Påskgodis med tryck

Påskgodis både med och utan tryck. Hos oss hittar du allt från vackra påskägg fyllda med godis till choklad- och marsipangodis som du kan trycka ditt företags logotyp på. Perfekt som gåva till anställda eller kunder för att visa din uppskattning samt marknadsföra ditt varumärke.

Påskgodis med tryck - Ett smakfullt sätt att marknadsföra ditt företag

Att ge bort påskgodis med tryck till anställda och kunder är ett uppskattat och effektivt sätt att stärka företagets varumärke. Med vårt breda sortiment av påskgodis kan du enkelt beställa något som passar just ditt företag och dina behov. Oavsett om du väljer chokladägg, marsipanfigurer eller klassiskt lösgodis kan vi hjälpa dig att förse godiset med eget tryck.

Fördelarna med att köpa påskgodis med tryck

När du väljer att köpa påskgodis med tryck får du möjlighet att skapa unika produkter som speglar ditt företags identitet. Genom att använda företagstryck på ditt påskgodis kan du framhäva din logotyp, logga eller företagslogga. Dessutom kan du välja att lägga till text eller bild som kompletterar ditt budskap.

Skapa minnesvärda gåvor med påskgodis till företag

Vill du skapa starkare band med dina anställda eller öka ditt företags synlighet hos potentiella kunder? Påskgodis till företag är en utmärkt lösning. Du kan beställa påskgodis med tryck och använda det som gåva till anställda eller som en del av din marknadsföringsstrategi. Med ditt företags logotyp på godiset kommer mottagaren att tänka på ditt företag varje gång de njuter av godiset.

Beställa påskgodis med tryck - En smidig process

När du bestämmer dig för att beställa påskgodis med tryck hos oss, vill vi att processen ska vara så enkel och smidig som möjligt. Vårt team av experter är redo att hjälpa dig att skapa den perfekta designen för ditt företagstryck. Oavsett om du redan har en design i åtanke eller behöver hjälp med att komma igång, är vi här för att assistera dig.

Reklamtryck på påskgodis - Ett effektivt marknadsföringsverktyg

Att använda reklamtryck på påskgodis är ett smart och kostnadseffektivt sätt att öka ditt företags synlighet. Inte bara är det ett roligt och unikt sätt att sprida ditt budskap, men det är också något som uppskattas av mottagaren. Genom att välja påskgodis med tryck kan du visa upp din företagslogga och samtidigt ge bort något gott.

Påskgodis till företag - En uppskattad gest

Att ge bort påskgodis till företag är en gest som uppskattas av både anställda och kunder. Det är ett roligt och personligt sätt att visa uppskattning, samtidigt som det bidrar till att stärka företagets varumärke. Oavsett om du väljer att ge bort godiset internt inom företaget eller till dina kunder, kommer påskgodis med tryck att göra ett bestående intryck.

Påskgodis med tryck är ett effektivt och uppskattat sätt att marknadsföra ditt företag. Genom att använda reklamtryck på ditt påskgodis kan du framhäva din företagslogga, skapa minnesvärda gåvor och stärka ditt företags varumärke. Hos oss får du hjälp genom hela processen, från design till leverans. Oavsett vad du behöver, är vi här för att hjälpa dig.

Påskgodis

Antal produkter: 1

Sortera på:
Chokladbit - Olika former
En riktigt god chokladbit som finns i en uppsjö av olika färger. Finns i mjölkchoklad, mörk choklad och vit choklad. Perfekt att ge ut som en giveaway!
fr. 34,65 kr
exkl. moms

Påskgodis i olika former

Det finns inte riktigt några regler kring vad som räknas som påskgodis eller inte. Men det finns några säkra kort man alltid kan gå på om man är lite osäker på vad man ska välja. Ett påskägg fyllt med blandat godis är alltid uppskattat. Ska man ge bort ett större ägg till ett kontor rekommenderar vi att man fyller ägget med inslaget godis eftersom många kommer plocka godis kommer det hålla sig fräschare om det är inslaget i papper. Utöver de klassiska äggen finns mängder av olika chokladsorter med påsktema och olika askar fyllda med godis som också har tema påsk. Har du svårt att hitta vilket påskgodis du ska välja eller vill du ha hjälp med hur du ska designa ditt tryck? Tveka inte på att höra av dig till oss så hjälper vi dig.