Fasadbanderoller med tryck

När du vill göra ditt budskap synligt - Gör det stort Vi erbjuder även montage och projektledning vid behov. Beskriv ditt projekt så hjälper vi dig med förslag hur den ska hängas upp.
Fasadbanderoller

Antal produkter: 4

Sortera på:
Fasadbanderoll - Frontlit 450
Fasadbanderoll som tillverkas i PVC Frontlit. Beställ din banderoll i de mått du önskar, priset räknas ut efter att du specificerat dina mått.
fr. 149,00 kr
exkl. moms
Fasadbanderoll - Mesh 270
Fasadbanderoll som tillverkas i PVC Mesh. Beställ din banderoll i de mått du önskar, priset räknas ut efter att du specificerat dina mått.
fr. 149,00 kr
exkl. moms
Fasadbanderoll - Frontlit 450 - Keder
Fasadbanderoll som tillverkas i PVC Frontlit med kederlist. Beställ din banderoll i de mått du önskar, priset räknas ut efter att du specificerat dina mått.
fr. 179,00 kr
exkl. moms
Fasadbanderoll - Mesh 270 - Keder
Fasadbanderoll som tillverkas i PVC Mesh med kederlist. Beställ din banderoll i de mått du önskar, priset räknas ut efter att du specificerat dina mått.
fr. 179,00 kr
exkl. moms

Tips!

När du vill ta fram en banderoll är det viktigt att först föreställa sig hur långt ifrån man ska betrakta och se banderollen. Hur långt är avstånden mellan placeringen och de ögon som ska se den. Därefter så anpassar man upplösningen på den grafiska filen. Det sista man gör är att välja ut ett material som passar för ändamålet. T.ex är det utomhus och den står 30 meter bort så bör välja ett hålat material som även klarar starkare vindar.