Nyckelkortshållare med tryck

Vi producerar nyckelkortshållare för hotell i hela Sverige. Hittar du ingen variant som passar er är det bara att höra av sig då vi skräddarsyr korthållare för en del hotell. Välj själv format, papper och utformning
Nyckelkortshållare

Antal produkter: 2

Sortera på:
Korthållare för hotell - Enkel
Dessa korthållare har grymma tryckmöjligheter. Hotell eller spaanläggningar använder sig flitigt av denna reklamprodukt för att ge sina gäster ett extra gott intryck.
fr. 1,60 kr
exkl. moms
Korthållare för hotell - Elegant
Detta är en lyxigare korthålllare som du kan trycka helt efter egna önskemål. Perfekt för hotell, spa, vandrarhem och liknande. Ett proffsigare sätt att dela ut rumsnyckeln till dina gäster!
fr. 3,30 kr
exkl. moms

Nyckelkortshållare med tryck

En snygg nyckelkortshållare med företagets tryck på är ett måste för alla som beställer nyckelkort. Denna produkt görs sig utmärkt för alla företag som delar ut nyckelkort på hotell, spa, vandrarhem, gym och mycket mer. En nyckelkortshållare har en mycket god tryckyta för företagets logga och kanske en slogan eller någon kort information. Dela ut en reklambärande produkt till alla gäster som också kommer att bidra till ett positivt intryck av ditt företag.

Hjälp med tryck på nyckelkortshållare?

Våra nyckelkortshållare trycks med digitaltryck vilket innebär att du kan få nästan vilken design som helst, och dessutom går det att trycka på båda sidorna. Har du svårt att bestämma dig för hur du önskar ditt tryck?