Brevöppnare med tryck

Det skickas fortfarande en hel del kuvert från olika företag och myndigheter och det lättaste sättet att öppna kuvert på är med en brevöppnare. Passa på att trycka företagets logga på en brevöppnare i plast eller den något mer exklusiva brevöppnaren i metall.

Brevöppnare med tryck - en tidlös företagsgåva

När det kommer till att välja den perfekta gåvan för ditt företags kunder eller anställda, kan det vara svårt att hitta något som både är praktiskt och har ett bestående värde. Ett alternativ som kombinerar dessa två egenskaper på ett elegant sätt är brevöppnare med tryck.

Varför välja brevöppnare med tryck?

Brevöppnare har varit en stapelvara på skrivbord i århundraden. Trots framväxten av digital kommunikation, finns det fortfarande en plats för traditionella postartiklar på arbetsplatsen. En brevöppnare med tryck är inte bara ett användbart verktyg utan också ett distinkt visuellt element som kan förstärka ditt företags image.

Att ge bort brevöppnare med tryck till dina kunder eller anställda fungerar som en subtil men effektiv form av marknadsföring. Varje gång de använder sin öppnare kommer de omedvetet att bli påminda om ditt företag och dess tjänster. Dessutom kan du anpassa utseendet på din öppnare genom att inkludera din logotyp, slogan eller andra grafiska element relaterade till din verksamhet.

Några saker att tänka på

Kom ihåg praktikaliteten: trots sin elegans kräver både öppnare och knivar lite underhåll, så se till att mottagaren vet hur de ska ta hand om sin nya produkt.

Oavsett kommer en brevöppnare utan tvekan bli uppskattad av mottagaren. Inte bara för sin praktiska användning, men också som ett minne av ditt företags tankfullhet och omtanke.

Brevöppnare

Antal produkter: 2

Sortera på:
Brevöppnare - Metall
Det här är en exklusiv brevöppnare som väntar på ditt önskade tryck. Den tillverkas av metall och levereras i en fin låda.
fr. 37,80 kr
exkl. moms
Brevöppnare - Plast
Den här är en enkel brevöppnare med tryck! Den här modellen tillverkas av plast. En grym profilprodukt för ditt varumärke!
fr. 3,26 kr
exkl. moms