Resväskor med tryck

Dags för lite semester, eller kanske en spännande konferensresa? Varför inte pryda resväskan med din slogan eller företagets logotyp. Oavsett vilket väska du väljer att resa med så kan du självklart trycka på den.

Resväskor med tryck: Ett effektivt verktyg för företagsmarknadsföring

En resväska är mer än bara en behållare för kläder och tillhörigheter. Med rätt design kan det vara ett kraftfullt marknadsföringsverktyg som gör varje resa till en reklamkampanj. Resväskor med eget tryck har blivit alltmer populära bland företag i Stockholm och runtom i Sverige, som ser dem som ett kostnadseffektivt sätt att sprida sina budskap.

Fördelar med tryck på resväskor

Föreställ dig scenariot: Du befinner dig på flygplatsen, omgiven av hundratals människor. Din blick dras mot något i mängden - en stilren resväska prydd med ett attraktivt logo. Det är precis vad vi erbjuder; högkvalitativa resväskor med eget tryck där ditt företags logotyp eller motiv blir synligt för alla att se.

Att beställa billiga resväskor med tryck är inte bara ekonomiskt smart utan också praktiskt. Oavsett om de används av dina anställda under tjänsteresor eller ges bort som gåvor till viktiga kunder, hjälper dessa produkter att stärka din närvaro och skapa varaktiga intryck.

Skräddarsydda lösningar

Vår strävan efter flexibilitet innebär att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för våra kunder – från valet av färger och material till utformningen av det unika budskapet du vill dela med världen. Oavsett om du väljer text, bild eller både delar tillsammans kommer resultatet bli just så som du önskar.

Det finns ingenting mer personligt än ditt företags logga eller slogan - något unikt identifierbart bara för dig. Genom att placera detta på våra billiga men ändå högkvalitativa väskor får du chansen att visa upp din identitet samtidigt som den bidrar till stoltheten hos de anställda samt ger potentialen för ytterligare exponering när väskorna bärs offentligt.

Reklamtryck möter funktionalitet

Men självklart handlar det inte bara om estetik; funktionell aspekt spelar lika stor roll vid val av rätt produkt vilket gäller även vid köp av reklamtrycksprodukter såsom dessa väskmodeller vi erbjuder.

Vi tror starkt på kombinationen mellan form och funktion, där varje bit matchar din verksamhet perfekt samtidigt uppfyllande kraven på praktikalitet och hållbarhet.

När man pratar om reklambudskap borde man inte glömma deras faktiska syfte - främja ditt företag! Vare sig genom subtil branding via diskreta logos eller tydliga slogans ska vår service säkerställa maximal synlighet

Genom att använda oss kan ni känna er säkra på ert val oavsett era specifika krav då vi tar fram individuella lösningar baserat på era behov.

Sammanfattningsvis representerar vårt utbud en optimal balans mellan pris och prestanda – bra alternativ både ekonomisk- samt image-mening.

Resväskor

Antal produkter: 6

Sortera på:
Resväska - Modern
Den här moderna resväskan har plats för ditt unika tryck. Perfekt att ge ut som en exklusiv giveaway till värdefulla kunder eller arbetspartners!
fr. 1 090,01 kr
exkl. moms
Kabinväska - Business  Avenue
Kabindragväska med tryck. Perfekt för kortare resor! Tillverkas av polyester.
fr. 1 067,54 kr
exkl. moms
Kabinväska - Proton  Elleven
Kabinväska utformad för att rymma laptops upp till 17 tum. TSA-godkänt. Perfekt som giveaway!
fr. 945,00 kr
exkl. moms
Resväska - Vancouver  Bullet
Stor resväska med blixtlåsförsett huvudfack och andra funktioner. Tillverkas av 600D polyester.
fr. 735,00 kr
exkl. moms
Resväska med hjul - Modern
Den här resväskan har ett modernt utseende och plats för ditt unika tryck. Ett mycket bra val av reklamväska.
fr. 309,02 kr
exkl. moms
Resväska - Klassisk
Den här klassiska resväskan har plats för ditt unika tryck. Perfekt att ge ut som en exklusiv giveaway till värdefulla kunder eller arbetspartners!
fr. 1 180,94 kr
exkl. moms

Välj rätt resväska att trycka på

När du ska välja resväska att trycka din logga på är det viktigt att fundera över vilket ändamål resväskan skall användas till. Är det en längre resa eller en kortare över helgen? Hos oss hittar du både små och stora väskor för olika typer av resor. Nästa sak att tänka på är hur väskan matchar ditt varumärke, skall den vara elegant eller kanske lite mer ruff i sitt utförande? När du hittat rätt väska i både storlek och utseende är det bara att välja i hur många färger den ska tryckas så sköter vi resten. Men hittar du inte resväskan du önskar eller vill du ha hjälp att välja? Tveka inte att kontakta oss