Profilkläder med tryck

Det enklaste sättet för ett företag att synas är att förse alla anställda med profilkläder med tryck som på ett snyggt sätt representerar det företaget står för.
Profilkläder

Populära profilkläder

Produkter som är populära hos andra kunder
Keps - San Diego Bullet
En riktigt snygg keps i storlek 58 med kardborrespänne. Den har en militärinspirerad design. Perfekt att sätta ditt tryck på oss!
fr. 56,40 kr
exkl. moms
Eko
T-shirt - Kawartha - Herr Elevate
Mjuk och skön v-ringad t-shirt gjord av 95% ekologisk bomull och 5% elastan.
fr. 227,30 kr
exkl. moms
Keps - Ultimate - Rip-Strip™ Beechfield
Snygg keps med rip-strip stängning och 5 paneler. Finns i flera snygga färger!
fr. 55,00 kr
exkl. moms
Keps - Action Kariban
En keps med sportig design och goda färgval. 5-paneler. Utmärkt reklambärare!
fr. 49,00 kr
exkl. moms

Eco ImageEco? Javisst!

Håll utkik efter vår ekosymbol på produkterna

Eko
T-shirt - Kawartha - Herr Elevate
Mjuk och skön v-ringad t-shirt gjord av 95% ekologisk bomull och 5% elastan.
fr. 227,30 kr
exkl. moms
Eko
T-shirt - Kawartha - Dam Elevate
Mjuk och skön v-ringad t-shirt gjord av 95% ekologisk bomull och 5% elastan.
fr. 227,30 kr
exkl. moms
Eko
Långärmad t-shirt - Ponoka - Herr Elevate
Långärmad t-shirt gjor av 95% ringspunnen bomull och 5% elastan.
fr. 290,90 kr
exkl. moms
Eko
Långärmad t-shirt - Ponoka - Dam Elevate
Långärmad t-shirt gjor av 95% ringspunnen bomull och 5% elastan.
fr. 290,90 kr
exkl. moms

Företagskläder med rätt passform och lång hållbarhet

Att välja rätt plagg när man vill göra ett tryck på kläder är det första steget till en lyckad marknadsföring. Som företag behöver ni först och främst fundera över vilken funktion plaggen skall ha. Skall de exempelvis användas när ni är närvarande på mässor eller kundmöten kan vi bistå med representabla och stilrena plagg. Är ni däremot ute efter kläder som används i själva arbetet, exempelvis i köket eller på byggarbetsplatsen, behöver era profilkläder vara slitstarka, tåla många tvättar utan att tappa färg och vara anpassade efter er verksamhet. Alla företagskläder vi erbjuder är tillverkade med er som användare i åtanke. Därför har vi ett sortiment som består av klädesplagg tillverkade för olika syften, så att ni enkelt kan hitta de profilkläder som passar er bäst. Vi är noga med att kvalitetskontrollera såväl material som själva tryckprocessen för att ni skall vara garanterade en lång hållbarhet.

Gör personalen synlig med ett eget tryck på kläder

Vi gör det möjligt för er att själva bestämma hur det tryck på kläder ni vill ha skall se ut. En del företag väljer att låta både företagets logga och namn vara synligt på plaggen, medan andra föredrar att enbart använda logotypen. I vårt sortiment kommer ni ha möjlighet att göra tryck på kläder som kan användas under alla årstider. De pikéer, huvtröjor, t-shirts och jackor ni kan välja mellan hos oss gör det möjligt för er att ge era anställda bekväma reklamkläder att arbeta i, samtidigt som det för den utomstående betraktaren blir tydligt till vem era representanter tillhör.

Profilkläder som även lämpar sig för fritiden

När man driver ett företag kan man inte marknadsföra sig själv för mycket. Därför erbjuder vi inte enbart profilkläder som är anpassade för arbetssituationer, utan även sådana som går att använda på fritiden eller av de kunder som verksamheten har. Vi kan göra tryck på allt från halsdukar till badrockar och ni väljer naturligtvis själva var trycket skall placeras. Att dela ut profilkläder är inte bara ett sätt att göra era möjliga kunder glada, utan att även säkerställa att fler får kännedom om att ni finns. Vill ni ge bort kepsar med företagets logga har vi modeller i olika utföranden och färger, så att ni kan kan anpassa era profilkläder i enlighet med hur ni vill framhäva er själva och er verksamhet.

Tre enkla steg till hur du hittar rätt profilkläder för ditt företag:

 1. Syftet – Är tanken att dina anställda ska bära plaggen vid kundmöten, på mässor, i det vardagliga arbetet eller på fritiden? Eller ska kläderna delas ut till kunder och samarbetspartners?
 2. Typ av produkt – Är en t-shirt eller pikétröja det rätta plagget för ditt företag eller event? Eller skulle en mössa eller annan huvudbonad göra ett bättre jobb? Varför inte sätta ihop en outfit med passande kläder och accessoarer som förmedlar ditt budskap på rätt sätt?
 3. Design – Färgval, design och storlek på logotypen eller budskapet påverkar. Är syftet att ägaren ska använda produkten på sin fritid kan en mindre och mer subtil logga vara att föredra framför en stor och blaffig. För visst vill du att dina profilkläder ska användas?