Nagelvård med tryck

Inga snygga händer utan välvårdade naglar! Tänker du på att du visar dina händer varje dag? Ett par väl omskötta händer med vårdade naglar ger ett mycket bättre intryck än tvärtom.
Nagelvård

Antal produkter: 7

Sortera på:
Manikyrset 4-delar - Cylinder
Håll naglarna rena och fina med detta manikyrset. Den består av tre delar som levereras i en genomskinlig plastcylinder. En perfekt produkt att placera ditt reklamtryck på!
fr. 13,00 kr
exkl. moms
Manikyrset 5-delar - Cylinder
Håll naglarna rena och fina med detta grymma manikyrset. Den består av tre delar som levereras i en genomskinlig plastcylinder. En perfekt produkt att placera ditt reklamtryck på!
fr. 42,20 kr
exkl. moms
Manikyrset 3-delar - Plastficka
Håll naglarna rena och fina med detta kromade manikyrset. Setet består av tre delar och levereras i en plastficka. En perfekt produkt att placera ditt reklamtryck på!
fr. 14,80 kr
exkl. moms
Fotvårdkit - Mini
Fotvårdskit med reklamtryck. Detta kitet innehåller en tåseparerare och en nagelfil. En klockren giveaway!
fr. 21,90 kr
exkl. moms
Nagelfil - Glas
Denna lyxiga nagelfil som tillverkas av glas. Finns i tre olika storlekar. Utmärkt reklamprodukt för badrummet!
fr. 14,00 kr
exkl. moms
Manikyrset 3-delar - Cylinder
Håll naglarna rena och fina med detta enkla manikyrset. Den består av tre delar som levereras i en genomskinlig plastcylinder. En perfekt produkt att placera ditt reklamtryck på!
fr. 36,20 kr
exkl. moms
Nagelbuffer - 4 sidor
Denna nagelbuffer med tryck. Perfekt för att fila och polera naglarna! Beställ hos oss.
fr. 14,80 kr
exkl. moms

Tryck på manikyrset

Ge bort ett manikyrset med tryck på till dina anställda eller som give away på mässa. Inte alla men många, uppskattar att få produkter för nagelvård. Därför kan det vara lönt att trycka på våra produkter för nagelvård, till exempel ett nagelvårdsset som innehåller det mesta för att kunna hålla naglarna välvårdade.

Hjälp med tryck på manikyrset?

Vill du ha hjälp av oss på Printer när det gäller att sätta företagets tryck på någon av våra produkter för nagelvård? Vi har många års erfarenhet inom tryckbranschen som vi gärna delar med oss av till våra kunder.

Tveka inte att kontakta oss på 08-550 977 00 eller på hello@printer.se