Profilkläder med tryck

Det enklaste sättet för ett företag att synas är att förse alla anställda med profilkläder med tryck som på ett snyggt sätt representerar det företaget står för. Välj brodyr, tryck eller någon annan märkning på dina profilkläder.

Profilkläder med tryck - Ett effektivt sätt att stärka ditt varumärke

Att synas och sticka ut i dagens konkurrensutsatta affärslandskap är en utmaning för alla företag. Men det finns ett verktyg som ofta glöms bort, trots dess påtagliga effekt: profilkläder med tryck. Från små startup-företag till stora multinationella organisationer, har profilkläder blivit en viktig del av företagsidentiteten.

Varför välja profilkläder med tryck?

Profilkläder kan fungera som en kraftfull reklamkanal för ditt företag. När anställda bär kläder märkta med din logotyp eller annat relevant budskap, blir de levande reklampelare för ditt varumärke. Det gör dem omedelbart igenkännbara och hjälper till att bygga upp din företagsimage.

Fördelen med profilkläder går dock mycket längre än bara reklamtryck. De kan också bidra till att skapa gemenskap och samhörighet bland personalen, vilket ökar produktivitet och arbetsglädje.

Hur vi kan hjälpa dig

Vi erbjuder högkvalitativa profil- och företagskläder i Stockholm samt över hela Sverige. Vårt sortiment sträcker sig från T-shirts och hoodies till jackor, mössor, arbetsbyxor – ja allt du kan tänka dig när det kommer till klädesplagg!

Alla våra produkter är gjorda av hållbara material som inte bara ser bra ut utan även klarar av den dagliga slitaget på jobbet eller under evenemang.

Det bästa? Vi tar hand om hela processen från designframtagning till slutlig produktion - allt in-house! Med oss behöver du inte oroa dig över komplicerade beställningsprocesser eller långa leveranstider.

Vill du ha eget tryck på era klädesplagg? Inget problem! Vi erbjuder professionell service när det gäller både text-och bildtryck på valfri plats på plaggen. Eller varför inte profilkläder med brodyr.

Din logotyp representerar ert företag mer än något annat element så varför inte visa upp den där alla kan se den? Oavsett om ni vill ha er logo framme på bröstet eller diskret placerad vid sidan – vi fixar det!

Kanske vill ni köpa billiga men ändå kvalitativa lösningar för er personal? Vi vet hur viktigt prisvärdhet är för många verksamheter, speciellt mindre bolag med begränsade budgetar.

När man pratar om marknadsföring tenderar tankarna ofta att gå mot digital annonsering, social media kampanjer etc., men traditionella metoder såsom användandet av profil-och företagskläder bör absolut inte underskattas.

Användandet av profileringsprodukter såsom klädesplagg ger potentialen att bli sedd tusentals gånger per dag vilket ingen digital kampanj skulle kunna matcha!

Med rätt kombination av färger och design kommer ert namn garanterat att bli noterat därute bland potentiella kunder.

Så ta chansen idag - upptäcka kraften i personlig branding genom vårt breda sortiment av högkvalitativa profil-och företagskläder.

Profilkläder

Populära profilkläder

Produkter som är populära hos andra kunder
Lättvikts dunväst - Fairview - Dam  Elevate
Lätt och nätt, men med flera funktioner. Bland annat vattenavisande.
fr. 962,54 kr
exkl. moms
The North Face Men's Glacier Vest  The North Face
Schysst och mjuk väst i mikrofiber fleece. Två framfickor med dragkedja.
fr. 568,00 kr
exkl. moms
The North Face Men's Nimble Vest  The North Face
Klassisk softshell perfekt för en dag i naturen. Vattentåligt och andningsbart material. Stretchigt tyg för bekvämlighet. Bröstficka och två gömda framfickor med dragkedja.
fr. 821,00 kr
exkl. moms
Eko
Patagonia Men’s Nano Puff Vest  Patagonia
Packbar väst i egen ficka, perfekt att ta med sig. Bra som mellanlager, isolerar väl. Denna väst hindrar inte dina rörelser så den är utmärkt för en vandring eller cykeltur. Två handfickor med dragkedja.
fr. 1 593,00 kr
exkl. moms

Eco ImageEco? Javisst!

Håll utkik efter vår ekosymbol på produkterna

Eko
Keps - Action - Sport  Beechfield
En keps med sportig design och fina färgval. Utmärkt reklambärare! Strukturerade paneler på framsidan. Sydda ventilationsöglor.
fr. 63,10 kr
exkl. moms
Eko
Recycled Softshell Bodywarmer Unisex
Mjuk och snygg väst i återvunnet material.
fr. 350,00 kr
exkl. moms
Eko
Nimbus Benton M  Nimbus
Stilren hybridväst bekväm nog för att användas alla dagar. Denna väst är perfekt för att ge extra värme när det är kallt och även för de soliga stunderna när du vill ta av dig jackan. Vattenavvisande ytbehandling så att du ska hålla dig torr i alla väder.
fr. 795,00 kr
exkl. moms
Eko
The North Face Men's Aconcagua Vest  The North Face
Varm väst som passar både för kontoret och hiking. Värmande handfickor med säkra dragkedjor. Vattenavstötande ytterlager.
fr. 1 629,00 kr
exkl. moms

Företagskläder med rätt passform och lång hållbarhet

Att välja rätt plagg när man vill göra ett tryck på kläder är det första steget till en lyckad marknadsföring. Som företag behöver ni först och främst fundera över vilken funktion plaggen skall ha. Skall de exempelvis användas när ni är närvarande på mässor eller kundmöten kan vi bistå med representabla och stilrena plagg. Är ni däremot ute efter kläder som används i själva arbetet, exempelvis i köket eller på byggarbetsplatsen, behöver era profilkläder vara slitstarka, tåla många tvättar utan att tappa färg och vara anpassade efter er verksamhet. Alla företagskläder vi erbjuder är tillverkade med er som användare i åtanke. Därför har vi ett sortiment som består av klädesplagg tillverkade för olika syften, så att ni enkelt kan hitta de profilkläder som passar er bäst. Vi är noga med att kvalitetskontrollera såväl material som själva tryckprocessen för att ni skall vara garanterade en lång hållbarhet.

Gör personalen synlig med ett eget tryck på kläder

Vi gör det möjligt för er att själva bestämma hur det tryck på kläder ni vill ha skall se ut. En del företag väljer att låta både företagets logga och namn vara synligt på plaggen, medan andra föredrar att enbart använda logotypen. I vårt sortiment kommer ni ha möjlighet att göra tryck på kläder som kan användas under alla årstider. De pikéer, huvtröjor, t-shirts och jackor ni kan välja mellan hos oss gör det möjligt för er att ge era anställda bekväma reklamkläder att arbeta i, samtidigt som det för den utomstående betraktaren blir tydligt till vem era representanter tillhör.

Profilkläder som även lämpar sig för fritiden

När man driver ett företag kan man inte marknadsföra sig själv för mycket. Därför erbjuder vi inte enbart profilkläder som är anpassade för arbetssituationer, utan även sådana som går att använda på fritiden eller av de kunder som verksamheten har. Vi kan göra tryck på allt från halsdukar till badrockar och ni väljer naturligtvis själva var trycket skall placeras. Att dela ut profilkläder är inte bara ett sätt att göra era möjliga kunder glada, utan att även säkerställa att fler får kännedom om att ni finns. Vill ni ge bort kepsar med företagets logga har vi modeller i olika utföranden och färger, så att ni kan kan anpassa era profilkläder i enlighet med hur ni vill framhäva er själva och er verksamhet.

Tre enkla steg till hur du hittar rätt profilkläder för ditt företag:

  1. Syftet – Är tanken att dina anställda ska bära plaggen vid kundmöten, på mässor, i det vardagliga arbetet eller på fritiden? Eller ska kläderna delas ut till kunder och samarbetspartners?
  2. Typ av produkt – Är en t-shirt eller pikétröja det rätta plagget för ditt företag eller event? Eller skulle en mössa eller annan huvudbonad göra ett bättre jobb? Varför inte sätta ihop en outfit med passande kläder och accessoarer som förmedlar ditt budskap på rätt sätt?
  3. Design – Färgval, design och storlek på logotypen eller budskapet påverkar. Är syftet att ägaren ska använda produkten på sin fritid kan en mindre och mer subtil logga vara att föredra framför en stor och blaffig. För visst vill du att dina profilkläder ska användas?