Passerkortshållare med tryck

En passerkortskorthållare är en enhet som är designad för att hålla och skydda ditt passerkort. Passerkortskorthållare finns i en mängd olika storlekar, material och färger.
Passerkortshållare

Antal produkter: 5

Sortera på:
Ficka för namnbricka - Serge  Bullet
Transparent ficka 8,8 x 10 cm som lämpar sig utmärkt för t.ex namnbrickor eller mässbiljett.
fr. 2,90 kr
exkl. moms
Korthållare - Gerlos - Nyckelring  Bullet
Korthållare för t.ex passerkort eller annat. Hållaren har en smart jojjo som gör att du inte behöver knäppa loss den vid passage.
fr. 21,90 kr
exkl. moms
ID-bricka hållare - Color
Genomskinliga hållare för ID-bricka med färgade delar. Ett exempel på användningsområde är underlättning av identifiering på sjukhus. Beställ hos oss.
fr. 2,10 kr
exkl. moms
Korthållare - Lech  Bullet
Håll koll på ditt passerkort med denna korthållare med jojjo. Tillverkas av plast.
fr. 6,10 kr
exkl. moms
Korthållare - Aspen  Bullet
Smart passerkortshållare av plast med jojo. Fästs enkelt i byxkanten eller i fickan.
fr. 9,60 kr
exkl. moms

Passerkortshållare med tryck

Många passerkortskorthållare har även en kedja eller snodd som gör att du kan bära den på nyckelringen, väskan eller bältet. Det gör det enkelt att ha ditt passerkort tillgängligt när du behöver det. Vissa passerkortskorthållare har också extra fack för andra kort, såsom kreditkort, id-kort eller företagskort. Det gör att du kan ha alla dina viktiga kort samlade på ett ställe, så du slipper leta efter dem varje gång du behöver dem. Sammanfattningsvis är en passerkortskorthållare ett nödvändigt tillbehör för den som ofta använder ett passerkort. Det håller ditt kort säkert och tillgängligt, samtidigt som det skyddar det från slitage och skador.