Flagga med tryck

De flesta företag och organisationer behöver metoder för att stärka sitt eget varumärke, och ett relativt enkelt sätt att göra det på är genom en flagga med tryck.
Flagga

Antal produkter: 2

Sortera på:
Flagga - Standard
Din flagga är ditt varumärke. Vi gör flaggorna i de vanligaste storlekarna men det går självklart att anpassa till valfri storlek. En flagga behöver bytas ca 2-3 gånger om året beroende på var den står och vilken storlek. Vi kan hjälpa till med layout och förslag vid behov.
fr. 415,00 kr
exkl. moms
Flagga - Stående
Din flagga är ditt varumärke. Vi gör flaggorna i de vanligaste storlekarna men det går självklart att anpassa till valfri storlek. En flagga behöver bytas ca 2-3 gånger om året beroende på var den står och vilken storlek. Vi kan hjälpa till med layout och förslag vid behov.
fr. 475,00 kr
exkl. moms

En reklamflagga fungerar som en del i marknadsföringen

Oberoende av vilken bransch eller vilket område ni är verksamma inom är marknadsföring antagligen något ni avsätter tid och energi på. Har ni möjlighet att hissa en flagga i närheten av era lokaler kommer denna bli en naturlig del av er företagsprofil. När ni gör en flagga med tryck kan ni välja vilket motiv ni önskar. Det mest klassiska är att låta trycka upp företagets logotyp antingen separat eller i kombination med företagets namn, men det går också bra att förse den med ett speciellt budskap som ni vill ska nå fram till era besökare och kunder. En flagga med tryck passar lika bra för en bilverkstad som för en advokatbyrå eller en välgörenhetsorganisation eftersom de kan anpassas i utseende efter er företagsprofil.

Flaggor med tryck av högsta möjliga kvalitet

En flagga ska stå emot både väder och vind eftersom den ska användas utomhus. De produkter ni hittar i vårt sortiment är utvalda för att hålla länge utan att tappa färg. Oberoende av vilken flagga ni väljer kan vi garantera att materialet är hållbart och slitstarkt. De flesta är tillverkade i flaggpolyester och har en vikt på över eller runt 115 g/m2 tyg. Ni får dessutom med valfria flaggkrokar så att ni, när produkten anländer, genast kan börja använda den. Vilken storlek ni ska välja på flaggan beror både på vad som tilltalar er och på hur hög flaggstången den ska hängas i är. Den generella regeln gällande flaggstorlekar är att ju högre flaggstång, desto större flagga behövs. Vi har både stående och liggande modeller som passar på allt från flaggstänger som är 5–15 meter höga. Det är möjligt att låta trycket täcka hela framsidan om ni inte önskar några vita kanter, men det går även att enbart placera det på en del av flaggan.

Hos oss kan ni beställa flagga med eget tryck

När ni vänder er till oss på Printer tar ni hjälp av experter på marknadsföring. Det bådar för lyckade resultat oberoende av vilka slags profil- eller marknadsföringsprodukter ni vill beställa. Flaggor är något vi har fått äran att ta fram till många av våra kunder. Våra tryckerier använder sig främs av sublimeringstryck eftersom det ger möjligheter till exakta mått och konturer. Har ni några funderingar kring vårt sortiment eller vill ha råd kring vilken flagga ni ska välja är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss så hjälper vi er!