Meshbanderoller med tryck

Här kan du beställa banderoller i mesh. Mesh är ett håligt material som släpper igenom vinden och passar utmärkt för vindutsatta platser.
Meshbanderoller

Antal produkter: 1

Sortera på:
Banderoll - Mesh
En banderoll i ett lätt hålat material vilket gör att vinden går rakt igenom banderollen, passar bäst utomhus. Hittar du inte måttet du söker så kan vi självklart anpassa det helt efter dina önskemål!
fr. 425,00 kr
exkl. moms

Vad är mesh för material?

Mesh är ett genomskinligt material som består av en mängd små hål. Det används ofta i industriella och utomhusmiljöer eftersom det är lätt, slittåligt och tillåter luft att passera igenom.

Meshbanderoll med tryck

Meshbanderoller med tryck är en form av reklamskylt som är gjord av meshmaterial. De är ofta säkra och hållbara och är lämpliga för outdoor-miljöer som t.ex. byggarbetsplatser eller idrottsarrangemang. Meshbanderoller med tryck kan tryckas med företagslogotyper, budskap och annan information.

Banderoll som släpper igenom vinden

Eftersom meshmaterialet släpper igenom vinden, är meshbanderoller ett bra alternativ för utomhusmiljöer där det ibland är blåsigt. De fladdrar inte och rör sig inte lika mycket som andra typer av banderoller, vilket gör dem säkrare och mer användbara.