Papperstejp med tryck

Den där bruna papperstejpen på kartongerna är kanske inte det roligaste att klistra igen paket med. Men med företagets tryck och logga på papperstejpen så blir den mycket snyggare.
Papperstejp

Antal produkter: 2

Sortera på:
Packtejp - Kraftpapper
Packtejp tillverkad i kraftpapper. Tålig och mer miljövänlig än packtejp i plast.
fr. 45,00 kr
exkl. moms
Packtejp - Kraftpapper - Billig
Packtejp tillverkad i kraftpapper. Tålig och mer miljövänlig än packtejp i plast.
fr. 43,00 kr
exkl. moms

Papperstejp med tryck &

Papperstejp är nödvändigt inom de flesta verksamheter, oberoende av om man skickar leveranser till sina kunder eller om man behöver försluta kartonger på kontoret. Ett enkelt sätt att göra papperstejpen mer anpassad efter verksamheten är att förse den med logotyp eller företagets namn.

Papperstejp med kvalitet

Det hjälper till att sätta företagets prägel på leveranserna och gör samtidigt att paketen blir reklampelare i sig. Våra tryckerier är ISO-certifierade enligt 9001 och 14001, vilket innebär att de både bedriver ett medvetet miljöarbete och att de lever upp till högt ställda kvalitetskrav. Tack vare det kan du med trygghet vända dig till oss på Printer för att få de profilprodukter som du önskar.

Hjälp med tryck på papperstejp?

Vi hjälper dig gärna med att sätta ditt företags tryck på papperstejp då vi har många års erfarenhet inom tryckbranschen och god kunskap som vi gärna delar med dig som kund. Tveka inte att kontakta oss