett utmärkt sätt att sprida ditt varumärke och göra det mer känt. Du kan välja att ha din logga tryckt på klubborna i en färg som matchar ditt företags färger, vilket ger en enhetlig och professionell look.

Företagets klubbor

Vi vet hur viktigt det är för företag att stärka sitt varumärke och skapa en stark närvaro på marknaden. Därför erbjuder vi klubbor med tryck som är perfekta för företag. Oavsett om du vill ha din logga, logotyp eller något annat som representerar ditt företag tryckt på klubborna, kan vi hjälpa dig att göra det.

Klubbor

Antal produkter: 4

Sortera på:
Eko
Klubba - Klot - Fairtrade & Ekologisk
Den här ekologiska och fairtrade-märkta klubban är perfekt att sätta önskat tryck på. Den har en rund form och finns i flera goda smaker.
fr. 2,85 kr
exkl. moms
Vattenmelonsklubba hjärta med etikett
Klubba i form av ett hjärta med smak av vattenmelon. Transparent papper och tryck på etikett.
fr. 2,70 kr
exkl. moms
Mixade klubbor, rund
Runda, platta klubbor i olika smaker med tryck på etikett.
fr. 2,70 kr
exkl. moms
Eko
Klubba - Fairtrade & Ekologisk
Platt ekologisk och fairtrade-märkt klubba i form av hjärta eller rund. Perfekt att sätta önskat tryck på och använda som reklamgodis! Finns i flera goda smaker. Tryck 4-färg minsta antal 16800 st.
fr. 2,25 kr
exkl. moms

Godisklubbor - en klassisk giveaway

Alla har vi säkert någon gång som barn fått en klubba hos frisören eller på pizzerian och varje gång blir man lika glad. Med det sagt förstår nog alla att en klubba är en perfekt giveaway i de flesta situationer, även till vuxna. För vem gillar inte att väcka barnet inom sig. Har du svårt att hitta vilka klubbor du ska välja eller vill du ha hjälp med hur du ska designa ditt tryck? Tveka inte på att höra av dig till oss så hjälper vi dig.