Laddare & Kablar med tryck

Laddare och kablar har en tendens att försvinna eller gå sönder och att ladda en telefon är numera utan tvivel en nödvändighet. Kablar och adapters är en oumbärlig reklamprodukt som utan tvekan kommer till användning.

Vikten av laddare med tryck för företag

Vi lever i en digital värld där våra enheter alltid behöver vara laddade och redo att användas. Därför är laddare med tryck en oumbärlig produkt för alla företag. Med ditt företags logga eller budskap på en laddare, kan du säkerställa att ditt varumärke alltid är synligt, oavsett var dina kunder eller anställda befinner sig.

Laddkabel med tryck - ett effektivt sätt att sprida ditt varumärke

En laddkabel med tryck är inte bara praktisk, den fungerar även som en subtil påminnelse om ditt företag varje gång den används. Oavsett om det är din logotyp, företagslogga eller en bild, kommer en laddkabel med tryck att göra ditt varumärke mer synligt och ihågkommet.

Mobilladdare med tryck - en populär reklamprodukt

Mobilladdare med tryck är en av de mest populära reklamprodukterna idag. De är små, bärbara och mycket användbara. Med ditt eget tryck på en mobilladdare kan du garantera att ditt företag blir synligt varje gång någon laddar sin telefon.

Kablar och trådlösa laddare med tryck

Oavsett om du väljer kablar eller trådlösa laddare med tryck, kan du vara säker på att ditt företag kommer att få den exponering det förtjänar. Genom att beställa dessa produkter kan du sprida ditt varumärke och budskap på ett effektivt sätt.

Beställa laddare med eget tryck

Att beställa laddare med eget tryck är enkelt och smidigt hos oss. Vi erbjuder ett brett sortiment av laddare som kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du vill ha din logga, text eller bild på laddarna, kommer vi att leverera produkter av högsta kvalitet.

Reklamtryck på laddare för företag

Reklamtryck på laddare är ett utmärkt sätt för företag att stärka sitt varumärke och öka sin synlighet. Med ditt företagslogga på en laddare kommer ditt företag alltid att vara i framkant av kundernas sinne.

Köpa laddare med tryck för företag

När du köper laddare med tryck för ditt företag, investerar du i ett marknadsföringsverktyg som kommer att ge dig god avkastning. Detta är inte bara en produkt, utan också en möjlighet att sprida ditt budskap och visa upp ditt företag på ett unikt och minnesvärt sätt.

Laddare med tryck - ett starkt budskap

En laddare med tryck är mer än bara en praktisk produkt. Det är också ett sätt att kommunicera ditt företags budskap på ett subtilt och effektivt sätt. Genom att välja rätt design och budskap, kan du göra dina laddare till kraftfulla verktyg för reklam och marknadsföring.

Laddare med tryck - ett utmärkt val för företag

Sammanfattningsvis, oavsett om du är ett stort eller litet företag, är laddare med tryck ett utmärkt val för dig. De är praktiska, kostnadseffektiva och ett utmärkt sätt att sprida ditt varumärke. Så oavsett vilken typ av laddare du väljer, kan du vara säker på att de kommer att bidra till att öka ditt företags synlighet och framgång.

Laddare & Kablar

Antal produkter: 3

Sortera på:
Väggladdare - Fyra Uttag färg Vit
Denna väggladdare kan ladda fyra stycken enheter samtidigt.
fr. 84,53 kr
exkl. moms
Trådlös laddare - Qi
Trådlös laddare med den senaste Qi-tekniken för moderna mobiltelefoner. Plattan trycks på ovansidan i upp till 4 färger.
fr. 47,99 kr
exkl. moms
Express
Laddningskabel typ C - Troup - 4-i-1  Bullet
Laddningskabel med mikro-USB och USB-C. Tillverkas av ABS-plast.
fr. 51,66 kr
exkl. moms

Mobiltillbehör med tryck

En mobilladdare eller kabel med tryck är också perfekt att dela ut till kunder eller anställda, om du vill att de alltid kan svara när du söker dom. Den här reklambäraren tar knappt någon plats i anspråk och är därför lätt att ta med på mässor och event för att dela ut som giveaways. Vi som arbetar på Printer har många års erfarenhet inom tryckbranschen och delar gärna med oss av vår expertis till dig som kund. Vi håller våra priser låga och våra leveranser snabba. 

Hjälp med tryck på laddare & kablar?

Vi som arbetar på Printer har många års erfarenhet inom tryckbranschen och hjälper dig gärna på vägen mot den perfekta reklamprodukten.

Tveka inte att kontakta oss