Powerbank med tryck

Att finnas där i rätt stund, när kunden behöver hjälp är oftast det absolut bästa sättet att bygga förtroende och att bli “top of mind” hos kunden. En powerbank med tryck är alltid uppskattad oavsett om ditt företag ger bort de till de anställda eller till kunder.

Powerbank med tryck: En smart lösning för företag

Som en del av vårt breda sortiment erbjuder vi powerbanks med tryck. Dessa praktiska och portabla batteriladdare har blivit en oumbärlig produkt i dagens digitala värld. Powerbanks kan hjälpa ditt företag att stå ut från mängden, öka varumärkesmedvetenheten och skapa långvariga relationer med dina kunder.

Varför välja powerbank med eget tryck?

Att beställa powerbanks med eget tryck är ett effektivt sätt att sprida ditt företags budskap på. När du väljer att lägga till din logotyp eller annan design på en powerbank, skapas det inte bara en unik produkt utan också ett hållbart reklamverktyg som kommer att användas om och om igen.

Fördelarna med att ha ditt eget tryck på powerbank

Det finns flera anledningar till varför du bör överväga detta alternativ. Först och främst ger det dig möjlighet att visa upp din logotyp eller företagslogga på ett innovativt sätt. Dessutom blir produkten mer personlig vilket kan bidra till bättre minnesvärde hos kunden.

En andra stor fördel är den höga funktionaliteten hos dessa enheter - de används regelbundet vilket innebär kontinuerlig exponering för ditt varumärke. Och sist men inte minst, trots deras billiga pris jämfört med andra marknadsföringsmetoder, är effekten ofta mycket starkare eftersom mottagaren får något konkret av värde.

Vad man ska tänka på när man köper powerbank

När du planerar att beställa powerbanks är det bra att tänka igenom vad du vill uppnå genom inköpet samt hur produkterna passar in i resten av din kommunikation. Börja alltid processen genom identifiering av vem som kommer att vara slutmottagaren - Vilken typ av person kommer att få mest nytta av den här produkten? Hur ofta använder de mobila enheter?

Därefter kan man fundera över vilken typ av budskap man vill kommunicera via sina brandade enheter - Ska det vara ren information om verksamheten eller kanske snarare inspirera till action?

Hur går processen till?

Hos oss i Stockholm har vi gjort hela processen smidig för dig som kund så du slipper oroa dig över detaljerna. Du behöver bara bestämma vilken modell du vill ha samt antal stycken (vi erbjuder både små och stora kvantiteter), sedan tar vår designavdelning hand om resten! De ser till så att loggan sitter perfekt och framhävs maximalt samtidigt som helhetsintrycket bibehålls.

Slutligen produceras alla enheter under strikt kontroll innan de packas noggrant inför leverans – Vi vet hur viktigt det är för våra kunder att allting flyter smidigt!

Kontakta oss idag!

Är ni redo att ta er marknadsföring till nästa nivå? Kontakta oss idag för mer information gällande priser, leveranstider osv., Vår erfarna personal står redo att besvara alla era frågor! Oavsett om ni befinner er i Stockholm eller någon annanstans i landet hjälper vi gärna er organisation lyfta fram ert varumärke på bästa möjliga vis med en uppladdningsbar powerbank med ditt företags logotyp på!

Powerbank

Antal produkter: 8

Sortera på:
Powerbank - Slim - 4000 mAh färg Svart
Letar du efter en powerbank att sätta ditt reklamtryck på? Då är den här powerbanken något för dig. Den har en slim design och en god batterikapacitet.
fr. 154,56 kr
exkl. moms
Powerbank - Sten - 10400 mAh färg Grå
En riktigt snygg powerbank som är designad att efterlikna en sten. Väldigt hög batterikapacitet på 10400mAh.
fr. 268,70 kr
exkl. moms
Express
Powerbank i aluminium - Volt - 2200 mAh  Bullet
Ett extrabatteri i aluminium. Batteriets laddningskapacitet är 2200 mAh och räcker för en full laddning av de flesta mobiler.
fr. 84,00 kr
exkl. moms
Powerbank - Vault - 6600 mAh färg Vit Avenue
Powerbank med hög kapacitet på 6600 mAh. Kommer med kabel och levereras i en snygg presentförpackning.
fr. 262,50 kr
exkl. moms
Express
Powerbank - Zippy Slim Dual - 4000 mAh färg Vit Bullet
En slim powerbank på 4000 mAh med plats för ditt unika tryck. Levereras med en USB till mikro-USB kabel. Perfekt som giveaway!
fr. 169,79 kr
exkl. moms
Express
Powerbank - Edge - 2000 mAh  Bullet
Smidig och nätt powerbank på 2000 mAh. Tillräckligt med ström för att kunna ladda en smartphone.
fr. 80,54 kr
exkl. moms
Billig
Powerbank - Stav - 2200 mAh
Den här powerbanken har en batterikapacitet på 2200 mAh. Det är aldrig fel att ha batteri i telefonen! Beställ tillsammans med ditt tryck.
fr. 63,42 kr
exkl. moms
Powerbank - Platt - 12000 mAh
Det är alltid bra att ha en laddad mobil. Denna powerbanken är mycket kraftfull och räcker för många laddningar. Perfekt att ha med på resan!
fr. 352,59 kr
exkl. moms

Powerbank med tryck, räddaren i nöden

Hos oss på Printer hittar du ett stort utbud av powerbanks att trycka din logga på. Vi vet att det kan vara svårt att veta vilken man ska välja därför har vi några tips. Tänk först på vilket budskap du vill trycka på din powerbank. Ska du till exempel ha ett budskap i stil med “Vi finns alltid här för dig” då kan det vara smart att välja en mindre powerbank som kunden alltid kan bära med sig. Men om du vill ha ett budskap som “Vi ger dig all kraft du behöver” kanske en lite större och kraftfullare powerbank är att föredra. Powerbanks finns i olika kapaciteter och strömstyrkor.

Powerbanks med olika kapacitet

Vanligtvis har en powerbank en strömstyrka på 1A vilket räcker till att ladda en mobiltelefon. Ska möjligheten finnas att ladda en surfplatta så behövs en strömstyrka på 2A. Vad det gäller kapaciteten är tumregeln att en modern mobiltelefon har ett batteri på 2500 mAh, vilket gör att en powerbank på 2200 mAh räcker till en nästan full laddning. Vill man ge möjligheten att kunna ladda flera gånger utan att behöva ladda upp powerbanken mellan är det klokt att titta på en med en kapacitet över 4000 mAh.