P-skivor med tryck

Har man en butik, ett köpcentrum eller liknande med en parkeringsplats som kräver p-skiva är det alltid uppskattat om besökarna kan få en parkeringsskiva med tryck.
P-skivor

Antal produkter: 5

Sortera på:
Express
Istidsskrapa - 5-i-1 färg Blå Bullet
5-i-1 P-skiva, den perfekta medresenären i bilen.
fr. 25,50 kr
exkl. moms
Parkeringsskiva - Självhäftande
Undvik parkeringsböter med denna grymma p-skiva som du enkelt kan fästa på vindrutan. Fullfärgstryck på båda sidorna ingår i priset. En reklamprodukt som erbjuder god synlighet för ditt budskap!
fr. 6,70 kr
exkl. moms
Parkeringsskiva - Plast
Klassisk parkeringsskiva som tillverkas av plast. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 18,20 kr
exkl. moms
Istidsskrapan - P-skiva & Isskrapa färg Vit
Isskrapa med P-skiva, även kallad Istidsskrapa. Perfekt som giveaway vintertid, men även sommartid tack vare den inbyggda parkeringsskivan.
fr. 10,90 kr
exkl. moms
Parkeringsskiva - Standard
Klassisk parkeringsskiva, även kallat P-skiva, i kartong med stor tryckyta. Tryck ditt eget motiv, logga eller budskap.
fr. 13,90 kr
exkl. moms

Parkeringsskivor med tryck

En tidlös profilprodukt som alltid uppskattas. Vår standard parkeringsskiva är tillverkad av papper och trycks över hela ytan. Vi har lång erfarenhet av papperstryck och just parkeringsskivor. Vi har flera stora produktioner till kommuner och köpcentrum i ryggen vilket gör att du kan känna dig trygg oavsett om du beställer ett litet eller stort antal.

P-skiva med eget tryck

Parkeringsskivor med tryck är en utmärkt möjlighet för företag att få ut sitt varumärke och nå en större publik. Genom att ha sin logotyp eller design på p-skivan, får företaget en kontinuerlig marknadsföring varje gång bilen parkerar. Här är några av fördelarna med parkeringsskivor med tryck för företag: Synlighet: Parkeringsskivor med tryck ger företaget en möjlighet att visa upp sin brand varje gång bilen parkerar. Målgruppen förstärks: När bilen parkerar på offentliga platser, får företaget en möjlighet att nå en bredare publik och stärka sin närvaro. Långvarig marknadsföring: Parkeringsskivor är ofta i bilens fönster varje dag, vilket gör det till en långvarig form av marknadsföring. Kostnadseffektiv: Parkeringsskivor med tryck är en kostnadseffektiv form av marknadsföring som får företaget synlighet varje gång bilen parkerar. Professionalitet: En parkeringsskiva med tryck visar på företagets professionalism och användning av moderna marknadsföringsmetoder.