Reflexer med tryck

Reflexer är inte bara en praktisk och livräddande produkt, de erbjuder också ett unikt sätt att marknadsföra ditt företag. Genom att välja reflexer med eget tryck kan du på ett effektivt sätt sprida ditt varumärke samtidigt som du visar omtanke om kundens säkerhet. Reflexer som reklamprodukt gynnar din verksamhet.

Vad innebär det att beställa reflexer med tryck?

Att beställa reflexer med eget tryck innebär i grund och botten att du får din logga, text eller bild tryckt på själva reflexen. Detta ger dig möjlighet att skapa en personlig produkt som representerar just ditt företags värderingar och identitet. Oavsett om det handlar om mjuka eller hårda reflexer så kan vi erbjuda olika lösningar för just era behov.

Varför ska man köpa reflexer med eget tryck?

En av de stora fördelarna med att använda sig av reklamtryck är möjligheten till ökad synlighet för ert varumärke. När ni väljer billiga men kvalitativa produkter som reflexer till ert reklamtryck blir resultatet både kostnadseffektivt och långvarigt då dessa produkter har en tendens att hålla länge.

Ett annat starkt argument för varför man bör investera i egna, specialdesignade produkter är budskapet det sänder ut till mottagaren – speciellt när det kommer till säkerhetsprodukter som reflexerna vi diskuterar här. Genom att ge bort något så essentiellt bidrar ni inte bara till individens välmående utan även signaleras ansvarsfullhet från er sida vilket gör intrycket av er organisation än mer positivt.

Hur går processen till vid beställning av reflexer?

Vid beställning guidas ni genom alla steg från designutkastet fram tills leveransen hos er i Stockholm eller vart annanstans i Sverige där ni befinner er. Vi hjälper givetvis även till under designprocessen där era idéer formges in i den slutgiltiga produkten - alltid anpassad efter era specifika önskemål vad gällande färg, storlek samt typsnitt på text och logo.

Det finns ingenting mer uppskattat än gåvor som faktiskt används dagligen vilket gör dem ideala ur flera perspektiv; dels kommer logotypen bli synlig ofta vilket ökar kännedomen kring ert företag, dels signaleras social ansvarstagande gentemot era kunder genom valet av present.

Reflexer med logga

Som professionell leverantörer erbjuds våra tjänster över hela landet inklusive Stockholm – ingen order är för liten eller stor! Med vår erfarenhet ser vi fram emot möjligheten att kunna assistera er under resan mot nya höjder genom strategiska val när det kommer till profilprodukter.

Oavsett vad dina behov ser ut har vi rätt kompetenser inhouse för att kunna guida dig igenom processen samt producera högklassiga produkter snabbt & effektivt tack vare vår lokala närvaro runtomkring landet.

I kombination mellan strategisk placering av firmalogon samt passform baseras efter målgruppens preferenser skapas optimal exponering där respons garanteras oavsett situation!

Kontakta oss redan idag via telefon eller mail ifall du vill ha ytterligare information angående hur just din organisation skulle kunna dra nytta utav profilprodukters potential!

Reflexer

Antal produkter: 12

Sortera på:
Hängande reflex - LED
Reflex med LED-lampa för ökad synlighet. Häng den på jackan eller på cykeln för att bli extra synlig i mörkret.
fr. 15,20 kr
exkl. moms
Hängande reflex - Väst färg Gul
Annorlunda hängande reflex i form av en väst i mjukt material.
fr. 3,70 kr
exkl. moms
Slap-Wrap 3M - För vuxna
Smidiga reflexband med populär 3M folie, i storleken 3x34cm, som enkelt fästs runt armar och ben. Funktionell och snygg giveaway!
fr. 10,40 kr
exkl. moms
Formskurna reflexer - Mjuka
Våra formskurna mjuka reflexer anpassar vi efter dina önskemål. Du bestämmer formen och vi skär sedan ut den!
fr. 4,50 kr
exkl. moms
Slap-Wrap - För vuxna
Smidiga reflexband, i storleken 3x34cm, som enkelt fästs runt runt armar och ben. Slapwraps är populära givaaways som både är snygga och funktionella!
fr. 7,00 kr
exkl. moms
Slap-Wrap - För barn
Smidiga reflexband, i storleken 3x25cm, anpassad för barn. Slapwraps är populära givaaways som både är snygga och funktionella!
fr. 6,80 kr
exkl. moms
Slap-Wrap M3 - För barn
Smidiga reflexband med populär 3M folie, i storleken 3x34cm, anpassad för barn. Funktionell och snygg giveaway!
fr. 10,20 kr
exkl. moms
Slap-Wrap - Skoreflex
Smidiga reflexband med skoreflexer som enkelt bryts av och fästs i skosnöret.
fr. 7,80 kr
exkl. moms
Formskurna reflexer 3M - Mjuka
Våra formskurna mjuka reflexer i 3M anpassar vi efter dina önskemål. Du bestämmer formen och vi skär sedan ut den!
fr. 6,10 kr
exkl. moms
Pins med tryck - Reflex
Tryck snygga pins med reflexfunktion. Inte bara snygga utan även funktionella!
fr. 4,20 kr
exkl. moms
Hängande reflex - Hårdplast
Reflexer i hårdplast, formade som ugglor eller björnar. En bra giveaway som visar att du bryr dig!
fr. 4,70 kr
exkl. moms
Varselkeps - Reflex
Varselkeps i one-size. Passar både stora och små huvuden.
fr. 19,00 kr
exkl. moms

Reflex som reklam och gåva

En lyckad marknadsföring kan underlättas genom att man låter göra kundgåvor som kan delas ut när man deltar på event och mässor. Att använda just en reflex som reklam visar också att ni är ett företag som tänker på andras säkerhet, och bidrar därför till att uppfattningen av er kommer bli positiv. Väljer ni att beställa reflexer med tryck från oss kan ni antingen förse produkterna med er logga, telefonnummer eller företagets namn så att den som använder produkten också blir påmind om er verksamhet varje gång reflexen används. Att produkten faktiskt kommer till användning och påminner om er är avgörande för att en giveaway ska vara fördelaktig.

Reflexer med tryck för både barn och vuxna

Alla människor har nytta av reflexer, både barn och vuxna. Vi vet också att det är enklare att få barn att använda en reflex med tryck om själva produkten är rolig att titta på. Därför har vi ett sortiment som består av både klassiska reflexer och de i form av roliga och färgglada figurer. Tack vare det kan ni få en reflex med tryck som lämpar sig för den målgrupp ni hoppas ska använda era gåvor. En rolig uggla eller en skrattande nallebjörn blir omtyckt bland de yngre användarna, medan en Slap-Wrap fungerar bra för den vuxna användaren.

Speciella och nytänkande reflexer som reklam

Vi tror på en mångsidig marknadsföring och har därför också produkter som ger något mer utöver vad en traditionell reflex som reklam gör. Vill ni tilltala en aktiv målgrupp kan ni välja skoclips som fästs på löparskorna, eller en Slap-Wrap som har en blinkande lampa. I vårt sortiment kan ni också hitta självreflekterande pins som kan användas som reflex med logga, eller varför inte trycka företagets namn på en blinkande LED-reflex med flera olika lägen? Vi finns till för att verka som bollplank kring vilken reflex med tryck som passar bäst för er och er målgrupp och hjälper er anpassa det tryckta motivet så att det blir tilltalande på era produkter. De mörka årstiderna kräver sina reflexbrickor, band och lampor. Dessa små livräddare gör att bilister ser dig i god tid, vilket gör dina promenader på trafikerade gator avsevärt mycket säkrare. Och vem skulle släppa iväg sina barn utan att de först utrustats med minst en reflex? Tänk på att reflexer blir sämre med tiden och behöver bytas med några års intervall. Se därför till att utrusta dina kunder, medarbetare, nära och kära med nya med jämna mellanrum.