Datorväskor med tryck

Datorväskor har och är fortfarande en av de absolut mest populära profilprodukterna på kontoren runt om i vårt avlånga land. Nedan hittar du massor av modeller på datorväskor att trycka din logga på.

Datorväskor med tryck - en effektiv reklamkanal för företag

Att sätta ditt varumärke i händerna på potentiella kunder är ett av de mest effektiva sätten att marknadsföra din verksamhet. En produkt som kan hjälpa till med detta är datorväskor med tryck. Dessa väskor, skräddarsydda med ditt eget tryck, blir inte bara en praktisk accessoar för mottagaren, utan också en vandrande reklampelare.

Vad innebär det att beställa datorväskor med eget tryck?

När du väljer att beställa datorväskor hos oss har du möjlighet att anpassa dem helt efter dina önskemål. Det innebär att du kan få dem levererade komplett med din logga eller annan form av budskap i form av text eller bildtryck.

Eget tryck på våra produkter gör det möjligt för dig som företagare att sprida din logotyp och budskap på ett unikt och effektivt sätt genom sådant vi använder dagligen, exempelvis just via dessa väsentliga kontorsartiklar.

Hur går processen till vid köp av egendesignade väskor för datorer?

När du vill köpa datorväskor från oss börjar allting med en idé om hur du vill ha dem utformade. Kanske vet du redan exakt vilken typ av design och färgschema som passar bäst ihop med din befintliga branding eller kanske behöver ni diskutera fram den optimala lösningen tillsammans?

Oavsett scenario finns vi här för er under hela processen – från konceptualisering till produktion och slutlig leverans.

Varför välja oss när ni ska beställa era specialdesignade produkter?

Även om det finns många ställen där man kan beställa produkter online är vår service något utöver det vanliga. Vi erbjuder inte bara högkvalitativa material och tekniker inom reklamtryck utan även personlig rådgivning under hela inköpsprocessen.

Vi sitter baserat i Stockholm men tack vare vår logistiklösning har vi kapacitet att betjäna kunder över hela Sverige oavsett storlek på upplagan.

Förutom traditionell företagslogga erbjuder vi även andra typer av alternativ som inkluderar olika typer av texter, slogan eller annat som du vill ha tryckt på dina datorväskor.

Detta breda sortiment samt flexibiliteten i vår tjänst gör oss till ett självklart val när ni letar efter en partner inom profilprodukter.

Datorväskor

Antal produkter: 5

Sortera på:
Datorväska - Case Logic - 17"  Case Logic
En snygg och kvalitativ datorväska. Plats för en 17-tums dator, en surfplatta och mycket mer.
fr. 603,75 kr
exkl. moms
Slimmad datorväska - Oxford - 15.6"  Avenue
En slimmad och elegant datorväska med läderimitation från Oxford-serien. Huvudfacket passar de flesta datorer på upp till 15,6 tum. Flera andra smarta fack.
fr. 402,47 kr
exkl. moms
Laptopväska - Voyager - 15"
Urläcker laptopväska med en enkel och stilren design. Tillverkas av mikrofiber. Beställ tillsammans med ditt unika tryck.
fr. 152,78 kr
exkl. moms
Datorväska - Vancouver - 15,4"  Bullet
En enklare datorväska för bärbara datorer upp till 15,4 tum. Väskan har snygga röda detaljer.
fr. 166,22 kr
exkl. moms
Väska för dator & surfplatta - Case Logic - 15,6"  Case Logic
Denna datorväska rymmer en 15,6 tums laptop och en surfplatta. Tillverkas av 600D polyester.
fr. 516,29 kr
exkl. moms

Välj rätt datorväska att trycka på

Datorväskor med tryck är en självklar profilprodukt för många kontor. Ofta väldigt uppskattad av medarbetarna speciellt om man väljer en väska som matchar företagets image. Därför är det viktigt att tänka till inför valet av väska och välja en som passar företaget. Det är även viktigt att tänka till kring storlek, hur stora datorer ska få plats i väskan. De flesta datorväskor rymmer datorer upp till 15,6” men det finns även de som både är större och mindre. Tänk även över om det ska rymmas andra saker som dokument eller datortillbehör i väskorna. Hittar du inte datorväskan du önskar eller vill du ha hjälp att välja? Tveka inte att kontakta oss