Pennset med tryck

En lite exklusivare reklambärare. Ett pennset med tryck är lika mycket en reklambärare som en uppskattad present. Det är heller ingenting som slarvas bort eller förpassas till soptunnan i första taget. Och med ditt företagsnamn, logga eller budskap på etuiet så påminns den nya ägaren om ditt varumärke varje gång hen använder pennan.

Välj pennset med tryck för att marknadsföra ditt företag

När det kommer till att välja den perfekta reklamprodukten för ditt företag, är pennset med tryck ett utmärkt val. Med sin praktiska funktion och breda användningsområde blir de snabbt en värdefull del av mottagarens vardag. Vi erbjuder högkvalitativa pennset som kan anpassas med eget tryck, såsom din företagslogga eller ett unikt budskap.

Gravyr - Ett exklusivt sätt att framhäva ditt varumärke

För att ge dina pennset en ännu mer exklusiv känsla kan du välja att lägga till gravyr på pennorna. Gravyr är en djuptrycksteknik som skapar en bestående bild eller text på ytan av pennan. Detta kan vara din logga, företagsnamn eller annan relevant information. Gravyren är diskret men tydlig och ger en känsla av kvalitet och professionalism.

Logotypen - Hjärtat i ditt företagstryck

Din logotyp är hjärtat i ditt företagstryck. Den representerar ditt företag och dina värderingar. När du väljer att beställa pennset med tryck från oss, har du möjlighet att inkludera din logotyp på ett snyggt och effektivt sätt. Oavsett om du väljer att ha den i färg eller i svartvitt, kommer din logotyp att framhävas och skapa varaktiga intryck.

Skapa en starkare koppling med ditt budskap

Förutom din logga kan du även välja att inkludera en personlig text eller bild på dina pennset. Detta kan vara ett kraftfullt sätt att förmedla ditt företags budskap och skapa en starkare koppling till mottagaren. Oavsett om det är en inspirerande slogan, ett citat som representerar ditt företag eller bara ditt företagsnamn, kan vi hjälpa dig att få ditt budskap att nå ut.

Beställ dina pennset med tryck hos oss

Att beställa pennset med tryck från oss är enkelt och smidigt. Vårt team av experter står redo att hjälpa dig genom hela processen, från design till leverans. Med vår erfarenhet och kunskap kan vi garantera att du får en produkt som uppfyller dina förväntningar och hjälper till att öka ditt företags synlighet.

Reklamtryck - Ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag

Reklamtryck är ett effektivt och kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Genom att välja att köpa pennset med tryck kan du sprida ditt varumärke och ditt budskap på ett sätt som mottagaren uppskattar och kommer ihåg. Oavsett om du väljer att dela ut dem vid företagsevenemang, konferenser eller bara i vardagen, kommer dina pennset med tryck att hjälpa till att öka ditt företags synlighet.

Varför välja oss för ditt företagstryck?

Vi på Printer är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa produkter och utmärkt kundservice. Med vårt breda sortiment av produkter och anpassningsalternativ kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för ditt företag. Oavsett om du behöver hjälp med design, gravyr eller tryck, är vi här för att hjälpa dig. Välj oss för ditt företagstryck och låt oss hjälpa dig att skapa en starkare koppling till dina kunder.

Pennset

Antal produkter: 9

Sortera på:
Pennset - Högklassig  Charles Dickens
Detta högklassiga pennset med tryck innehåller en vanlig bläckpenna, en rollerballpenna och en exklusiv ask. En perfekt giveaway!
fr. 190,47 kr
exkl. moms
Billig
Pennset - Aluminium
Detta läckra pennset finns i fyra olika färger. Levereras tillsammans med en ask i matchande färg.
fr. 34,02 kr
exkl. moms
Pennset - Dublin  Bullet
Pennset med en kulspetspenna och en stiftpenna. Perfekt som giveaway eller liknande! Beställ med önskat tryck.
fr. 34,97 kr
exkl. moms
Pennset - Rosenträ
Detta unika pennset tillverkas av rosenträ. Det innehåller en elegant kulspetspenna, en stiftpenna och en ask! En riktigt lyxig giveaway för t.ex. kunder eller företagspartners.
fr. 315,84 kr
exkl. moms
Pennset - Trä
Letar du efter ett snyggt pennset med plats för ditt tryck? Detta är produkten för dig. Setet består av en kulspetspenna, en stiftpenna och en ask. Håller mycket hög kvalité eftersom de tillverkas av riktigt trä och metall.
fr. 62,27 kr
exkl. moms
Pennset - Luxuös
Detta lyxiga pennset med tryck är perfekt om du är på jakt efter en exklusiv giveaway! Pennorna har en snygg design och snygga metalldetaljer. Pennorna håller mycket hög kvalité.
fr. 94,08 kr
exkl. moms
Pennset - Holbæk  Avenue
En elegant multipenna med kromade detaljer. Tillverkas av metall och levereras i en lyxig presentförpackning.
fr. 73,50 kr
exkl. moms
Pennset - Bambu
Detta läckra pennset bjuder på två urläckra pennor som tillverkas av bambu med metalldetaljer. Asken som pennorna levereras i tillverkas av bambu.
fr. 184,38 kr
exkl. moms
Pennset - Rosenträ - Stor
Detta pennset består av en kulspetspenna, en rollerballpenna och en matchande ask. Tillverkas av rosenträ och metall. Utmärkt giveaway till utvalda kunder eller partners!
fr. 262,50 kr
exkl. moms

Exklusivt pennset med tryck

Många lägger stor prestige vid valet av penna. Även om vi kanske inte skulle lägga 7,1 miljoner euro på världens dyraste penna så är en uppsättning riktigt bra pennor ett måste. Känslan när favoritpennan smeker över pappret är svårslagen för pennfantasten. Och visst känns det lite bättre att signera det där viktiga avtalet eller affären med en påkostad bläckpenna än billig variant? Om sedan favoritpennan levereras i en snyggt etui tillsammans med en minst lika trevlig kompis är lyckan gjord.

Pennset för alla tillfällen

Våra pennset med tryck kommer i en uppsjö olika varianter och utföranden. Från enkla pennset till mer exklusiva alternativ av hög kvalitet, god ergonomi och påkostade materialval. Välj om du vill att pennsetet ska innehålla kulspets-, rollerball- eller stiftpennor och hur avancerad du vill att asken ska vara. Vanligtvis innehåller våra set två pennor, men vi har även alternativ med anteckningsblock, plånbok eller passfodral.