Kundvagnsmynt med tryck

Kundvagnsmynt med eget tryck är en enkel men effektiv reklamlösning för företag som vill ha sitt budskap synligt under en längre period. En användbar och uppskattad giveaway till kunder och anställda.

Kundvagnsmynt med tryck - Ett effektivt reklamverktyg

Det finns många olika sätt för företag att marknadsföra sig själva, men ett av de mest effektiva och kostnadseffektiva sätten är genom användning av kundvagnsmynt med tryck. Dessa små men kraftfulla reklamverktyg kan skräddarsys med företagets logo eller logotyp, vilket gör dem till ett utmärkt sätt att sprida företagets budskap och öka varumärkeskännedomen.

Vad är kundvagnsmynt med tryck?

Kundvagnsmynt med tryck är små mynt, oftast gjorda av plast eller metall, som kan användas istället för riktiga mynt när man ska låna en kundvagn i butiker. Det unika med dessa mynt är att de kan anpassas med eget tryck, såsom en logga, logotyp eller annan bild eller text som representerar företaget. På detta sätt fungerar de som miniatyrreklamtavlor som ständigt påminner kunden om ditt företag.

Fördelarna med kundvagnsmynt med tryck

En av de största fördelarna med att beställa kundvagnsmynt med tryck är att de är otroligt kostnadseffektiva. De är relativt billiga att tillverka, men har potential att nå en stor publik. Varje gång en kund använder sitt kundvagnsmynt med tryck, kommer de att påminnas om ditt företag och dess budskap. Dessutom kommer andra människor i butiken också att se myntet och din logotyp.

Kundvagnsmynt med tryck är också väldigt praktiska. Många människor har inte alltid riktiga mynt till hands när de behöver en kundvagn, så ett kundvagnsmynt med tryck kan vara en riktig livräddare. Genom att ge bort dessa mynt som reklamartiklar gör du inte bara reklam för ditt företag, utan hjälper också dina kunder i vardagen.

Beställa kundvagnsmynt med tryck

Att beställa kundvagnsmynt med tryck är enkelt. Du behöver bara välja design, antingen en befintlig logotyp eller en anpassad design, och sedan bestämma hur många mynt du vill ha. Vi tar hand om resten. Med vårt eget tryck kan vi garantera högkvalitativa tryck och snabba leveranstider.

Kundvagnsmynt med tryck är ett smart och effektivt sätt att göra reklam för ditt företag. De är både praktiska och kostnadseffektiva, och erbjuder ett unikt sätt att sprida ditt företags budskap. Oavsett om du vill ha en klassisk design med din logotyp, eller något mer personligt med text eller bild, kan vi hjälpa dig att skapa det perfekta kundvagnsmyntet för ditt företag.

Kundvagnsmynt

Antal produkter: 5

Sortera på:
Nyckelring - Kundvagnsmynt
Denna nyckelring har ett inbyggt kundvagnsmynt och är en utmärkt reklambärare för ditt varumärke! Beställ hos oss.
fr. 5,99 kr
exkl. moms
Kundvagnsmynt - Snäpp Tian
Ett snyggt kundvagnsmynt med ett snabbfäste för att enkelt fästa myntet på din nyckelring.
fr. 0,37 kr
exkl. moms
Kundvagnsmynt - Eurotian
Supersmart och användbart kundvagnsmynt i plast med två ändar. På den ena änden finns det en svensk tiokrona och på den andra ett euromynt.
fr. 1,16 kr
exkl. moms
Kundvagnsmynt - Enterprise
Ett användbart kundvagnsmynt med stor tryckyta för önskad logotype eller budskap.
fr. 1,58 kr
exkl. moms
Eko
Kundvagnsmynt - Enterprise Eko
Ett användbart och miljövänligt kundvagnsmynt med stor tryckyta för önskad logotype eller budskap.
fr. 1,89 kr
exkl. moms

Kundvagnsmynt med tryck

Kundvagnsmynt med tryck är billiga och kan enkelt sprida ditt varumärkes budskap till många människor. Kundvagnsmynten placeras i varukorgar på affärs- eller köpcentra och är synliga för alla shoppare i närheten.

Kundvagnsmynt med reklamtryck

Kundvagnsmynt med reklamtryck är en unik och kreativ möjlighet att nå ut till en stor publik. De kan skräddarsys med ditt företags logo, slogan eller annat budskap. Dessutom är de lätta att distribuera och kan lämnas ut vid olika tillfällen som events, mässor eller butiksöppningar.

Kundvagnsmynt med egen logo

Vi trycker din logo i din färg och form. Kundvagnsmynt med egen logo är ett utmärkt sätt att stärka ditt varumärkes medvetenhet. De är lätta att känna igen och ger ditt företag en mer professionell och pålitlig bild. Kundvagnsmynten kan också användas som ett sätt att belöna lojala kunder eller som en del av en marknadsföringskampanj.