Vattenflaskor med tryck

Vattenflaskor med tryck - Ett effektivt sätt att stärka ditt varumärke För företag som vill synas och skapa en starkare gemenskap på arbetsplatsen eller öka sin synlighet för potentiella kunder, erbjuder vi ett brett utbud av vattenflaskor med tryck. Med möjligheten att anpassa designen till ditt företags logotyp eller budskap kan dessa flaskor bli ett kraftfullt verktyg i din marknadsföringsstrategi.

Sportflaskor med tryck – En perfekt profilprodukt

Liksom vattenflaskorna är även sportflaskor med tryck en populär produkt bland våra kunder. De fungerar inte bara som praktiska redskap under träningspasset, utan blir också ambassadörer för ert varumärke när de används offentligt.

Eget tryck för unik identitet

När du beställer vatten- eller sportflaskor från oss har du alltid möjligheten att lägga till eget tryck. Detta innebär att du kan välja mellan olika alternativ såsom företagslogga, logo, text eller bild och skapa en helt unik produkt som speglar just ditt företag och dess identitet.

Placering av loggan – nyckeln till synlighet

En väldesignad logotyp på rätt plats kan göra stor skillnad när det kommer till hur mycket uppmärksamhet din flaska får. Genom vår expertis inom området kan vi ge dig tips och råd om bästa placering av er logga för optimal exponering.

Billiga vatten- och sportflaskor - hög kvalité trots lågt pris

Att köpa vatten- eller sportflaskor behöver inte vara dyrt! Vi erbjuder billiga alternativ men kompromissar aldrig med kvalitén då detta är något vi prioriterar högt hos oss på Printer.se.

Beställning & leverans – snabbt och smidigt

Du behöver inte vara baserad i Stockholm för att beställa ifrån oss - vi levererar över hela Sverige! Med snabba produktionstider ser vi till att ni får era produkter när ni behöver dem.

Reklamtryck har stor potential i marknadsföringssyfte

Med reklamtrycket gör man mer än bara visuellt styrker sitt varumärke: det ger även mervärdet genom konstant exponering mot befintliga samt potentiella kunder vilket resulterar i ökad kännedom om ert företag.

Betydelse av företagstryck på vattenflaskor

Sammanfattningsvis finns det många goda anledningar till varför man bör investera i profilerade vatten- och sportflaskor: de bidrar både till positiva miljömål, istället för att köpa engångsflskor, samt hjälper er marknadsföra ert budskap på ett subtilt men effektivt sätt där ute bland människorna. Kontakta oss idag för mer information!

Vattenflaskor

Antal produkter: 14

Sortera på:
Tom PET-flaska - 33 cl
Sätt ditt tryck på denna tomma PET-flaska och fyll den med önskad dryck. En klockren och nytänkande reklamprodukt! Den här PET-flaskan rymmer 33 cl.
fr. 9,00 kr
exkl. moms
Sportflaska - Flip
En sportig vattenflaska på 650 ml. Flaskan är tillverkad i aluminium och tål tuffa påfrestningar, perfekt för den som har en aktiv livstil!
fr. 52,90 kr
exkl. moms
Sportflaska - Aluminium
600ml aluminiumflaska med en snygg design. Flaskan finns i 6 snygga färger!
fr. 72,10 kr
exkl. moms
Tom PET-flaska - 50 cl
Sätt ditt tryck på denna tomma PET-flaska och fyll den med önskad dryck. En klockren och nytänkande reklamprodukt! Den här PET-flaskan rymmer 50 cl.
fr. 9,00 kr
exkl. moms
Shaker - Budget
Prisvärd shaker på 600 ml i transparent plast med inbyggd sil.
fr. 25,00 kr
exkl. moms
Vattenflaska - Karbinhake - 400 ml
Tålig vattenflaska i aluminium och stor tryckyta. En utmärkt reklamprodukt för ditt varumärke!
fr. 25,00 kr
exkl. moms
Flaska - Sky  Bullet
Plastflaska med skruvkork och smart ögla för upphängning. Rymmer 650 ml och finns i flera snygga färger.
fr. 40,00 kr
exkl. moms
Eko
Sportflaska - Ekologisk
Miljövänlig sportflaska av hög kvalitet. Ett bra alternativ för både dig och jorden du står på.
fr. 22,00 kr
exkl. moms
Sportflaska - Standard
Sportflaska av hög kvalitet. Finns i många flera olika färger och stor levereras med matchande kork. 500/750 ml. Men självklart kan annan färg på korken väljas om så önskas.
fr. 20,10 kr
exkl. moms
Sportflaska - Gym
Sportflaska som är perfekt för gymmet. Finns i tre olika storlekar: 600, 750 och 900 ml. En mycket populär vattenflaska bland våra gymkunder!
fr. 11,00 kr
exkl. moms
Sportflaska - Standard - Transparent
Transparent sportflaska av hög kvalitet. Tillverkad i transparent plast och levereras med matchande kork som standard.
fr. 20,10 kr
exkl. moms
Flaska - Spring  Bullet
Elegant vattenflaska på 600ml med skruvkork i aluminium.
fr. 63,30 kr
exkl. moms
Vattenflaska - Karbinhake - 770 ml  Bullet
Aluminiumflaska på 770ml med karbinhake i korken.
fr. 32,50 kr
exkl. moms
Flaska - Frutti  Bullet
Vattenflaska med behållare för frukt. Lägg i favoritfrukten och smaksätt vattnet helt naturligt.
fr. 105,00 kr
exkl. moms

Vattenflaskor med tryck för speciella kunder

Är du ute efter något utöver det vanliga? En vattenflaska hör inte bara hemma på skrivbordet eller på gymmet. En elegant glasflaska med tryck passar den miljömedvetna som vill undvika plastprodukter. Om din målgrupp använder proteindrycker eller liknande kanske en shaker med eget tryck passar bättre? Eller en vattenflaska i aluminium med karbinhake som kan fästas i bältet eller på en ryggsäck. För den träningsintresserade är en sportflaska med tryck perfekt att ha i träningsväskan. Du kan välja mellan flera olika material och funktioner beroende på hur du tänker dig att vattenflaskan ska användas.

När är en vattenflaska med namn bra reklam?

En vattenflaska är egentligen aldrig fel men det finns några sammanhang där denna profilprodukt verkligen känns klockren. En vattenflaska är mycket lämplig om du i din verksamhet vistas ute i offentligheten och inte har tillgång till ett kök. Kanske för att ni kör en kampanj mot folk på stan eller har ett stånd på en marknad. En flaska med tryck kan också vara ett roligt inslag i samband med en fest eller workshop där fysiska aktiviteter planeras in. Men också på det egna skrivbordet när man ”bara” är på kontoret. Ni slipper disk och dessutom kan flaskan ställas in i kylskåpet för att förse er med kallt vatten.

Vattenflaskor kan vara ett aktivt miljöval

Flera av våra vattenflaskor med tryck är ekologiska och tillverkade med största miljöhänsyn. Det är både ekonomiskt och hälsosamt att fylla på en vattenflaska direkt från kranen. Alternativen till en ordentlig vattenflaska blir tyvärr många gånger att köpa kolsyrat vatten, PET-flaska eller att dricka från engångsglas i plast eller papper vilket är en onödig kostnad samtidigt som det är riktigt dåligt för miljön. Men med en vattenflaska med tryck gör du ett klimatsmart val samtidigt som du dricker vatten med stil. Välj det som passar dig bäst! Behöver du hjälp med olika val eller det grafiska för din flaska med tryck? Tveka inte att kontakta oss