Fri frakt online    08-550 977 00     hello@printer.se

Trycksaker för olika branscher

Trycksaker för olika branscher

Vi har kunder i mängder av olika branscher, jättekul tycker vi! För att du inte ska gå vilse i vårt produktutbud har vi samlat produkter för lite olika branscher. Vilket gör det enklare att hitta rätt!

Vi erbjuder dig ett brett produktutbud när det gäller trycksaker till ditt företag. Vi erbjuder dig möjligheten att beställa alla dina trycksaker, från pennor till banderoller, på ett och samma ställe. För att garantera högsta möjliga kundnöjdhet skickar vi alltid över en korrektur innan din beställning går på tryck. Väljer du att trycka flera olika typer av produkter ser vi självklart till att trycket ser lika ut på alla produkter.

Restaurang

Till restauranger erbjuder vi bland annat servetter, muggar, påsar och ölunderläge med tryck på. Behöver du beställa produkter med ert tryck på till restaurangen så har du hittat rätt.

Café

Vi har hjälpt caféer över hela Sverige, från det lilla fiket på torget i Vara till de stora kedjorna i storstäderna att trycka muggar, servetter med mer.

Hotell

Som hotel är det inte bara viktigt att göra ett bra intryck utan även garantera att kunder minns ditt varumärke nästa gång de skall besöka området där ni håller hus. Glöm därför inte skicka med något med ert varumärke på.

Butik

Oavsett om du har en liten lokal butik eller en stor butikskedja kan vi hjälpa dig trycka rätt produkter. Vi erbjuder butiker skyltar, gatupratare, fönsterfoliering, kläder med mer.

Många företag söker efter ett tryckeri som kan leverera ett komplett utbud av trycksaker anpassade för deras ändamål. Därför satsar vi på Printer att vara en helhetsleverantör. Vi har ett brett utbud trycksaker, hittar ni inte vad ni söker är ni välkomna att kontakta oss. Vi har möjlighet att ta fram specifika trycksaker om så önskas.

Thanks!
Kontakta oss

Tel: 08 550 977 00
Mail: hello@printer.se

Öppetider:

Mån - Fre 9.00 - 17.00

Thanks!

1. Välj din produkt
2. Gör eventuella produktspecifika val
3. Ladda upp din tryckfil
3. Lägg i varukorgen
4. Checka ut, betalning sker via faktura
Se video

Vi skickar alltid ett korrektur före tryck!

Har du frågor?
Chatta med oss!
Eller kontakta oss på:
08-550 977 00
hello@printer.se