Dextrosol med tryck

Hos oss hittar du druvsocker i flera olika former som du kan trycka din logga på. Vi har både druvsocker från Dextrosol och andra varumärken för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.
Dextrosol

Antal produkter: 3

Sortera på:
Dextro Energy Mini - 1,5 g  Dextro Energy
Dextrosol med reklamtryck! Den har en god smak av svartvinbär. OBS! Den här produkten går endast att beställa i jämna tusental.
fr. 1,20 kr
exkl. moms
Dextro Energy - 6 g  Dextro Energy
Dextrosol med reklamtryck! Den finns i två goda smaker, citron och original. OBS! Den här produkten går endast att beställa i jämna tusental.
fr. 1,70 kr
exkl. moms
Dextro Sticks - 12 tabletter  Dextro Energy
Dextrosol med reklamtryck! Den har en god smak av citron. OBS! Den här produkten går endast att beställa i jämna tusental.
fr. 2,60 kr
exkl. moms

Skillnaden mellan druvsocker och vanligt socker

Druvsocker ger liksom vanligt socker energi om man känner sig trött. Men den stora skillnaden är framförallt hur snabbt effekten kommer. Druvsocker behöver inte brytas ner innan det tas upp av kroppen. Istället går druvsockret direkt ut i blodet vilket gör att effekten kommer nästan med en gång. Perfekt under långa dagar på mässor eller under långa konferenser. Dela ut druvsocker med din logga tryckt på för att se till att alla håller sig vakna! Har du svårt att hitta vilken druvsocker förpackning du ska välja eller vill du ha hjälp med hur du ska designa ditt tryck? Tveka inte på att höra av dig till oss så hjälper vi dig.