Sportbag - Standard

exkl. moms:
Du får alltid godkänna ett korrektur och ett ordererkännande innan beställningen blir bindande.
onsdag 14 aug. - fredag 16 aug.
Detta är en ungefärlig leveranstid. Meddela oss om du har en deadline.
Behöver du snabbare leverans? Kontakta oss
Du får alltid godkänna ett korrektur och ett ordererkännande innan beställningen blir bindande.

En snygg sportbag för äventyr och resor

Detta är en snygg och rymlig sportbag som du kan få med önskad tryck. Finns i fem olika färgval och tillverkas av kraftig polyester och känns därför väldigt rejäl och har en lång livslängd. Perfekt för företag att ge ut till sina kunder eller i samband med en kundresa eller liknande. Väskan har gott med plats för alla dina kläder och nödvändigheter som du kan tänkas behöva under en helg eller upp mot en hel vecka om du packar smart. Denna sportiga variant har ett justerbart axelband och flera smidiga fickor för praktisk och okomplicerad förvaring. Perfekt för idrottsföreningar och företag som arbetar inom träning och hälsa. Utmärkt för intern användning officiella logotypen/budskapet på, såväl som att ge eller sälja till kunder.
Kontakta oss
Hör gärna av dig till oss om du har några frågetecken eller om du vill ha hjälp med att lägga din beställning. Vi hjälper dig med allt ifrån idé till tryck. Vi kan även erbjuda designhjälp och rådgivning kring hur du kan kommunicera med dina kunder.
Prislista
Antal
Pris/st
Du sparar
Teknisk info
Storlek:
69 x 34 x 36 cm
Vikt:
1076 g
Material:
Polyester 600D
Tryckposition:
Framsidan
Maximal tryckyta:
110 x 150 mm
Maximalt antal tryckfärger:
4 st
Tryckmetod:
Transfertryck
Minsta antal:
30 st
Antal per förpackning:
10 st
Artikelnummer

Frågor & Svar

  • Oavsett om du lägger en order i webshopen eller gör en förfrågan får du alltid en skiss att godkänna innan vi sätter igång med din produktion.

  • Ibland kan det göra det, ställ frågan till oss så återkommer vi med svar.

  • Absolut, återkom till oss med önskat datum så tittar vi på det. Vi har en flexibel produktion och kan oftast lösa önskemål.