Sportväskor med tryck

Är du den sportiga typen eller vill du i alla fall se ut som du är den sportiga typen. Då har vi den rätta lösningen för dig, en sportväska med tryck
Sportväskor

Antal produkter: 9

Sortera på:
Sportbag - Robust
Den här robusta sportbag har en snygg design och är mycket vanlig att se på gymmet. En oslagbar reklambärare för ditt varumärke!
fr. 164,40 kr
exkl. moms
Sportbag - Rejäl
Den här sportbagen har en snygg design och finns i 8 olika färger. En utmärkt reklamprodukt att sätta ditt önskade tryck på.
fr. 131,50 kr
exkl. moms
Sportbag - Reflex
Läcker och praktisk sportbag med snyggt placerade reflexer. Perfekt för idrottsföreningar och företag som inriktar sig på träning och välmående. Finns i fyra olika färger.
fr. 185,10 kr
exkl. moms
Sportväska - San Jose  Bullet
Denna sportväska har ett stort och ett litet fack. Tillverkas av 600D polyester.
fr. 131,70 kr
exkl. moms
Sportbag - Nevada  Bullet
Rymlig sportbag med stora sidofack. Tillverkas av 600D polyester.
fr. 258,30 kr
exkl. moms
Sportbag - Standard
Stor och robust sportbag med justerbart axelband och många fickor. Utmärkt för idrottsföreningar och företag som inriktar sig på träning och hälsa. Tillgänglig i fem olika färger.
fr. 274,30 kr
exkl. moms
Eko
Vegan
Ekologisk
Stanley & Stella Duffle Bag  Stanley/Stella
Duffle Bag Canvas – Mycket populär och lätt duffelväska till träning och weekendresor. d På grund av sin avlånga utformning och mjuka material så är duffeln lätt att trycka in i trånga utrymmen. Många använder sin duffelväska som handbagage vid flygningar. I materialet canvas som är känt för att vara väldigt tåligt då det har använts vid segeltillverkning, markiser, arbetskläder och sportkläder bland annat.
fr. 206,00 kr
exkl. moms
Träningsväska - Boomerang  Bullet
Träningsväska i lämplig storlek som är perfekt att ta med till gymmet. Tillverkas av polyester och non woven polypropylen!
fr. 101,70 kr
exkl. moms
Träningsväska - The Energy  Bullet
Snygg träningsväska med nätficka för sportflaska. Tillverkas av 600D polyester och non-woven 80 g/m² polypropylen. Dubbla förstärkta bärhandtag.
fr. 91,70 kr
exkl. moms

Välj sportväska att trycka på

Att välja rätt väska att ha som träningsväska eller sportbag behöver inte vara så svårt. Tänk först igenom vad väskan skall användas till. Är det en sport eller träningsform som behöver mycket utrustning eller räcker det med ett klädombyte och ett par skor? Nummer två är att fundera på vilket utseende väskan skall ha, även att den finns i en färg som matchar ditt varumärke. När du hittat rätt väska är det bara låta oss trycka din logga eller ditt budskap på den. Sen har du en riktigt snygg sportväska att bära dina grejer i. Men hittar du inte sportväskan du önskar eller vill du ha hjälp att välja? Tveka inte att kontakta oss