Ölunderlägg med tryck

Reklambäraren som skyddar och syns! Med ölunderlägg med ditt eget tryck får du en praktisk reklambärare som syns. En given succé på restaurangen, baren eller det egna eventet.
Ölunderlägg

Antal produkter: 4

Sortera på:
Ölunderlägg - Rund
Ölunderlägg med eget tryck på går alltid hem på restaurangen eller eventet. Våra runda coasters är gjorda på 1,5mm kartong och tryck på båda sidor ingår i priset.
fr. 11,00 kr
exkl. moms
Ölunderlägg - Kvadrat
Ett kvadratiskt ölunderlägg med rundade hörn. En prisvärd reklambärare som du enkelt kan beställa här. Digitaltryck på fram och baksida ingår, du kan ha olika motiv på sidorna utan extra kostnad.
fr. 11,00 kr
exkl. moms
Ölunderlägg - Kork - Rund
Ett underlägg i naturkork med ett papperslager ovanpå som lamineras för en exklusivare känsla. Glasunderlägget är 3mm tjockt och 93x93mm eller 93mm i diameter vid rund form. Perfekt för krögare, festfixare eller vid event med lite extra snygga detaljer.
fr. 10,00 kr
exkl. moms
Ölunderlägg - Kork - Kvadrat
En kvadratisk coaster som har en skyddande oansida som gör att du kan använda ölunderlägget flera gånger. Undersidan i naturkork.
fr. 10,00 kr
exkl. moms

Glasunderlägg, coasters eller ölunderlägg?

Kärt barn har många namn men alla fungerar alldeles utmärkt att använda. Kanske är det ändamålet som avgör vad du vill kalla det? Glasunderlägg med tryck skyddar ditt bord från fula ringar och fläckar som uppkommer när oönskade droppar rinner ner från glaset eller kaffekoppen. På tal om kaffe så skyddar även coasters med reklamtryck mot varma föremål på känsliga ytor som till exempel en varm kaffekopp på ett plastbord. Korkunderlägg skyddar extra bra mot värme. Ölunderlägg med tryck går även utmärkt att använda som drinkunderlägg. Många av våra underlägg trycks på båda sidor vilket gör att det finns en stor yta för att trycka det perfekta budskapen att sprida i baren eller restaurangen.
Coasters med tryck skyddar inte bara ditt bord eller duken från fula fläckar. Underläggen är även snygga och dekorativa. Glasunderlägg med eget tryck är perfekta att använda för att höja stilnivån om ditt företag ska ha ett stort event eller personalfest. Men underlägg för glas och koppar behöver inte bara vara en stilren detalj för fest. Glasunderlägg med tryck är även en alldeles utmärkt detalj att använda till personal och mötesrummen. Både för att höja stilnivån och för att de är ett utmärkt skydd mot fula ringar på bordet.

Hjälp med att hitta rätt ölunderlägg med tryck

Om du inte hittar rätt ölunderlägg att trycka på hjälper vi dig gärna. Vi är experter på tryck och vill att du ska känna att du valt rätt glasunderlägg med tryck. Maila eller ring oss så kan vi hjälpa dig att hitta rätt underlägg med tryck.