Tygvepor med tryck

Tygvepor med tryck - För en snygg exponering Tygvepor har mängder av olika användningsområden både på mässor, i kontorslokaler och butiker. Vi kan även ta fram vepor efter dina mått och önskemål.
Tygvepor

Antal produkter: 4

Sortera på:
Kanalvepa - Standard - 205 g
Tygvepa med insydda kanaler i över- och underkant för en smidig och snygg upphängning. Hittar du inte måttet du söker så kan vi självklart anpassa det helt efter dina önskemål!
fr. 795,00 kr
exkl. moms
Kanalvepa - Light - 115 g
Tunn tygvepa med insydda kanaler i över- och underkant för en smidig och snygg upphängning. Hittar du inte måttet du söker så kan vi självklart anpassa det helt efter dina önskemål!
fr. 695,00 kr
exkl. moms
Tygvepa - Aluminium - 115 g
Tunn tygvepa med aluminiumlister i över- och underkant för en snygg och smidig upphängning. Hittar du inte måttet du söker så kan vi självklart anpassa det helt efter dina önskemål!
fr. 695,00 kr
exkl. moms
Tygvepa - Aluminium - 205 g
Tygvepa med aluminiumlister i över- och underkant för en snygg och smidig upphängning. Hittar du inte måttet du söker så kan vi självklart anpassa det helt efter dina önskemål!
fr. 795,00 kr
exkl. moms

Välj tygvepa att trycka på

När du ska trycka en tygvepa finns flera varianter och tillval du kan välja mellan. Det första är att välja storlek vilket beror helt på hur stor vepa du vill ha och hur mycket utrymme du har att hänga den på. När du valt storlek är det dags att börja fundera på hur din vepa ska hänga och vilken upphängningsanordning som passar. Det finns flera olika typer att välja mellan t.ex sydda kanaler, aluminiumlister eller öljetter. Sedan är det bara att skicka in din design så startar vi produktionen av dina nya tygvepor.

Hög Kvalitet och klart tryck

Tygvepor från oss är tillverkade av högkvalitativt tygmaterial för att säkerställa att din tryckteknik ser bra ut och håller länge.

Tygvepor med eget tryck

Vi erbjuder möjligheten att lägga till eget tryck på tygveporna, vilket gör det möjligt för företag att visa upp sitt varumärke på ett professionellt och personligt sätt. Bred Användning: Tygveporna kan användas i många olika sammanhang, från mässor och event till kontorsmiljöer och för inredning. Lätt Att Installera: Tygveporna är enkla att installera och kan snabbt och enkelt bäras med sig till olika platser. Hittar du inte tygvepan du önskar eller vill du ha hjälp att välja? Tveka inte att kontakta oss.