Kakor med tryck

Ta en välförtjänt fikapaus, i vårt utbud hittar du pepparkakor, havrekakor, chokladrån och mycket mer. Vill du bjuda på en kaka med ditt tryck har du hamnat helt rätt! Kakor med tryck på dess papper eller förpackning ligger helt rätt i tiden.

Kakor med tryck: Ett smakfullt sätt att marknadsföra ditt företag

För de flesta av oss är kakor synonymt med mysiga fikastunder och trevliga samtal. Men visste du att kakor också kan vara ett effektivt verktyg för marknadsföring? Genom att beställa kakor med tryck kan du ge ditt varumärke en personlig prägel, oavsett om det handlar om småkakor med eget tryck eller större chokladkakor prydda med din logotyp.

Att använda sig av produkter som speglar ens företagsidentitet har blivit allt vanligare i dagens konkurrensutsatta affärsvärld. Och vad passar då bättre än något så välsmakande och uppskattat som kakor?

Eget tryck på både småkakor och stora favoriter

Några av de mest populära alternativen inom kategorin kakor med tryck är klassiska småkakor, men även pepparkakorna gör ofta entré när julen närmar sig. Vi erbjuder dock inte bara traditionella svenska bakverk utan även internationella favoriter som chokladkakor. För dig som vill ha lite mer variation finns det dessutom möjlighet till specialbeställningar där vi skräddarsyr sortimentet efter just dina önskemål.

En annan stor fördel med vårt breda utbud är att vi kan erbjuda produkter anpassade efter olika budgetar - från billiga standardalternativ till exklusiva lyxvarianter. Att köpa dessa reklamprodukter behöver alltså inte innebära någon stor investering.

Reklamtrycket – detaljen som gör skillnad

Själva grunden i konceptet "Kex, pepparkaka eller choklad - vilken typ av kaka väljer du?" ligger i själva reklamtrycket; det unika budskap du väljer att kommunicera genom dessa läckerheter. Med text, bild eller kanske både och? Valet är helt upp till dig! Det viktigaste är dock att den valda designen går hand i hand med ert varumärkes identitet och bidrar till en starkare koppling mellan produkt och mottagare. Oavsett om ni väljer er logga, en slogan eller kanske en hälsning spelar mindre roll - huvudsaken är ju trots allt smaken!

Beställning från Stockholm till Kiruna

Tack vare vår digitala plattform kan vi leverera över hela Sverige, från Stockholm i söder till Kiruna i norr. Du behöver bara göra din beställning online så tar vi hand om resten! Även här strävar vi efter flexibilitet för våra kunder; oavsett om ni vill göra en engångsbeställning inför ett specifikt evenemang eller regelbundna leveranser över tid löser vi detta på bästa möjliga sätt.

Varför ska man använda sig av kakprodukter för sin marknadsföring?

Att integrera sin företagslogga på ätbart material skapar ett minne hos mottagaren långt starkare än vad traditionell reklam ofta gör. Det blir helt plötsligt mycket roligare att ta del av era budskap när man får njuta samtidigt! Dessutom sprids ordet snabbt när folk får reda på den smarta idén bakom era godbitar... Och vem vet? Kanske blir nästa rykte vid fikabordet hur gott det var hos just er? Vilket underbart sätt för ert företag att bli ihågkommet!

Kakor

Antal produkter: 2

Sortera på:
Plåtburk 500g - kolakakor
Goda kolakakor i plåtburk med ditt tryck på.
fr. 179,00 kr
exkl. moms
Plåtburk 500g - chokladbröd
Goda chokladbröd i plåtburk med ditt tryck på.
fr. 179,00 kr
exkl. moms

Fika på jobbet ger resultat

Flera studier visar att fika på jobbet har flera positiva effekter på personalen. Personalen blir dels gladare och mer positivt inställda till sitt arbete. Det är även bevisat att fikapauser ger en effektivare personal som också är friskare och orkar mer. När man ser alla positiva effekter av en 15 min fikapaus förstår man också värdet i att ha kakor eller annat fikabröd personalen kan njuta av. Därför är vi glada över att kunna erbjuda ett stort utbud kakor som kan tryckas med valfritt budskap eller logotyp. Att ge bort kakor till kunder, samarbetspartners eller anställda är ett sätt att visa att du bryr dig om dem.   Har du svårt att hitta vilka kakor du ska välja eller vill du ha hjälp med hur du ska designa ditt tryck? Tveka inte på att höra av dig till oss så hjälper vi dig.