Reflexvästar med tryck

Reflexväst med tryck är en gåva som uppskattas mycket av både företagskunder och personal. Våra profilprodukter är ett effektivt sätt för er att stärka ert varumärke och nå ut till fler kunder.
Reflexvästar

Antal produkter: 5

Sortera på:
Säkerhetsväst för professionellt bruk  Bullet
Orange eller gul säkerhetsväst för professionellt bruk.
fr. 47,60 kr
exkl. moms
Reflexväst barn - Träs över huvudet
Reflexväst för barn som enkelt träs över huvudet på den som ska bära den.
fr. 25,00 kr
exkl. moms
Säkerhetsväst m. förvaringspåse  Bullet
Säkerhetsväst för vuxna med smart förvaringspåse. Kan tryckas på bröstet eller ryggen.
fr. 59,00 kr
exkl. moms
Reflexväst barn - Kardborre
Våra reflexvästar för barn finns i storlekar som passar från förskolan upp till mellanstadiet.
fr. 28,60 kr
exkl. moms
Reflexväst vuxen - Kardborre
Reflexvästar med kardborreknäppning. Finns i färgerna gult och oranget samt i storlekarna L, XL och XXL.
fr. 43,80 kr
exkl. moms

Reflexväst med tryck ger en positiv bild av ert företag

En reflexväst med tryck är en produkt som passar perfekt att ge som gåva vid mässor och event. Eftersom det är viktigt att synas i mörkret kommer gåvan att bli använd och samtidigt får ert varumärke uppmärksamhet som ett ansvarstagande företag. Både företagskunder och personal uppskattar att få en reflexväst med tryck och har de dessutom barn kan ni passa på att ge dem reflexvästar för barn eftersom de bör synas extra väl i mörkret. För barn kan ni även beställa ett helt säkerhetsset innehållande både reflexväst och olika typer av reflexer. Om era anställda arbetar utomhus är det ett måste för dem att använda reflexväst och då finns även reflexväst för professionellt bruk.

Vi hjälper er med designen av ert reflexväst-tryck

Om ni vill ha experthjälp med att ta fram själva reflexväst-trycket har vi flera medarbetare som är experter på att utforma både motiv och budskap. Eftersom vi har stor erfarenhet av marknadsföring kan vi ge er förslag på hur ert reflexväst-tryck kan designas för att synas bäst. Tidigare kunder har uppskattat att vi kan ge konkreta förslag på hur en reflexväst med tryck bäst utformas för att ge er den uppmärksamhet i marknadsföringssammanhang som ni önskar. Vi finns tillgängliga för er under hela processen från beställning till färdig reflexväst med eget tryck som ni blir nöjd med. Kontakta oss gärna med frågor angående reflexvästar med eget tryck.

Visste du att...

...du med reflexväst syns på hela 125 meters håll? Att jämföra med reflexlösa personer som syns först på 20–25 meters avstånd. Västarna är alltså ett extremt effektivt sätt att göra andra trafikanter medvetna om din närvaro. Ett tips är att alltid ha västen lättillgänglig i bilen eller i barnets skolväska.