Handdukar & Filtar med tryck

Profilering på stranden och gymmet. Handdukar och filtar med eget tryck är lika praktiska som omtyckta gåvor till kunder och personal. Med ditt företagsnamn eller logotyp blir de perfekta och snygga reklambärare!

Handdukar med tryck som en del av företagets varumärke

En stark visuell identitet är viktig för alla företag, oavsett storlek. Att synas och skapa igenkänning hos kunderna är avgörande för att kunna bygga ett starkt varumärke. En effektiv metod att stärka företagets visuella identitet är att använda handdukar med tryck.

Handdukar med eget tryck kan fungera som ett utmärkt verktyg för att marknadsföra företaget på ett diskret men ändå effektivt sätt. Genom att beställa handdukar med företagets logotyp kan du skapa en produkt som både är användbar och bidrar till att öka företagets synlighet. Dessutom ger det möjlighet att sprida företagets budskap på ett unikt sätt.

Filtar med tryck – en mjuk touch i företagets marknadsföring

Om du vill ge din företagsmarknadsföring en mer personlig och hemtrevlig känsla kan filtar med tryck vara rätt väg att gå. Filtar med företagstryck kan vara ett utmärkt sätt att få ditt företag att sticka ut från mängden. Precis som med handdukar med tryck, kan du beställa filtar med företagets logotyp eller annan bild för att stärka varumärkesidentiteten.

Det finns många olika typer av filtar att välja mellan. En populär variant är fleecefiltar med tryck. Dessa filtar är både mjuka och varma, vilket gör dem till en uppskattad gåva som kan användas året runt.

Picknickfiltar och andra specialiserade filtar

Utöver de mer traditionella filtarna finns det även specialiserade filtar som kan anpassas efter företagets behov. Ett exempel på detta är picknickfiltar med tryck. Dessa filtar är perfekta för företag som vill förknippas med utomhusaktiviteter eller friluftsliv. Genom att beställa picknickfiltar med eget tryck kan du skapa en produkt som både är praktisk och hjälper till att marknadsföra ditt företag.

Beställa handdukar och filtar med tryck

När du bestämmer dig för att köpa handdukar eller filtar med tryck, är det viktigt att tänka igenom vad du vill att produkterna ska förmedla. Vill du att de ska bära företagets logotyp, en specifik text eller kanske en bild? Oavsett vilket budskap du vill sprida, är vi här för att hjälpa till. Vi erbjuder professionell rådgivning och hjälp genom hela processen, från idé till färdig produkt.

Företagslogga på trycksaker

Att använda företagets logga på trycksaker är ett effektivt sätt att skapa igenkänning och stärka varumärket. En väl utformad logotyp kan förmedla företagets värderingar och vision, och bidrar till att skapa en professionell image. Genom att placera företagsloggan på produkter som handdukar och filtar, får du ett effektivt marknadsföringsverktyg som både är användbart och visuellt tilltalande.

Fördelarna med reklamtryck

Att använda reklamtryck på produkter som handdukar och filtar har flera fördelar. För det första ökar det företagets synlighet och igenkänning. För det andra kan det hjälpa till att förmedla företagets budskap på ett unikt och personligt sätt. Slutligen kan det även fungera som en uppskattad gåva till kunder eller anställda, vilket bidrar till att bygga starka relationer.

Oavsett om du vill beställa handdukar med tryck, filtar med eget tryck eller någon annan typ av produkt, är vi här för att hjälpa dig. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter och en professionell service för att möta våra kunders behov. Kontakta oss idag för mer information.

Handdukar & Filtar

Antal produkter: 3

Sortera på:
Picknickfilt - Riviera  Bullet
Randig picknickfilt som enkelt viks ihop. Kan tryckas på flärpen framtill.
fr. 192,47 kr
exkl. moms
Picknickfilt - Praktisk
Den här picknickfilten är en praktisk reklamprodukt som har plats för ditt unika tryck! Perfekt att ta med ut i naturen för en mysig picknick eller liknande.
fr. 88,31 kr
exkl. moms
Ansiktsduk - Vit
Vit ansiktsduk med måtten 300 x 300 mm. En klockren reklamprodukt för badrummet!
fr. 37,59 kr
exkl. moms
Svettiga pass på gymmet eller löparspåret, mysiga picknickar med familjen eller lata dagar på stranden. I vårt sortiment hittar handdukar och filtar med plats för just ditt tryck. Pryd dem med ett kul budskap, ditt varumärkesnamn eller logotyp och du får en profilprodukt som garanterat kommer att uppskattas av mottagaren.