Skärmrengöring med tryck

Hos Printer finns allt som behövs för att avlägsna kladdiga fingeravtryck och övrig smuts från mobilen eller paddan. Vi har till exempel rengöringsdukarsom underlättar rengöringen av diverse skärmar.
Skärmrengöring

Antal produkter: 11

Sortera på:
Rengöringskit i fickstorlek - 2-pack
Detta kitet har allt du behöver för att hålla dina skärmar eller glasögon rena. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 32,00 kr
exkl. moms
Rengöringskit - 3-pack färg Transparent
Utmärkt rengöringskit i tre delar. En klockren reklamprodukt att placera ditt tryck på och dela ut. Beställ hos oss!
fr. 49,00 kr
exkl. moms
Rengöringskit - 4-pack
Detta rengöringskitet är ett utmärkt tillbehör till mobiltelefon eller surfplatta. 4-delar Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 55,00 kr
exkl. moms
Rengöringskit - 5-pack
Detta rengöringskit består av 5 delar. Ett utmärkt tillbehör till din mobil eller surfplatta. Beställ denna grymma reklamprodukt idag!
fr. 82,00 kr
exkl. moms
Skärmrengöringskit - Cylinder färg Transparent
Detta cylinderformade skärmrengöringskit består av 4 delar. Ett utmärkt tillbehör till din mobil eller surfplatta. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 44,00 kr
exkl. moms
Spray för datorskärm - 9 ml färg Transparent
Denna spray är perfekt för att rengöra datorskärmar. Rymmer 9 ml. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 17,00 kr
exkl. moms
Rengöringskit - Kontor färg Transparent
Detta kompakta rengöringskit med reklamtryck. Perfekt reklamprodukt för att hålla rent och fint på kontoret! Beställ med ditt unika tryck!
fr. 75,00 kr
exkl. moms
Skärmdukar i låda - 30-pack färg Vit
Detta paketet innehåller 30 st skärmdukar. Levereras i en återförslutningsbar cylinderformad förpackning. Beställ hos oss!
fr. 28,00 kr
exkl. moms
Rengöringskit för kontoret färg Guld
Detta praktiska rengöringskit levereras i en praktisk förpackning. Perfekt för att hålla rent datorskärm, mobiltelefon och glasögon på kontoret eller i hemmet. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 26,00 kr
exkl. moms
Rengöringsspray - Clean
Denna produkt är perfekt för att hålla mobilskärmar och kameralinser fria från smuts.
fr. 14,00 kr
exkl. moms
Billig
Mikrofiberduk - Smutsfri
Denna mikrofiberduk är ett fantastiskt tillbehör som hjälper dig att hålla dina pekskärmar fria från dåliga bakterier. Den trycks med antingen screentryck eller fullfärgstryck. Så den här produkten är perfekt för både enklare tryck och mer avancerade tryck!
fr. 12,00 kr
exkl. moms

Smutsfri med skärmrengöring

Vi är väldigt flitiga på att använda våra elektroniska prylar men betydligt sämre på att rengöra desamma. Bryt den trenden med en snygg rengöringsduk. Med en rengjord skärm så blir användandet av din mobil eller surfplatta inte bara trevligare utan även betydligt mer hygieniskt.

Skärmrengöring på mobilen

Tänk vad många gånger per dag du klickar och scrollar på din mobil när du surfar runt på sociala medier. Om du sällan rengör mobilen finns det en stor risk att din mobilskärm bär på elaka bakterier som lätt hamnar i ansiktet. Ett bra sätt att undvika finnar, andra hudproblem eller sjukdomar är att hålla dina elektroniska prylar fria från smuts och dina fingrar fria från baciller.