Ställ

Ställ med tryck är en kraftfull resurs som kan göra stor skillnad i hur ditt företag kommunicerar och presenterar sig självt. Det handlar inte bara om att skapa ett visuellt intryck, utan även om att ge relevant information på ett tillgängligt sätt. Vi ska här ta en närmare titt på varför ställ med tryck har blivit så populärt bland företag idag.

Vad är ställ med tryck?

Ett ställ med tryck är i grunden en struktur, ofta av lätt material som plast eller metall, där du kan placera reklam- eller informationsmaterial. Stället kommer sedan att ha din logotyp, ditt varumärke eller annan designad grafik förstärkt genom professionell utskrift. Fördelen? Din branding blir synlig från flera vinklar och ökar chansen att fånga uppmärksamheten hos potentiella kunder.

Användningsområden för ställ med tryck

Det finns många användningsområden för ställ med tryck i olika affärsinstanser. På mässor och konferenser fungerar de exempelvis perfekt för att visa upp broschyrer, produktprover eller visitkort på ett organiserat och attraktivt sätt. I butiker kan de hjälpa till att marknadsföra erbjudanden, kampanjer eller nya produkter direkt vid ingången eller vid kassan.

Men det slutar inte där; restauranger använder ofta ställ med tryck för att visa upp menyer eller dagens erbjudanden, och på kontor kan de användas för att hålla ordning på informationsmaterial till besökare. Det är bara din kreativitet som sätter gränserna.

Varför välja ställ med tryck?

Ställ med tryck ger ditt företag en professionell image samtidigt som det gör din marknadsföring mer effektiv. Genom att ha ditt varumärke tydligt synligt ökar du igenkänningsfaktorn och bygger ett starkt intryck hos potentiella kunder.

Men det handlar inte bara om estetik; genom att använda ställ med tryck får du också en praktisk lösning för organisering av material. Istället för staplar av broschyrer spridda över bordet, får du allt snyggt presenterat på ett lättillgängligt vis.

Dessutom bidrar ställen till rörligheten i din kommunikation - de är lätta att transportera och snabba att montera, vilket gör dem perfekta även vid event utanför kontoret eller butiken.

Hur vi kan hjälpa dig

Vårt team har lång erfarenhet av produktion av olika typer av reklam- och informationsställ. Vi tar hänsyn till alla aspekter från design till slutprodukt för att säkerställa högsta möjliga kvalitet. Vår expertis sträcker sig över många områden, inklusive digitaltryckeri och textiltryckeri, vilket innebär att vi har kapaciteten att skapa unika lösningar för varje företags behov.

Vi arbetar nära våra kunder och lyssnar på deras specifika önskemål. Vi strävar efter att skapa produkter som inte bara uppfyller, utan överträffar förväntningarna. Vår flexibilitet gör oss till en idealisk partner oavsett om du är ett litet lokalt företag eller en stor organisation med verksamhet i hela Sverige.

Så om du letar efter effektiva sätt att sprida ditt budskap och stärka ditt varumärke, tveka inte att vända dig till oss. Ställ med tryck kan vara precis det verktyg du behöver för att ta din kommunikation till nästa nivå.

Ställ

Populära ställ

Produkter som är populära hos andra kunder
Menyhållare - A6 - Stående
Ett stående menyhållare som är perfekt för menyer eller liknadne i A6-format. Tillverkas av plexiglas.
fr. 40,95 kr
exkl. moms
Menyhållare - A6 - Liggande
Ett liggande menyhållare som är perfekt för menyer eller liknadne i A6-format. Tillverkas av plexiglas.
fr. 40,95 kr
exkl. moms
Menyhållare - A5 - Stående
Ett stående menyhållare som är perfekt för menyer eller liknadne i A5-format. Tillverkas av plexiglas.
fr. 51,45 kr
exkl. moms
Broschyrställ - Vip - A4
Detta broschyrställ är ett perfekt sätt att dela ut broschyrer. Tillverkas av lättviktig aluminium. Tryck ingår!
fr. 2 094,75 kr
exkl. moms

Kontakta oss!

Behöver du hjälp? Vi har lång erfarenhet av profil- och reklamprodukter med tryck, så tveka inte på att höra av dig redan idag om du behöver hjälp med att hitta ett perfekt ställ för just ditt företag.