Klappare med tryck

Behöver er publik en välbehövlig klapp på axeln och hjälp på traven att bli ännu mer högljudd? Då bör du investera i smarta klappare med en stor tryckyta på båda sidor en utmärkt reklambärare för ditt företag eller förening.
Klappare

Antal produkter: 1

Sortera på:
Klappare
Dessa högljudda klappare är perfekta att lägga ut på stolarna inför en match. Ditt tryck placeras på båda sidorna vilket ger dig stor tryckyta och möjlighet att kunna förmedla allt du har att informera om.
fr. 9,45 kr
exkl. moms

En högljudd reklambärare

Behöver er publik en välbehövlig klapp på axeln och hjälp på traven till att bli ännu mer högljudd? Då bör du investera i smarta klappare som garanterat kommer att bidra till en bättre stämning och ökad ljudnivå i hemmahallen eller arenan. Med en stor och generös tryckyta på båda sidor gör klapparen till en utmärkt reklambärare för ditt företag eller förening

Klappa(re) i händerna

Oavsett sportevenemang så är klappare ett kul sätt att bättra på stämningen och heja fram favoritlaget. Klapparen viks enkelt ihop och slås sedan mot handen för att skapa ett kraftfullt klappliknande ljud. Ett bra sätt att visa sponsorernas logotyper eller information, eller varför inte utnyttja hela ytan till ditt eget budskap? Oavsett sportevenemang så är klappare ett kul sätt att bättra på stämningen och heja fram favoritlaget. Klapparen viks enkelt ihop och slås sedan mot handen för att skapa ett kraftfullt klappliknande ljud. Ett bra sätt att visa sponsorernas logotyper eller information. Eller varför inte utnyttja hela ytan till ditt eget budskap?