Kontorsväskor med tryck

Här hittar du väskor som dokumentväskor och konferensväskor. Alla väskor går självklart att sätta din logga på antingen genom tryck eller brodyr. Om du skickar din logotyp till oss så återkommer vi med ett designförslag.

Kontorsväskor med tryck - En nyckel till effektiv marknadsföring

För företag som söker efter en unik och effektiv metod för att marknadsföra sitt varumärke, kan kontorsväskor med eget tryck vara lösningen. Med denna produkt får du inte bara ett praktiskt verktyg för daglig användning, utan också ett kraftfullt medium för att sprida ditt budskap.

Välj rätt typ av väska

Det finns olika typer av väskor som passar för olika syften. Dokumentväskor är perfekta för professionella miljöer där dokument och papper behöver transporteras säkert. Konferensväskor å andra sidan är utmärkta val när det gäller evenemang såsom mässor eller konferenser där företag vill göra ett bestående intryck på potentiella kunder eller partners.

Personifiera din väska

Att lägga till eget tryck på kontorsväskorna ger dem en personlig touch och gör dem mer igenkännliga. Du kan välja att ha företagsloggan, en slogan eller något annat relevant budskap tryckt på väskorna. Detta hjälper inte bara till att stärka varumärkesidentiteten utan fungerar också som en form av löpande reklam.

Varför investera i kontorsväskor med tryck?

Några anledningar till varför företag bör överväga att investera i dessa produkter inkluderar:

1) Ökad synlighet: Kontorsväskor med logotyp kommer alltid att vara synliga, oavsett om de bärs runt i korridorer på arbetsplatsen eller ute bland allmänheten.

2) Praktiska gåvor: De tjänar även dubbla syften genom att fungera både som praktiska verktyg samt marknadsföringsmaterial.

3) Långvarig exponering: Till skillnad från traditionell reklam som ofta är kortlivad, erbjuder reklam på kontorsväskor långvarig exponering eftersom folk använder sina väskor regelbundet under långa perioder.

4) Kostnadseffektivitet: Jämfört med andra former av reklam kan dessa produkter vara mycket kostnadseffektiva – särskilt om man köper dem billigt i bulk.

Beställningsprocessen

Vi erbjuder högsta kvalitét vid framställning av alla våra produkter samt flexibilitet vid produktion vilket garanterar fullständig kundnöjdhet. Vi tar oss tid nog att lyssna till våra kunders specifika krav innan vi skrider fram mot produktionen - vare sig det handlar om text-, bild-eller logotryck.

Genom innovativ design och högkvalitativa material bidrar vi till bilden av ditt företag genom vårt sortiment av reklamprodukter inklusive kontorsväskor med tryck eller brodyr. Oavsett storleken på din organisation ser vi fram emot möjligheten att arbeta tillsammans för att ta dina idéer från konceptualisering till realisering .

Kontorsväskor

Antal produkter: 12

Sortera på:
Portfölj - Dickens  Charles Dickens
Detta är en portfölj av hög kvalité som tillverkas av äkta läder. Den har flera stora fickor och ett justerbart axelband men det bästa av allt är att du kan beställa den med ditt önskade tryck.
fr. 1 275,02 kr
exkl. moms
Dokumentväska - Rejäl
En snygg dokumentväska med robust design! En reklampordukt som är perfekt för att sätta företagets tryck på.
fr. 56,91 kr
exkl. moms
Dokumentväska - Läcker
Den här dokumentväskan är både läcker och robust på samma gång. Tillverkas av högkvalitativ polyester. Beställ med önskat tryck hos oss.
fr. 101,12 kr
exkl. moms
Dokumentväska - Klassisk
En mycket klassisk dokumentväska med en enkel och tidlös design. Beställ denna reklamväska med önskat tryck hos oss!
fr. 53,34 kr
exkl. moms
Dokumentväska - Helfärgad
Den här väskan är perfekt för dina dokument eller viktiga papper. Den har en helfärgad design.
fr. 48,20 kr
exkl. moms
Dokumentväska - Robust
Detta är en lite rejälare dokumentväska med tryck. Den har en häftig design och tillverkas av slittåliga material.
fr. 76,44 kr
exkl. moms
Dokumentväska - Enkel
Denna enkla dokumentväska med tryck finns i många trevliga färger! Väskan har en enklare design och goda tryckmöjligheter. Beställ med ditt önskade tryck online.
fr. 23,84 kr
exkl. moms
Portfölj - Dolphin Business  Bullet
Portfölj med tryck. Stort huvudfack med blixtlås, öppen ficka på framsidan och justerbar axelrem.
fr. 94,50 kr
exkl. moms
Kontorsväska - Anchorage  Bullet
Konferensväska i flera olika färger. Många smarta funktioner som t.ex. justerbar axelrem och generöst fack som försluts med spänne. Tillverkas av polyester.
fr. 143,54 kr
exkl. moms
Kontorsväska - Orlando  Bullet
En enkel konferensväska med bärhandtag. Tillverkas av 600D polyester.
fr. 33,29 kr
exkl. moms
Konferensväska - Detroit  Bullet
Konferensväska med färgdetaljer. Tillverkas av 300D polyester.
fr. 66,47 kr
exkl. moms
Konferensväska - Regina  Bullet
En enklare konferensväska med plats för massa dokument. Justerbar axelrem och dubbla bärhandtag.
fr. 87,47 kr
exkl. moms

Välj rätt kontorsväska att trycka på

När du ska välja kontorsväska att trycka på bör du först tänka på hur väskan ska användas. Är det en väska som enbart ska användas för dokument bör du kolla närmare på dokumentväskorna. Vill du att det ska finnas plats för mer än bara dokument kan en konferensväska vara alternativet du söker. När du valt rätt typ av väska bör du tänka över hur den fungerar med ditt företags profil och välja en design som matchar. Sedan är det bara bestämma hur väskan ska tryckas/broderas och göra din beställning. Hittar du inte datorväskan du önskar eller vill du ha hjälp att välja? Tveka inte att kontakta oss