Tygbanderoller med tryck

Banderoller är ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag, och det finns en mängd olika alternativ att välja mellan. Men hur vet du vilken typ av banderoll som passar bäst för just din verksamhet? I den här artikeln kommer vi gå igenom de olika aspekterna av tygbanderoller med tryck och vad du bör tänka på när du beställer.

Tygbanderoller med tryck - Ett flexibelt val

En av de stora fördelarna med tygbanderoller är deras flexibilitet. De kan användas både inomhus och utomhus, beroende på materialet i banderollen. Vårt sortiment inkluderar flera olika materialval såsom PVC, vinyl eller polyester, varje material har sina egna unika egenskaper.

Tygbanderoller ger också en känsla av högre kvalitet jämfört med plast- eller pappersalternativen. Dessutom bidrar textilens mjukare yta till att skapa en mer exklusiv look för din reklam.

När det gäller designen på tygbanderollen har du nästan obegränsade möjligheter. Med vår digitala print-teknologi kan vi erbjuda fullfärgstryck över hela bandrollens yta – perfekt om du vill ha detaljerade bilder eller komplexa logotyper på din banderoll.

Varför ska man välja tygbanderoller?

Det finns många anledningar till att välja tygbanderoller med tryck för ditt företag. För det första är de otroligt slitstarka och håller i flera år, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt alternativ på lång sikt.

För det andra är de lätta att transportera och installera. De kan enkelt rullas ihop och packas ner i en väska eller ryggsäck, vilket gör dem perfekta för event som mässor eller konferenser.

Slutligen ger tygbanderollen dig möjlighet att verkligen visa upp ditt varumärke. Oavsett om du vill ha en simpel logotyp, ett komplext mönster eller kanske ett foto över hela banderollen, så klarar våra maskiner av jobbet.

Hur beställer man banderoll i tyg?

Processen att beställa banderoll i tyg hos oss är smidig och okomplicerad. Du börjar med att välja storlek på din banderoll – vi erbjuder allt från små bordsbanderoller till stora fasadbanderoller som sträcker sig över hela byggnader.

När du har valt storlek går du vidare till designfasen där du får chansen att skapa din egen unika bandrulle. Det är bara din fantasi som sätter gränser för vad du kan designa på din banderoll.

Efter detta steg kommer slutligen betalningen samt leveransinformation - snabbt, effektivt och smidigt!

Tygbaserade banderoller med tryck är ett utmärkt sätt att synliggöra ditt företag och kommunicera ditt budskap på ett effektivt sätt. De erbjuder flexibilitet, hållbarhet och möjlighet till skräddarsydda designlösningar som verkligen gör att du sticker ut från mängden. Så oavsett om du behöver en lösning för inomhus- eller utomhusevent, är tygbanderoller med tryck det självklara valet.

Tygbanderoller

Antal produkter: 5

Sortera på:
Tygbanderoll - Standard - 205 g
Vår mest sålda banderoll, i 205 g decor som ger en fantastisk bildåtergivning. Hittar du inte måttet du söker så kan vi självklart anpassa det helt efter dina önskemål!
fr. 435,75 kr
exkl. moms
Backdrop - Fasta mått
Backdrop till bandet eller till scenen under eventet. Vi har valt ut de mest populära storlekarna, men självklart kan du få din backdrop i vilken storlek som helst. Kontakta oss med vilka mått du söker så återkommer vi med pris!
fr. 1 254,75 kr
exkl. moms
Tygbanderoll - Light - 115 g
Banderoll i tunnare material som är lätt genomskinligt vilket gör att ditt tryck lyser igenom även på baksidan. Hittar du inte måttet du söker så kan vi självklart anpassa det helt efter dina önskemål!
fr. 383,25 kr
exkl. moms
Banderoll - Parad - 115 g
Paradbanderoll med kanaler i sidorna som gör att du enkelt kan montera banderollen på två pinnar och bära den på paraden. Hittar du inte måttet du söker så kan vi självklart anpassa det helt efter dina önskemål!
fr. 645,75 kr
exkl. moms
Tygbanderoll - Mesh
Tygbanderoll i meshmaterial som har små hål och lätt släpper igenom vinden. Perfekt att fästa på ett staket eller andra ställen där vinden kan swisha förbi. Hittar du inte måttet du söker så kan vi självklart anpassa det helt efter dina önskemål!
fr. 383,25 kr
exkl. moms

Tygbanderoll

Våra två mest populära tygbanderoller i 115g polyester och 205g polyestertyg. Trycket går igenom tyget lättare i det tunnare tyget och där blir trycket spegelvänt på baksidan. Baksidan blir ett mättat tryck eftersom tyget stoppar en del av färgen. Tygbanderoll är en alltmer populär lösning för företag som söker en stilren och slående display för sina produkter eller tjänster. Med en tygbanderoll kan du enkelt skapa en professionell atmosfär på ditt event eller i din butik.

Banderoll i tyg

Banderoll i tyg är en mångsidig displaylösning som passar för alla tillfällen, från företagskonferenser till in-store events och utställningar. Tygbanderoll är lätta och enkla att montera, och kan enkelt tas ner och flyttas till andra platser.

Tygbanderoll med tryck

Tygbanderoll med tryck är en utmärkt möjlighet för företag att skapa en personlig touch för sitt varumärke. Genom att låta trycka ditt företagslogo eller budskap på bandet, kan du enkelt skapa en minnesvärd upplevelse för dina kunder. Tygbanderoll med tryck är dessutom en långsiktig investering, eftersom banden kan användas igen och igen. Så om du vill skapa en stilren och personlig display för ditt företag, överväg att investera i en tygbanderoll. Kontakta oss idag för att få mer information om vårt utbud av tygbanderoller och tillgängliga tryckmöjligheter.