Handsprit med tryck

Hos oss hittar du flera olika typer av handsprit, både som gel, spray samt i både stora och små förpackningar. Passa på att tryck företagets egna logga och dela ut på kontoret eller på mässor. En uppskattad giveaway som både är användbar och ökar synligheten av ditt varumärke.

Handsprit med tryck: En essentiell produkt för företag

I dagens värld är det viktigare än någonsin att tänka på hygien och hälsa. Ett sätt för företag att visa att de bryr sig om sina kunders och anställdas välbefinnande är genom att erbjuda handsprit. Men varför inte ta det ett steg längre och beställa handsprit med tryck? Det är en utmärkt möjlighet att sprida ert budskap samtidigt som ni främjar god handhygien.

Varför handsprit med tryck?

Att köpa handsprit med tryck är ett effektivt sätt att kombinera praktisk nytta med marknadsföring. Genom att ha företagets logga eller logotyp på handspriten kan du öka företagets synlighet samtidigt som du bidrar till en säkrare miljö. Oavsett om det är i receptionen, på kontoret eller på mässan, kommer din logotyp att få mycket uppmärksamhet varje gång någon använder handspriten.

Vad kan man trycka på handspriten?

När det gäller vad man kan trycka på handspriten är möjligheterna nästan oändliga. Du kan välja att ha företagets logga, slogan eller kanske en rolig bild. Det kan också vara en bra idé att inkludera en uppmaning till att använda handspriten regelbundet. På så sätt blir handspriten inte bara en produkt för hygien, utan också ett kraftfullt verktyg för kommunikation.

Antibakteriell handsprit med eget tryck

Vi erbjuder antibakteriell handsprit med tryck. Det betyder att den inte bara rengör händerna utan också dödar bakterier och virus. Detta är särskilt viktigt i dessa tider när god handhygien är så viktig. Med företagets logotyp på flaskan blir det ett effektivt sätt att visa att ditt företag tar ansvar för sina anställdas och kunders hälsa.

Beställa handsprit med tryck

Att beställa handsprit med tryck hos oss är enkelt. Du behöver bara välja vilken typ av handsprit du vill ha, ladda upp din logga eller bild, och vi tar hand om resten. Vårt team av experter kommer att se till att ditt tryck ser perfekt ut på handspriten. Och eftersom vi har våra egna tryckerier kan vi garantera snabb produktion och leverans.

Fördelar med handsprit med tryck

Handsprit med tryck är mer än bara en hygienprodukt. Det är också ett kraftfullt marknadsföringsverktyg. Varje gång någon använder handspriten kommer de att se ditt företags logotyp och budskap. Detta hjälper till att öka varumärkesmedvetenheten och skapa en positiv association till ditt företag. Dessutom visar det att ditt företag bryr sig om sina anställdas och kunders hälsa.

Handsprit med tryck är en utmärkt produkt för alla företag som vill främja god handhygien och samtidigt öka sin varumärkesexponering. Oavsett om du vill ha din logotyp, ett budskap eller en bild på handspriten, kan vi hjälpa dig. Kontakta oss idag för att börja planera din beställning av handsprit med tryck.

Handsprit

Antal produkter: 11

Sortera på:
Handsprit 10 ml clip on
Handsprit med ett smart Clip-on. Rymmer 10 ml
fr. 34,23 kr
exkl. moms
Handsprit - Gel - 10 ml
Den här handrengöringsmedlet levereras i en genomskinlig flaska. Utmärkt reklamprodukt för kontor eller liknande!
fr. 9,35 kr
exkl. moms
Handsprit 50 ml - Skrivbord
Denna flaskan med handsprit är perfekt att ställa fram på skrivbordet.
fr. 24,36 kr
exkl. moms
Handsprit spray - 15 ml
15 ml av alkoholfri handsprit i en praktisk förpackning. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 21,00 kr
exkl. moms
Handsprit spray - 7,5 ml
7,5 ml av alkoholfri handsprit i en praktisk förpackning. Utmärkt som giveaway!
fr. 19,32 kr
exkl. moms
Handspray - Kreditkort
20 ml av antibakteriell handspray. Den har en unik form som efterliknar ett kreditkort. Finns i fyra olika färger. Beställ med ditt unika tryck på!
fr. 13,13 kr
exkl. moms
Handsprit med klämma - 50 ml
Den här handspriten har en praktisk klämma som du kan fästa i bältet eller liknande. Perfekt för att hålla borta bakterier on the go!
fr. 30,56 kr
exkl. moms
Handsprit - 250 ml
Denna flaska rymmer 250 ml av antibakteriell handsprit. Perfekt för att undvika dåliga bakterier.
fr. 45,47 kr
exkl. moms
Handsprit - 500 ml
Denna flaska rymmer 500 ml av antibakteriell handsprit. Perfekt för att undvika dåliga bakterier. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 53,13 kr
exkl. moms
Handsprit 50 ml - Skummande
50 ml av skummande alkohol-fri handsprit.
fr. 30,56 kr
exkl. moms
Handsprit - Alkoholfri - 50 ml
Denna alkoholfria handsprit är perfekt för att hålla händer fria från dåliga bakterier. Beställ med eget tryck!
fr. 26,78 kr
exkl. moms

Handsprit med tryck

Våra moderna flaskor med handsprit med tryck finns i större pumpflaskor som passar på kontoret och mindre sprayflaskor som går att ha i fickan och handväskan. Alla våra flaskor med handsprit går att trycka med valfri logga eller budskap.

Hjälp med tryck på handsprit?

Vill du ha hjälp av oss på Printer när det gäller att sätta företagets tryck på våra flaskor med handsprit? Vi har många års erfarenhet inom tryckbranschen som vi gärna delar med oss av till våra kunder.

Tveka inte att kontakta oss på 08-550 977 00 eller på hello@printer.se