Fri frakt online    08-550 977 00     hello@printer.se

Vi kan det här med påsar

Tygpåsar, papperspåsar, non-woven påsar, ja det finns mängder av olika typer av påsar. Men vilken påse ska man välja?

Påsar är den absolut perfekta reklambäraren. Dina kunder behöver något att bära hem sina varor i – så varför inte låta dem göra reklam för ditt företag?
Hos oss hittar du ett stort utbud av påsar i olika material, färger och storlekar att sätta ditt tryck på.  

Papperspåsar

En färgglad papperspåse som håller hög kvalitet, finns i tre olika storlekar. Påsen handtag består av tvinnat papper vilket ger en behaglig känsla i handen.

Snygg papperspåse med snör-handtag. Handtagen gör det lilla extra och ger en mer exklusiv känsla. Påsen finns i tre olika storlekar.

Detta är en exklusiv papperspåse som fungerar utmärkt om man önskar en lite mer påkostad känsla. Påsen finns i 5 olika storlekar.

Denna stående papperspåsen har en lyxig laminering som gör påsen extra håll bar och ger den en exklusiv känsla. Den här modellen finns i 5 olika storlekar.

Tygpåsar

Billig tygpåse i 100 g/m² bomull. En bra påse för dig som söker efter en ri ktigt billig tygpåse med snabb leverans. Finns i 15 st olika färger att välja mellan.

Standard tygpåse i tillverkad i 125g/m2  bomull. Vår standardpåse är ett b ra alternativ för dig som söker en billig påse i bättre kvalitet än de absolut billigaste.

Naturfärgad 100 g/m² bomullskasse med handtag i olika färger. En lite annorlu nda påse, som kan vara något för dig som vill sticka ut ur mängden med din tygpåse.

Naturfärgad tygpåse i 3 olika tjocklekar. Påsen finns i tjocklekarna 135/220/ 280 g/m2 och trycks med screentryck i upp till 4-färger. Påsens storlek är 38 x 42 cm.

Gympapåsens comeback!

Vem minns inte den klassiska gymnastikpåsen i tyg med dragsko som många av oss fick sy i syslöjden? Få trodde kanske att dessa gympapåsar flera

Läs mer »

Non-Woven påsar

Billig Non-woven påse i 80 g/m² polypropylen. Miljövänlig påse gjord av åt ervunnen plast med lång hållbarhet och slitstark design.

Non-woven påse – Standard

Vår mest populära variant av non-woven påsar med tryck. Den har måtten 36 x 42 cm och tillverkas av återvunnen PET-plast.

Non-woven påse – Stansad

Stansad Non-woven påse i 80 g/m² polypropylen. Påsens design påminner om en klassisk plastpåse, men är ett betydligt mer miljövänligt alternativ. 

Non-woven påse – Stor

Stor Non-woven påse i 80 g/m² polypropylen med platt handtag. Passar utmärkt som shoppingpåse när man ska göra större inköp i t.ex matbutiken.

Gympapåsar

Modern gympapåse tillverkas av ekologiskt bomull, vilket är bättre för både jorden och oss människor!

Gympapåse i bomull som finns i 14 olika färger. Tillverkas i bomull vilket ger en naturskön känsla.

Praktisk gympapåse tillverkad i Non-Woven material. Ett mer miljövänligt alte rnativ tillverkad av återvunnen PET. 

Denna påse har en mycket snygg design med en reflexrand. Reflexen är inte bara snygg utan gör även att du syns bättre i mörkret.

Thanks!
Kontakta oss

Tel: 08 550 977 00
Mail: hello@printer.se

Öppetider:

Mån - Fre 9.00 - 17.00


  Thanks!

  1. Välj din produkt
  2. Gör eventuella produktspecifika val
  3. Ladda upp din tryckfil
  3. Lägg i varukorgen
  4. Checka ut, betalning sker via faktura
  Se video

  Vi skickar alltid ett korrektur före tryck!

  Har du frågor?
  Chatta med oss!
  Eller kontakta oss på:
  08-550 977 00
  hello@printer.se