Högtalare med tryck

Med hjälp av någon av våra snygga och moderna högtalare hjälper vi gärna till att skapa ditt företags alldeles egna och exklusiva profilprodukt.
Högtalare

Antal produkter: 1

Sortera på:
Högtalare - Coldplay
Den här trådlösa högtalaren är en klockren reklamprodukt som går hem hos alla. klockren som giveaway till exklusiva kunder eller liknande.
fr. 120,00 kr
exkl. moms

Högtalare med eget tryck för alla tillfällen

Spela musik vill man göra vid många olika tillfällen. Kanske har ni som vana att ordna AW på kontoret och vill lyssna på musik samtidigt, eller också ska ni vara med på en mässa och vill ha en festlig stämning vid er monter. Hos oss kan ni hitta en högtalare med tryck som passar för det specifika ändamålet. Ge bort en högtalare med företagets tryck som pris i en anordnad tävling för kunder eller mässbesökare, eller kanske ska högtalaren stå i fikarummet på kontoret. När ni har valt den modell som passar bäst hjälper vi gärna till att planera hur loggan eller trycket ska se ut, sedan tar vi hand om resten.

Högtalare med olika anslutningar

De högtalare med tryck som finns i vårt sortiment är olika stora, har olika finesser och kommer också med olika anslutningsmöjligheter. En av de vanligaste är att högtalaren kopplas samman med datorn eller mobilen via Bluetooth, men det finns även modeller som parkopplas via en kabel. När du väljer högtalare med tryck kan det vara bra att utgå från hur du vill att kopplingen ska ske, och om du vill kunna flytta högtalaren är det också bra att välja en som har en generös räckvidd utan att anslutningen bryts.

Praktisk högtalare med tryck till mobil 

Om du vill göra något speciellt för företagets anställda eller uppskattade kunder är en högtalare med logga som kan placeras i handväskan eller jackfickan en bra gåva att ge bort. Vi har högtalare med tryck som är så små att de knappt tar någon plats alls, men som ändå ger en enastående ljudkvalitet. Extra praktiskt är det att välja en högtalare med logga som dessutom är en powerbank. Med en sådan behöver ingen oroa sig för att batteriet i mobilen tar slut när de lyssnar på musik utan vet att mobilen laddas samtidigt som den står för stämningen.