Vinylbanderoller med tryck

En banderoll i vinyl är det perfekta valet om du ska synas med ditt budskap på en större yta där du kan fästa mot vägg eller hänga fritt. Välj förvald storlek eller kontakta oss om du vill ha en egen storlek, allt är möjligt.
Vinylbanderoller

Antal produkter: 2

Sortera på:
Banderoll - Vinyl
En klassisk banderoll i vinylmaterial, bra bildåtergivning . Lämplig inomhus och utomhus där vinden inte tränger på. Hittar du inte måttet du söker så kan vi självklart anpassa det helt efter dina önskemål!
fr. 383,25 kr
exkl. moms
Banderoll - Vinyl dubbelsidig
En banderoll där ditt motiv trycks på båda sidor, perfekt där du vill att budskapet ska synas från två håll. Hittar du inte måttet du söker så kan vi självklart anpassa det helt efter dina önskemål!
fr. 383,25 kr
exkl. moms

Banderoll i Vinyl

Vinylbanderoller är det ideala valet för din reklamkampanj. De är tåliga och du kan använda dem om och om igen. Vinyl kallas också PVC och återger färger tydligt men släpper inte igenom någon vind.

Vinylbanderoll med Tryck

För att få ut det mesta av din reklamkampanj kan du låta trycka ditt varumärkeslogo eller budskap på en vinylbanderoll. Som konfektering kan du välja på bland annat öljetter i olika avstånd som är det vanligaste. Annars finns det bland annat kardborre eller endast renskärning Så välj vinylbanderoller för din nästa reklamkampanj och upplev skillnaden!