Blyertspennor med tryck

Blyertspennor med tryck är en pålitlig reklambärare! Välj mellan stiftpenna med tryck eller en traditionell blyertspenna med tryck, oavsett vad kan vi sätta just er logo eller budskap på produkten. Saknar du någon produkt, hör av dig så löser vi det du vill ha.

Blyertspennor med tryck: En unik reklammetod för ditt företag

I dagens digitala värld kan det verka som att fysiska marknadsföringsmaterial är på väg ut. Men i själva verket har de en särskild plats i affärsstrategier och marknadsföring. Ett av dessa klassiska verktyg är blyertspennor med tryck.

Varför välja blyertspennor med eget tryck?

Blyertspennor med eget tryck är ett effektivt sätt att sprida budskapet om ditt varumärke eller företag. De ger en långvarig exponering eftersom de ofta används under en längre tid, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt alternativ som reklamprodukt.

Dessutom kan du skräddarsy pennorna efter din smak och behov - från färgen på pennan till typen av logga eller text som ska visas. Detta innebär att du inte bara får en produkt som representerar ditt företag men också något som kommer passa perfekt in i din övergripande branding-strategi.

Hur fungerar beställningsprocessen?

När det gäller beställning av blyertspennor med eget tryck, vill vi göra processen så smidig och bekymmersfri som möjligt för dig. Först behöver du välja designen för pennorna - detta inkluderar både penna- och textfärgerna samt eventuella bilder eller logotyper du vill ha på dem.

Efter det behöver vi få alla detaljer kring den grafik eller text du vill ha på pennorna - alltifrån storlek till placering. Oavsett om det handlar om företagsloggan, kontaktuppgifterna eller kanske ett inspirerande citat – vi ser till att resultatet blir precis så bra som ni tänkt er.

Sedan tar vårt team över och börjar produktionen. Vi använder oss av modern teknologi när vi lägger ert valda motiv – oavsett om det handlar om ren text, bild eller logo – på era nya pennor.

Slutligen packas produkterna noggrant innan de levereras direkt till er adress i Stockholm (eller någon annanstans i Sverige).

Vare sig ni redan vet exakt vad ni letar efter inom segmentet blyertspennor eller önskar utforska vilka ytterligare alternativ finns inom profilprodukternas fantastiska värld ämnade för företagsbruk står vår expertis alltid redo assistera!

Blyertspennor

Antal produkter: 6

Sortera på:
Blyertspenna - Sandviken
Letar du efter en exklusiv blyertspenna att sätta din egna logo på? Då är detta pennan för dig. Finns i silver och guld!
fr. 130,10 kr
exkl. moms
Blyertspennset - 12-färger  Bullet
Blyertspennset med 12 färgpennor. Tillverkas av trä. Beställ med önskat tryck!
fr. 26,25 kr
exkl. moms
Pennset - Wood - 12-delar  Bullet
12 färgpennor i en praktisk presentförpackning. Allt tillverkas i trä. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 27,09 kr
exkl. moms
Stiftpenna - Jotter  Parker
Jotter Stift, en ikonisk stiftpenna för skribenter. Tillverkas helt och hållet i rostfritt stål. Utmärkt val av reklampenna!
fr. 155,72 kr
exkl. moms
Snickarpenna - Blyerts
Snickarpenna med reklamtryck! Finns i två storlekar. Utmärkt som en giveaway!
fr. 148,68 kr
exkl. moms
Billig
Penna med suddigummi - Blyerts
Den här pennan är en mycket bekant reklamprodukt. Perfekt att sätta ditt tryck på och ge ut till skolor och liknande!
fr. 1,37 kr
exkl. moms

Blyertspenna med tryck

Många föredrar att använda en traditionell blyertspenna framför en bläckpenna, blyerts gör det möjligt att rita på fler underlag än vad en bläckpenna oftast gör. Dessutom tillåter blyertspennan misstag tack vare möjligheten att sudda ut det som man skrivit fel och gör därför blyertspennan väldigt populär i skolbänken.

Olika typer av blyertspennor

Vi erbjuder både den traditionella blyertspennan med ett grafitstift, där stiftet skyddas av en hylsa i trä. Den andra typen är den som i folkmun kallas stiftpenna, en blyertspenna med lösa stift som oftast är tunnare än en blyertspenna med trähylsa. Valet av stiftpenna beror till stor del på användningsområdet och vilken känsla man vill förmedla. En traditionell blyertspenna i trä ger en betydligt högre naturnära känsla jämfört med en stiftpenna i plast.