Förvaring med tryck

Förvaring av matvaror kräver smarta och hygieniska produkter. Hos oss hittar du flera typer av matlådor och påsklämmor med plats för ditt eget tryck. Dela ut som giveaway eller ha på kontoret för att stärka varumärkesidentiteten.

Matförvaring med tryck – Ett effektivt sätt att synas

Vi erbjuder en mängd olika lösningar när det kommer till matförvaring med tryck. Dessa produkter är inte bara praktiska för dagligt bruk, utan fungerar även utmärkt som reklamprodukter. När ditt företag beställer matlådor med tryck hos oss kan du vara säker på att din logga eller ditt budskap syns tydligt.

Påsklämmor med tryck – En smart detalj för ditt företag

En annan produkt vi erbjuder är påsklämmor med tryck. Dessa små men effektiva reklamartiklar kan hjälpa ditt företag att sticka ut. Påsklämmor med tryck kan användas för att hålla ordning på dokument, försegla öppnade förpackningar eller helt enkelt som en rolig detalj på kontoret. Oavsett hur de används, kommer de alltid att bära ditt företags logotyp och bidra till att öka varumärkesmedvetenheten.

Eget tryck för att stärka ditt varumärke

Att ha eget tryck på era produkter kan göra stor skillnad för ert företag. Det ger er möjlighet att skapa unika produkter som representerar ert företag på ett professionellt sätt. Vare sig det handlar om en logga, en text eller en bild, så ser vi till att trycket blir precis som ni vill ha det.

Företagstryck för att synas och bli ihågkommen

Att använda företagstryck på era produkter är ett effektivt sätt att sprida ert budskap. Det kan handla om allt från matlådor med tryck till påsklämmor med tryck. Med företagstryck kan ni vara säkra på att ert företag blir ihågkommet och att er logga syns där den gör mest nytta.

Beställ och köp trycksaker enkelt online

Hos oss kan du enkelt beställa och köpa dina trycksaker online. Välj bland vårt breda sortiment av produkter, ladda upp din logotyp eller design, och vi tar hand om resten. Vi ser till att ditt företags budskap kommer fram, oavsett om det handlar om reklamtryck på matförvaring eller påsklämmor med tryck.

Sprid ditt budskap med reklamtryck

Reklamtryck är ett utmärkt sätt att sprida ditt företags budskap. Genom att använda produkter som matlådor med tryck eller påsklämmor med tryck kan ditt företag synas på ett effektivt sätt. Ditt budskap kommer att nå ut till fler människor och hjälpa till att stärka ditt varumärke.

Kontakta oss för dina tryckbehov

Oavsett om du behöver matförvaring med tryck, påsklämmor med tryck eller någon annan produkt med eget tryck, är vi här för att hjälpa till. Vi erbjuder en rad olika lösningar för företag och ser alltid till att leverera högkvalitativa produkter. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa ditt företag att synas och bli ihågkommet.

Förvaring

Antal produkter: 5

Sortera på:
Lunchlåda - Spiga  Bullet
Denna lunchlåda rymmer 750 ml och är perfekt att ta med till jobbet eller liknande. Tillverkas av PP-plast och termoplastgummi. Tål maskindisk!
fr. 92,72 kr
exkl. moms
Påsklämmor - 60 mm
Förslut påsen snabbt och smidigt med en påsklämma på 60 mm. Välj bland flera olika färger och addera ditt tryck!
fr. 1,05 kr
exkl. moms
Påsklämmor - 80 mm
Förslut påsen snabbt och smidigt med en påsklämma på 80 mm. Välj bland flera olika färger och addera ditt tryck!
fr. 1,58 kr
exkl. moms
Påsklämmor - 110 mm
Förslut påsen snabbt och smidigt med en påsklämma på 110 mm. Välj bland flera olika färger och addera ditt tryck!
fr. 2,10 kr
exkl. moms
Påsklämmor - 140 mm
Förslut påsen snabbt och smidigt med en påsklämma på 140 mm. Välj bland flera olika färger och addera ditt tryck!
fr. 3,15 kr
exkl. moms
I vårt sortiment hittar du en mängd olika lådor för förvaring av luncher, sallader och matiga mackor. Här finns även en rad praktiska klämmor och påsförslutare. Du bestämmer själv hur du vill designa och smycka produkten med ditt varumärkesnamn, logotyp, budskap eller slogan.