Beachflaggor med tryck

Beachflaggor med tryck hjälper er att locka till er nya kunder och ökar synligheten för ert varumärke. En snygg modell som pryds med er logga och företagsnamn blir snabbt ett blickfång oberoende när ni väljer att använda den.
Beachflaggor

Antal produkter: 4

Sortera på:
Beachflagga - Droppe
Beachflagga i snygg droppform som finns i 3 olika storlekar, Small: 70 x 235 cm, Medium: 107 x 353 cm och Large: 135 x 428 cm. Komplett inkl. mast, tryckt flagga och bärväska.
fr. 839,00 kr
exkl. moms
Beachflagga - Hajfena
Beachflagga i snygg form av en hajfena, finns i 3 olika storlekar, Small: 62 x 240 cm, Medium: 74 x 340 cm och Large: 80 x 470 cm. Komplett inkl. mast, tryckt flagga och bärväska.
fr. 739,00 kr
exkl. moms
Beachflagga - Standard
Beachflagga i traditionell form som finns i 3 olika storlekar
fr. 639,00 kr
exkl. moms
Beachflagga - Cube
Beachflagga i kantig form som finns i 3 olika storlekar, Small: 215 x 75 cm, Medium: 293 x 75 cm, Large: 405 x 75 cm Komplett inkl. mast, tryckt flagga och bärväska.
fr. 759,00 kr
exkl. moms

Tryckta beachflaggor för inom- och utomhusbruk

En beachflagga med eget tryck kan naturligtvis användas på stranden, precis som namnet antyder. Men, de passar minst lika bra att placera vid montern på mässan eller på gatan utanför affären för att markera för era besökare var ni finns och vilka ni är. Våra produkter är tillverkade i slitstarka material som tål både blåst, regn och solljus utan att bli slitna eller tappa färg. Med våra beachflaggor med tryck följer även ett gediget fäste som gör att flaggan står stadigt på olika slags underlag. Våra produkter är lätta att transportera från en plats till en annan, så de lämpar sig bra även för er som ofta profilerar er själva på olika platser och vid olika tillfällen. Om ni vill hitta beachflags som kan anpassas efter just er företagsprofil hjälper vi på Printer er med hela processen, från planering och beställning till leverans av er färdiga produkt.

Hos oss hittar ni rätt beachflagga med eget tryck

Precis som med andra marknadsföringsmaterial är det viktigt att man väljer en produkt som stämmer överens med den bild man vill ge av sitt företag. Det är också därför vi har ett av marknadens mest varierade sortiment av beachflaggor med tryck. Hos oss kan ni hitta både rektangulära och droppformade flaggor, och självklart kommer ni hitta beachflaggor med tryck i olika storlekar så att ni kan välja den som passar ändamålet bäst. På flaggan kan ni välja att antingen presentera er logotyp, företagsnamn eller någon annan information som ni anser vara viktig för er verksamhet. Tack vare våra moderna och effektiva tryckmetoder kan vi säkerställa att de färger som trycket görs i blir precis så som ni önskat!