Utan fönster

Vissa företag föredrar att använda sig av standardmodeller på sina kuvert, det vill säga sådana som inte har något fönster. På Printer har vi standardkuvert i varierande storlekar. Våra anslutna tryckerier trycker kuvert med hjälp av metoden offset, vilket innebär att man använder en tryckplåt som för över motivet till kuvertet. Den här metoden säkerställer att trycket får en jämn färg med skarpa kanter, och möjliggör kuvert med logga i den färgskala som företaget vanligen använder sig av.

Kuvert utan fönster med tryck - En professionell touch för ditt företag

Att skicka brev och fakturor är en del av vardagen för många företag. Därför är det viktigt att även detta moment reflekterar företagets image på ett professionellt sätt. Ett bra sätt att göra det på, är genom kuvert utan fönster med tryck.

Varför välja kuvert utan fönster med tryck?

Kuvert används ofta som den första kontaktpunkten mellan ett företag och dess kunder eller partners. Att ha kuvert med tryck kan hjälpa till att etablera ditt varumärke redan vid mottagarens brevlåda. Det kan vara din logotyp, firmanamn eller kanske något specifikt budskap du vill kommunicera.

Det finns flera anledningar till varför vi ser en ökning i efterfrågan på just kuvert med tryck. Först och främst erbjuder de en hög grad av personlig touch och professionalism som inte alltid går att uppnå med standardkuvert.

Eftersom dessa kuvert saknar ett transparent fönster, innebär det också mer yta för design och branding vilket ger dig större frihet när det kommer till layouten av ditt printade material.

Hur fungerar processen?

Processen börjar vanligtvis med val av design och placering på kuvertet där logotyp eller text ska hamna. Här har du fullständig frihet att utforma dina egna unika kuvert utan fönster med tryck.

Efter att designen är fastställd, tar vi över och sköter resten av processen. Vi använder oss av högkvalitativa trycktekniker för att säkerställa att dina kuvert blir precis som du vill ha dem.

Miljöhänsyn

Som företag har vi en stark inriktning på miljön, vilket inkluderar våra produkter såsom kuvert utan fönster med tryck. Vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan genom val av råmaterial och tillverkningsmetoder.

Det betyder inte bara att vi erbjuder ett brett utbud av miljövänliga alternativ, men också att vi ständigt arbetar mot mer hållbara lösningar i hela vår produktionsprocess.

Sammanfattning

Att välja kuvert med tryck kan vara ett effektivt sätt för ditt företag att stärka varumärkesidentiteten samt ge din korrespondens en professionell känsla. Oavsett om du driver ett litet eller stort företag kan dessa specialanpassade kuvert hjälpa dig skapa bestående intryck hos mottagaren samtidigt som de bidrar till en enhetlig brandingstrategi.

Kom ihåg: även om det kanske verkar som en liten detalj, kan rätt typ av brevpapper - inklusive kuvert - göra stor skillnad när det kommer till hur ditt företags image uppfattas. Så tveka inte! Kontakta oss idag för mer information om hur du kan få dina egna kuvert. Vi ser fram emot att hjälpa dig ta din företagskommunikation till nästa nivå.

Utan fönster

Antal produkter: 3

Sortera på:
Kuvert - Standard - C5
Ett svanenmärkt standardkuvert med tryck av hög kvalité. Kommer garanterat lämna ett proffsigt intryck hos dina kunder. Passar alla typer av företag.
fr. 0,53 kr
exkl. moms
Kuvert - Standard - C4
Ett svanenmärkt standardkuvert med tryck av hög kvalité. Kommer garanterat lämna ett proffsigt intryck hos dina kunder. Passar alla typer av företag.
fr. 1,05 kr
exkl. moms
Kuvert - Standard - S65
Ett svanenmärkt standardkuvert med tryck av hög kvalité. Kommer garanterat lämna ett proffsigt intryck hos dina kunder. Passar alla typer av företag.
fr. 0,42 kr
exkl. moms